Nyheter  Fredag 12. april 2024

MASTERING I JELÖY SOUND

Jelöy Sound tilbyr Bandorg sine medlemmer 20% rabatt på mastering!

Jeloy sound

Mastering er etter innspilling og miksing det tredje leddet i musikkproduksjon, og det aller siste før musikken skal bringes ut til verden. Mens man i de første to leddene fokuserer mer på enkeltelementer, jobber vi i mastering med helheten. Grunnleggende mastering består av å: Sørge for at musikken låter så bra den kan på alle mulige avspillingsenheter, Ivareta helheten på et album eller EP og sørge for at sangene spiller bra sammen, Kvalitetskontroll: Dette er en siste sjekk hvor vi passer på at det ikke er noen ulyder eller fasefeil (som ikke er kunstneriske valg), og korrigerer dette ved behov.

Etter mastering forventes det at detaljene blir tydeligere og balansen bedre. En slags photoshop for lyd om du vil. Magnus hos Jelöy Sound har over 15 år i lydbransjen og erfaring med mastering av alle sjangere. Alt fra indierock til countrypop, fra hiphop til EDM, og metall til akustiske viser.

“Å mastre låtene våre hos Magnus var en kjempefin opplevelse - bokstavelig talt. God kommunikasjon fra start til slutt og ryddig levering av materialet. Resultatet ble varmt og fint!” Andreas Heinesen Kase – Vokalist og låtskriver i DIVEST.

Spesialpris på mastering for Bandorg sine medlemmer: 480 kr + mva pr låt. 20% avslag fra fullprisen på 600 kr +mva.

Oppgi medlemsnummeret deres i Bandorg ved bestilling av mastering. Dere finner medlemsnummer i medlemsregisteret under "Mitt Band" og "Medlemsinfo".