Møt bookingagentene

Mot Bookingagentene med Bandorg

Livebransjen og konserter har de siste årene blitt den viktigste inntektskilden for de fleste band og artister i Norge. Det er da viktig å se på hvordan en kan sikre seg gode inntekter fra denne siden av artistvirksomheten. Det er derfor viktig for mange band og artister å inngå samarbeid med en bookingagent.

BandOrg satt sammen en seminarrekke om hvordan unge artister kan gjøre seg synlig og interessant for bransjen. Er det noe ekstra agentene ser etter? Hva er de vanligste feilene artister gjør når de pitcher seg selv og når er det egentlig riktig å begynne å se etter liverepresentasjon? Dette er noen av spørsmålene som blir diskutert og gitt svar på i løpet av disse kursene.

Steder, dato og kursholdere

Vi kommer til Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Datoer, steder og kursholdere annonseres snart.

Kursmateriell

Deltakerne får hver sin kopi av BandOrgs håndbok som omtaler booking og management kontrakter og konsertavtale med arrangør. Dersom kursholdere tillater det vil eventuelle slides brukt på seminarene deles med deltakerne etter endt seminar.

Pris og påmelding

Det koster 200 kroner pr person pr workshop for å delta. Deltakeravgiften inkluderer BandOrgs håndbok om samme tema.

BandOrg har foreløpig ikke bekreftet kursdatoene for 2019. Dersom du har lyst å bli med så melder du interesse via skjemaet nedenfor.

Meld interesse for å delta på "Møt bookingagentene"

Ved å sette deg på denne listen vil du få info om kursdatoer og plasstilgjengelighet, og muligheten til å melde deg på seminaret før alle andre. Det vil være stor interesse for å delta på disse seminarene og kapasiteten vil stedvis være begrenset. OBS! Dette er ikke en påmelding, og du forplikter deg heller ikke økonomisk ved å stå på listen.

I hvilken by vil du delta på kurs?