Nyheter  Torsdag 25. mars 2021

Promo og digital markedsføring for band

Dere har lagd og spilt inn en banger av en låt. Bilder og presseskriv står på listen. Målet er å få låten spilt på radio, og anmeldt av presse og musikkblogger. Dere vil naturligvis også ut og spille for masse folk. Så, hva er veien videre?

BandOrg inviterer til gratis webinar om promotering og digital markedsføring med management- og markedsføringsbyrået KVASS torsdag 15. april kl. 18:00 til 19:30


Program

Hvordan kan du bruke sosiale medier for å promotere bandet ditt? Hvordan skape engasjement rundt bandet ditt? Hva er egentlig digital markedsføring, og hvordan kan du gjøre dette selv?

Dette webinaret er for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan markedsføre bandet ditt, og hva du trenger å vite om bruken av sosiale medier, presse og visuelt uttrykk for å nå ut til flere med musikken din. Webinaret er rettet mot band som er nye og uetablerte, men også bandveteraner kan lære noe her.

På slutten av webinaret blir det mulig å stille spørsmål. Spørsmål kan sendes både i forkant, og direkte i feeden til webinaret. Spørsmål i forkant sendes på mail til bandorg@bandorg.no.

Det vil gjøres opptak av webinaret som vil deles på nett, med unntak av Q&A-delen på slutten

Om foredragsholderne

Pernille Tårnøy og Kristine Karlsen driver Kvass – et byrå som jobber med å synliggjør band, artister, festivaler gjennom blant annet digital markedsføring, annonsering og prosjektledelse. De jobber, og har jobbet med blant annet Trænafestivalen, United Stage Norway, SALT art & music, Musikkforleggerprisen, Marthe Valle, Josefin Winther og De Underjordiske.

Påmelding

Påmelding i skjema under. Kapasitet på 50 stykk. Webinaret er gratis og kun åpent for medlemmer i BandOrg. Lenke til Zoom sendes på mail.