Nyheter  Tirsdag 12. mars 2019

Etter oss - låtkonkurranse og klimaprotest

I sammenheng med Klimabrølet arrangerer Etter oss en låtskriverkonkurranse der du kan sende inn din klimalåt. Dette er for å hedre de som kommer etter oss.

Etter-oss

Hva er en klimalåt?

Låten kan være akkurat det du ønsker den skal være. Hva kjenner du på når du hører snakk om en klimakrise? Du kan skrive i akkurat den sjangeren du ønsker: pop, rock, elektronika, vise, country, jazz folkemusikk osv. Det trenger ikke å være tekst på låten, du kan altså delta med ren instrumentalmusikk eller lydkunst.

Premien

Vinnersingelen vil bli utgitt digitalt av Jansen Records, som blant annet gir ut artister som Daniel Kvammen, Hajk og Darling West. Vinneren får gratis studiotid og samarbeid med en produsent i Oslo som passer din sjanger. Miksing og mastering, samt coverdesign, pressebilder og promotering av singelen er inkludert i pakken. Vinneren av klimalåtkonkurransen får også tilbud om å spille under Klimabrølet 30. august.

Slik deltar du

Send demoen din til hei@etteross.no. Etter Oss er først og fremst på jakt etter demoer, og er ikke på jakt etter ferdige produksjoner av låter. Alle aldre og sjangere er hjertelig velkommen. Legg gjerne ved 2–3 linjer om deg selv, men ikke legg ved noe annet enn låten.

Frister og slippdato

Frist for å delta er 10. mai 2019. Vinneren blir kontaktet mai 2019. Låten skal spilles inn 1.-3. juli i Oslo. Vinneren får dekket togreise og opphold på hotell for to personer. Vinnerlåten blir sluppet i alle kanaler 1. august 2019.

Les mer