Hvordan kickstarte musikkarrieren?

Promo kickstart 4 5

BandOrg er nå klar med en helt ny workshop rettet mot ungdoms- og fritidsklubber som heter "Hvordan kickstarte musikkarrieren". Dette er en workshop hvor ungdom får relevant kunnskap om norsk musikkliv og musikkbransje, og i tillegg får nyttige verktøy til å kunne ta bandet sitt noen steg videre.

Hovedtemaene vi går gjennom er:

  • Hvordan skaffe spillejobber?
  • Hvordan spiller dere inn og gir ut musikk?
  • Hvordan promotere musikken og bandet ditt?

Workshopen har et tidsramme på ca 2 timer, og vil være en blanding av foredrag og spørsmål fra salen. Vi vil også gjerne høre musikken som deltakerne har laget selv.

Kursholder:
Kursholder er Veronika Heilund. Veronika er både student og jobber som musiker. I tillegg til egne bandprosjekter har hun de siste årene vært turnerende musiker for artister som Aurora, Sigrid, Alan Walker og Hedda Mae. Veronika har også jobbet i managementet MADE som representerer noen av landets største band og artister.

Bestilling av workshop:
Ønsker dere "Hvordan kickstarte musikkarrieren" til deres ungdomsklubb? Bruk interesseskjemaet nedenfor eller ta kontakt på e-post bandorg@bandorg.no.

Meld interesse for å få "Kickstart musikkarrieren!" til din ungdomsklubb

Vi vil svært gjerne komme til din ungdomsklubb. Bruk skjemaet under for å gi oss info om klubben deres og når dere er interessert i kurs.

Vi prøver så godt vi kan å etterkomme ønsker på tidsperiode og dato.

Dette prosjektet er støttet av LNU Kultur