Nyheter  Torsdag 12. januar 2023

Fuzz og finans er en ny innføringsbok i økonomi og juss for band og artister

Som musikere og artister er juss og økonomi sjeldent det vi har mest lyst eller interesse av å sette oss inn i, men er faktisk veldig viktig – og noe du ikke kommer utenom. Og skal du først sette deg inn i disse tingene, er denne boka et godt sted å starte.

DSC05516

Kjøp boken her!

Fuzz og finans er en konkret og praktisk innføring i økonomi for band og artister på alle nivåer. Boken navigerer deg gjennom temaer som regnskap, skatt og moms. Den avkoder de fleste typer kontrakter og gjør tolkning av avtaler lettere. Den gir også gode tips til økonomistyring. Hva bør du kunne om økonomistyring og kontrakter for å drive profesjonelt med musikk? Hvor går grensen mellom hobby- og næringsvirksomhet? Når er det lurt å organisere bandet som selskap, og hvilken selskapsform bør man velge?

Spill av video
Spill av video

Fuzz og finans finnes både som e-bok og i fysisk utgave. Begge formater finner du i nettbutikken vår https://butikk.bandorg.no/. E-boken koster 100 kroner og leveres umiddelbart etter kjøp, mens fysisk bok (inkl E-bok) koster 150 kroner og sendes første virkedag etter bestilling er mottatt. Vi gir gratis frakt på fysisk bok til adresser i Norge.

Band som er medlem i BandOrg får den digitale versjonen helt gratis. Denne ligger tilgjengelig som digital nedlasting i medlemsregisteret vårt under menyvalget "Medlemsinfo". Medlemmer i BandOrg får dessuten 50 % rabatt på fysisk bok ved å oppgi rabattkoden som du finner i medlemsregisteret.

Hvem og hva er BandOrg?
BandOrg har som hovedoppgave å gi norske band gode utviklingsmuligheter og rammevilkår. Arbeidsområdene våre er interessepolitikk, kompetanseutvikling og tilskudd. Vi jobber for at dere kan bli morgendagens headlinere!

Vi tilbyr BandOrgs Frifondpenger, billig forsikring på instrumentene deres, tilskudd for øving, rabatt på in-ear monitorer og formstøpte ørepropper, rabatt på bandmerch, prioritert plass og rabatter på kurs og workshops m.m.

Kjøp Fuzz og finans her!