Verktøy for morgendagens headlinere

Verktøy for morgendagens headlinere gir deg kunnskap om hvordan å få god lyd på scenen, om innspilling hjemme og i studio, hva som er viktig å tenke på når en skal spille konserter og reise på turné, og hva promotering er. Innholdet i videoene er basert på erfaringer, kunnskap og kompetanse til både kjente band og artister som blir morgendagens headlinere.

Kunnskapsvideoene våre finner du på Facebook, Instagram og YouTube. Her kan du også sjekke ut hva vi ellers holder på med, og se hva vi kan tilby bandet ditt. Videoene er tilgjengelige for alle enten du er medlem eller ikke. Vi ønsker å gi band og artister tilgang på kunnskapsressurser uavhengig bosted, inntekt og ferdighetsnivå. Vi elsker å holde kurs, seminarer og workshops rundt om i landet, og skal fortsette å formidle kunnskap på denne måten også.

Spill av video

Hvordan forbereder man seg før man går i studio og hva skal til for å få god lyd i hjemmestudio?

Spill av video

Ingen snarvei til suksess, kjenn publikummet ditt, finn deres tone of voice

Spill av video

Få best mulig lyd for dere selv og publikum hver gang, uansett størrelse på scene og utstyr. Monitor vs in-ear?

Spill av video

Planlegging, booking, markedsføring, budsjett og alt det uforutsette

BandOrg er en landsomfattende interesseorganisasjon som støtter med kunnskap og penger for å gjøre det enklere å være artist og bedre å spille i band i Norge. Vi har 5 000 medlemmer fordelt på over 1 100 medlemsband fra alle landets fylker. Medlemskap koster kun 250 kroner for hele bandet pr år.

BandOrg is an organization for Norwegian musicians and bands. We support our members with funding and provide knowledge through workshops, seminars, guidance and videos. BandOrg advocates their members' interests in public and political debates. Our general goal is to constantly improve Norwegian bands' overall conditions. Our members are the headliners of tomorrow!

Vi jobber for at dere kan bli morgendagens headlinere. Bli medlem idag!

Dette prosjektet er støttet av Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) og Musikkens studieforbund.