Vi jobber for
morgendagens headlinere!

Bandorg er en landsomfattende interesse- og kompetanseorganisasjon for folk som spiller i band. Med engasjement for norske bands interesser støtter vi med kunnskap og midler for å gjøre det enklere og bedre å spille i band i Norge.

boy pablo

boy pablo på by:Larm 2020

Bandorg er en landsomfattende interesse- og kompetanseorganisasjon for folk som spiller i band. Med engasjement for norske band og artisters interesser støtter vi med kunnskap og tilskudd for å gjøre det enklere og bedre å ha musikk som aktivitet i Norge.


Bandorg jobber for rettferdig forvaltning og fordeling av offentlige midler. Våre arbeidsområder er interesse- og kulturpolitikk, kunnskap og kompetanse og forvaltning. Våre medlemmer representerer en betydelig kulturaktivitet som finner sted hver eneste dag i hele landet, i alle aldersgrupper og i alle lokalsamfunn. Gjennom deltakelse i band styrker unge mennesker sitt engasjement, deltakelse og medbestemmelse i samfunnet og musikklivet. Bandorg representerer ca. 4 000 medlemmer fordelt på nærmere 900 grupper fra hele landet, og har jobbet for å bedre rammevilkår og utviklingsmuligheter siden 2006.


Bandorg is an organization for Norwegian musicians and bands. We support our members with funding and provide knowledge through workshops, seminars and guidance. Bandorg advocates their members' interests in public and political debates. Our general goal is to constantly improve Norwegian bands' overall conditions.