Lær modulærsynth og Eurorack med Terje Winther

Modulærsynth og Eurorack blir stadig mer populært. Aldri før har det vært så mange produsenter og så mange rare og fantastiske moduler som akkurat nå. Valgmulighetene er mange, og det er i tillegg mange begreper og forkortelser å holde styr på, slik som VCO, VCA, VCF, LFO, CV m.flr.

Lar A Bruke Modulaersynth Og Eurorack

Så, hvor begynner du? Hva trenger du for å lage lyd? Og hvorfor velge modulærsynth? Dette kurset vil gi deg svar på hvor du starter og hva du trenger, og hvorfor så mange velger modulærsynth. På kurset vil Terje Winther også vise hvordan du kobler/patcher ulike moduler, og lære deg ulike tilnærminger til hvordan å skape lyd.

Kursdatoer og steder

Datoer og kurssteder annonseres snart.

Om kursholder Terje Winther

Terje Winther er blant de i Norge som har mest kunnskap og best kompetanse på analoge synthesizere og modulærsynth. Denne kunnskapen er opparbeidet som aktiv musiker, og tidligere også synthreparatør. Han spiller i bandet WintherStormer, og arrangerer det årlige synthtreffet på Notam i Oslo.

Pris og påmelding

Deltakeravgiften er 300 kroner. Dersom du deltar på vår Bygg Eurorack med Terje Winther er dette kurset gratis. Du melder deg på via påmeldingsskjemaet nedenfor, og påmelding er økonomisk bindende.

Meld interesse for å delta på "Lær å bruke modulærsynth og Eurorack"

Ved å sette deg på denne listen vil du få info om kursdatoer og plasstilgjengelighet, og muligheten til å melde deg på seminaret før alle andre. Det vil være stor interesse for å delta på disse seminarene og kapasiteten vil stedvis være begrenset. OBS! Dette er ikke en påmelding, og du forplikter deg heller ikke økonomisk ved å stå på listen.

I hvilken by vil du delta på kurs?