Medlemsfordeler

Bandorg tilbyr mange nyttige fordeler som hjelper! Som medlem får dere blant annet førsteklasses instrumentforsikring som gir trygghet. Dere får rabatter på formstøpte ørepropper og in-ear monitorer, og bedre pris på trykking av plater og merch.

Slike fordeler sparer dere for penger, og med relevante kurs i tillegg gjør vi i Bandorg alt vi kan for å hjelpe dere lykkes. Vi har også en egen støtteordning, og kan finansiere prosjektene dere brenner for!

Bandorgs Instrumentforsikring via If Skadeforsikring

Bandorgs Instrumentforsikring via If skadeforsikring

INSTRUMENTFORSIKRING HOS IF SKADEFORSIKRING

Medlemmer i Bandorg har en av landets beste intrument- og ulykkesforsikingsavtaler. Forsikringen gjelder hele døgnet i hele verden, og koster lite.

Instrumentforsikring koster fra 750 kroner i året og dekker transportable musikkinstrumenter, og det utstyret du ellers spiller på, for inntil 70 000 kroner. Hvis du vil forsikre utstyr for verdi over 70 000 så går selvfølgelig det også, da mot med et lite pristillegg.

Les mer og bestill instrumentforsikring her.

Hantek illu 2 jpg

FORMSTØPTE ØREPROPPER OG IN-EARS HOS HANTEK AUDIO

Hantek Audio tilbyr medlemmer av Bandorg 25 prosent rabatt på formstøpte ørepropper fra ACS Pro, 40 prosent rabatt på universale ørepropper, 15 prosent rabatt alle in-ear monitorer fra ACS og 30 rabatt prosent på tilbehør. I tillegg får dere fastpris på 300 kroner for ørestøp som utføres hos Hantek.

Avtalen omfatter:
-
Formstøpte ørepropper ACS Pro med valgfri demping
- Universale ørepropper med ulik dempegrad
- Alle in-ear monitorer av merket ACSTilbehør

Bestilling og porto:
Porto er ikke inkludert i prisene. For å få rabatt hos Hantek må dere bevise aktivt medlemskap i Bandorg. Oppgi medlemsnummeret og rabattkode ved bestilling på nett. Dere finner medlemsnummer og de nye rabattkodene i medlemsregisteret under "Mitt Band" og "Medlemsinfo".

Gå til Hanteks nettsider for mer info og bestilling.

SHOWLAB

64 AUDIO IN-EARS HOS SHOWLAB

Showlab jobber på produksjonssiden til mange av Norges, og flere av verdens mest profilerte artister og scenekunstnere. De er også et av landets fremste leverandør av in-ear monitorer og in-ear system.

Som medlem får du 10 % rabatt på modellen A3t, og 15 % rabatt på resten av custom IEMs fra 64 Audio.

- A3t (10% rabatt)
- A4sr (15% rabatt)
- A6t (15% rabatt)
- N8 (15% rabatt)
- A12t (15% rabatt)
- A18s (15% rabatt)
- A18t (15% rabatt)

Kontakt Showlab for pristilbud. Legg ved medlemsnummeret til bandet ditt ved prisforespørsel. Du finner medlemsnummer i medlemsregisteret under "Mitt Band" og "Medlemsinfo".

D2Merch

MERCH OG CD-TRYKK

D2Merch har i en årrekke levert cd- og vinylproduksjoner, backdrops og merch til artister over hele landet. D2Merch tilbyr både store og små produksjoner til meget konkurransedyktige priser og er norges best sertifiserte og klimavennlige merchleverandør. Som medlem i Bandorg har dere følgende rabatter på CD, backdrop og tekstiler:

- CD-produksjon: 5% på replikering (støpte/glassmastra plater).
- CD-produksjon: 10% på duplisering (brente plater).
- Backdrop: 20% rabatt.
- T-skjorter/gensere: Gratis oppstart på brodering ved bestilling over 20 eksemplarer (verdi 400,-).
- T-skjorter/gensere: Gratis oppstart av første farge ved silketrykk over 25 eksemplarer (verdi 562,-).

Prisene gjelder på veiledende priser.Se www.d2merch.no og www.engenprod.no for mer info om produkter og tjenester. Oppgi medlemsnummeret deres i Bandorg ved prisforespørsel. Dere finner medlemsnummer i medlemsregisteret under "Mitt Band".

the norwegian sound

RABATT PÅ INNSPILLING

The Norwegian Sound i Mjøndalen (Drammen) er et stort, profesjonelt studio med teknisk utstyr av høy standard, og erfarne produsenter. Med totalt ca. 600 kvadrat meter fordelt på tre studieenheter (studio A, B og C), studioleilighet og diverse oppholdsrom kan de tilby alle typer innspillinger.

Studio A består av to innholdsrike kontrollrom, og fem innspillingsrom. Det er store vinduer mellom rommene, noe som sikrer visuell kontakt. Dette gjør at studio A er spesielt godt egnet til innspilling av band som ønsker minst mulig overhøring, og derfor best mulig kvalitet på opptakene. The Norwegian Sound tilbyr alle medlemmer av Bandorg et spesialtilbud på innspilling av EP i Studio A.

Tilbudet omfatter:
4 døgn i studio med overnatting (lock in) og miks av 4 låter. Dette har en samlet verdi på kroner 56.600,-. Pris medlemmer av Bandorg:45.280,- (20 % rabatt)

I tillegg tilbyr The Norwegian Sound Bandorgs medlemmer følgende medlemsfordeler:

- Rabatt timepris: 10%
- Pris på miks av låt: 12.5%
- Pris på «lock in» (døgn i studio A med overnatting): 15 % i rabatt

Oppgi medlemsnummeret deres i Bandorg ved booking av studiotid. Dere finner medlemsnummeret i medlemsregisteret under "Mitt Band" og "Medlemsinfo".

Jeloy sound

MASTERING I JELÖY SOUND

Jelöy Sound tilbyr Bandorg sine medlemmer 20% rabatt på mastering!

Mastering er etter innspilling og miksing det tredje leddet i musikkproduksjon, og det aller siste før musikken skal bringes ut til verden. Mens man i de første to leddene fokuserer mer på enkeltelementer, jobber vi i mastering med helheten. Grunnleggende mastering består av å: Sørge for at musikken låter så bra den kan på alle mulige avspillingsenheter, Ivareta helheten på et album eller EP og sørge for at sangene spiller bra sammen, Kvalitetskontroll: Dette er en siste sjekk hvor vi passer på at det ikke er noen ulyder eller fasefeil (som ikke er kunstneriske valg), og korrigerer dette ved behov.

Etter mastering forventes det at detaljene blir tydeligere og balansen bedre. En slags photoshop for lyd om du vil. Magnus hos Jelöy Sound har over 15 år i lydbransjen og erfaring med mastering av alle sjangere. Alt fra indierock til countrypop, fra hiphop til EDM, og metall til akustiske viser.

“Å mastre låtene våre hos Magnus var en kjempefin opplevelse - bokstavelig talt. God kommunikasjon fra start til slutt og ryddig levering av materialet. Resultatet ble varmt og fint!” Andreas Heinesen Kase – Vokalist og låtskriver i DIVEST.

Spesialpris på mastering for Bandorg sine medlemmer:480 kr + mva pr låt. 20% avslag fra fullprisen på 600 kr +mva.

Oppgi medlemsnummeret deres i Bandorg ved bestilling av mastering. Dere finner medlemsnummer i medlemsregisteret under "Mitt Band" og "Medlemsinfo".

Indigoboom

DIGITAL DISTRIBUSJON

Indigoboom er en norsk digital musikkdistributør for artister og band uten platekontrakt. Som medlem i Bandorg får dere 18 måneder digital distribusjon til prisen av 12 mnd.

Gjennom Indigoboom får dere musikken deres ut i digitale butikker og på streamingtjenestene enkelt og veldig rimelig. Etter dere er registrert hos Indigoboom, dvs. lastet opp musikkfiler og coverbilde, så sørger Indigoboom for at musikken blir tilgjengelig der dere ønsker og ordner med utbetaling av royalties for salg. Hos IndigoBoom betaler man en lav årlig medlemsavgift for ubegrenset antall releaser og all nødvendig personlig oppfølging.

Som medlem i Bandorg får du i tillegg ditt første år forlenget med seks måneder helt gratis. Det blir rundt 20 kroner per måned eller mindre en en kaffekopp på Statoil for å selge all musikken din i alle kanaler over hele verden. Dyrt er det med andre ord ikke.

https://www.indigoboom.no/band...

Kulturfordel

KULTURFORDEL (GRATIS INSTRUMENTFRAKT HOS SAS)

Medlemmer i Bandorg har tilgang til Kulturfordel. Dette er Norsk musikkråds fordelsprogram for sine medlemsorganisasjoner. Her finner du gunstige tilbud og ordninger. Kulturfordel gir dere rabatter på instrumentfrakt med SAS og hotellovernatting.

Mer informasjon om fordelene finner du her.