Filtersveip – analoge synther og lyddesign

Siden 60- og 70-tallet har analoge synther påvirket og formet musikk og sjangre i alt fra progrock til hip-hop. Men hvordan skaper en analog-synth lyd, og hvordan kan du få elektriske spenninger i analoge kretser til å bli fin musikk?

Terje winther2

Om kurset

Dette kurset gir deg en innføring i de viktigste komponentene i en analog synth, og hvordan du bruker disse i lyddesign. Oscillator, low-pass-filter, envelope, bølgeformer og LFO er noen av begrepene du skal bli bedre kjent med. Dette kurset er perfekt, både for deg som er helt ny med synth, og du som har spilt synth i mange år, men som ønsker å få en dypere forståelse av analog syntese.

Det du lærer på kurset vil også være relevant om du jobber med plugins- og digitale synther som emulerer arbeidsflyten til en analog synth.

Kursholder

Terje Winther er en av Norges mest kunnskapsrike menn om analoge- og modulære synther, og er BandOrgs go-to synth-guru. Han har flere tiårs erfaring som musiker i synthbandet Wintherstorm, og har i flere år virket som synthreperatør.

Dato og tidspunkt

Onsdag, 13. oktober, 2021.

Kl. 16 – 20.

Sted

Notam. Sandakerveien 24 D, Bygg F3, 0473 Oslo.

Pris

150 kroner

Påmelding

Vi har 30 plasser til dette kurset og gir plass etter første-person-til-mølla-prinsippet. Påmeldingen er økonomisk bindende.