Filtersveip – analoge synther og lyddesign

Siden 60- og 70-tallet har analoge synther påvirket og formet musikk og sjangre i alt fra progrock til hip-hop. Men hvordan skaper en analog-synth lyd, og hvordan kan du få elektriske spenninger i analoge kretser til å bli fin musikk?

Filtersveip IG 2

Om kurset

Dette kurset gir deg en innføring i de viktigste komponentene til en analog synth, og hvordan du bruker disse i lyddesign. Oscillator, low-pass-filter, envelope, bølgeformer og LFO er noen av begrepene du skal bli bedre kjent med. Dette kurset er perfekt for deg som er helt ny med synth og som ønsker å forstå hva alle knottene på instrumentet gjør. Det er også midt i blinken for deg som har spilt synth i noen år, men som ønsker en dypere forståelse av analog syntese.

Det du lærer på kurset vil også være relevant om du jobber med plugins og digitale synther som emulerer arbeidsflyten til en analog synth.

Kursholder

Terje Winther er en av Norges mest kunnskapsrike innen analoge- og modulære synther, og er BandOrgs go-to synth-guru. Han har flere tiårs erfaring som musiker i synthbandet Wintherstorm, og har i flere år virket som synthreperatør.

Dato og tidspunkt

Onsdag, 13. oktober, 2021.

Kl. 16 – 20.

Sted

Notam. Sandakerveien 24 D, Bygg F2, 0473 Oslo.

Pris

Gratis

Påmelding

Vi har 30 plasser til dette kurset og gir plass etter første-person-til-mølla-prinsippet.

Dette kurset er støttet av KOMP