Vi jobber for
morgendagens headlinere!

BandOrg er en landsomfattende interesse- og kompetanseorganisasjon for folk som spiller i band. Med engasjement for norske bands interesser støtter vi med kunnskap og midler for å gjøre det enklere og bedre å spille i band i Norge.

boy pablo

boy pablo på by:Larm 2020

BandOrg er en landsomfattende interesse- og kompetanseorganisasjon for folk som spiller i band. Med engasjement for norske bands interesser støtter vi med kunnskap og midler for å gjøre det enklere og bedre å spille i band i Norge. Vi jobber for at dere kan bli morgendagens headlinere.


BandOrg jobber for rettferdig forvaltning og fordeling av offentlige midler. Våre arbeidsområder er interessepolitikk, kompetanse og forvaltning. Vi hjelper band på mange måter. BandOrg fordeler penger og vi holder kurs og seminarer, for å nevne noe. Vi har 4 600 medlemmer fordelt på over 1 000 medlemsband fra alle landets fylker, og er Norges største interesseorganisasjon for band. Vi organiserer det som er av sjangre innenfor rock og pop - fra myk populærmusikk til hardslående metall - og vi gjør det i hele Norge. Medlemskap koster kun 250 kroner for hele bandet pr år.


BandOrg is an organization for Norwegian musicians and bands. We support our members with funding and provide knowledge through workshops, seminars and guidance. BandOrg advocates their members' interests in public and political debates. Our general goal is to constantly improve Norwegian bands' overall conditions. Our members are the headliners of tomorrow!