I studio med Mokkelbost

Erlend Mokkelbost inviterer inn til sitt studio (ARC Oslo) for en kveld dedikert til produksjon, arrangering og sonisk utforsking.

Mokkelbost

Erlend Mokkelbost har bidratt som produsent på en rekke anerkjente norske utgivelser.

Påmelding her!

Dato: 22. og 23. februar (samme kurs holdes to dager – velg dag som passer i påmeldingskjema)
Tidspunkt: kl. 18–21


Hva kan du forvente?
Mokkelbost vil gi et innblikk i sin arbeidsflyt i studio, og dele sine egne erfaringer. Ved å utforske enkeltspor og stems i en produksjon, vil dere analysere hva som gjør at produksjonen funker og gir en låt sin soniske identitet. Innholdet tilpasses også til hva dere er interessert i å lære mer om.

Vårt mål er at du som deltaker skal forlate arrangementet inspirert, og litt klokere på musikkproduksjon.

Om kursholder

Erlend Mokkelbost er en produsent, musiker og låtskriver. Erlend har produsert album i godt over et tiår, og har bidratt på en rekke anerkjente utgivelser i et bredt spekter av sjangre. På CV'en kan vi finne band og artister som Han Gaiden, Honningbarna, Aiming For Enrike, No. 4, Silja Sol og mange fler.

Hva må du kunne fra før?
Dette arrangementet er for deg som allerede kan litt om musikkproduksjon, og er motivert til å lære mer. Du trenger ikke å ha produsert musikk som er utgitt, men du må vite hvordan du navigerer og jobber i en DAW.

Påmelding

Arrangementet er gratis, men det kreves påmelding. Vi har plass til totalt 10 deltakere fordelt på to dager. Skriv deg gjerne opp på begge dager hvis det passer.
Dersom vi får flere påmeldinger enn det er plass til vil vi ta en helhetlig vurdering på hvem som kan bli med. Vi prioriterer plass til medlemmer under 26 år.

Påmelding gjøres i dette skjema.