Digital markedsføring og promotering for band og artister

Dere har lagd og spilt inn en banger av en låt. Bilder og presseskriv står på listen. Målet er å få låten spilt på radio og anmeldt av presse. Dere vil naturligvis også ut og spille for masse folk. Så, hva er veien videre?

Promo og markedsforing

Hans Markus fra Tøfl

De fleste band og artister må markedsføre seg selv i starten av karrieren. En starter med å lage profiler på sosiale medier og så poste musikk, bilder og video på nettet. Men, hva er egentlig digital markedsføring i forhold til vanlig posting? Hvordan gjør du det, og hvor? Hva slags strategi og verktøy bruker du, og er det fortsatt Facebook og Instagram som gjelder? Det finnes uendelig mye info og tips på nettet om hvordan artister skal presentere seg og gjøre seg synlige. Men, hva vil egentlig mottakere slik som pressen ha? Hvilke fordeler/ulemper er det med å promotere seg selv? Hva bør norske band/artister bli bedre på fra starten av? Hvordan kan norske artister kan gjøre seg interessante for pressen og musikkbransjen?

Om foredragsholderne:

Pernille Dragsten Holden, Longyear United, har fem års erfaring som digital markedsførings manager i Phonofile, med ansvar for digitale markedsføringskampanjer for artister og plateselskap. Nå er hun daglig leder og rådgiver i konsulentselskapet Longyear United.

Janne Monsen Tveit er redaktør for 730.no, Norges største frittstående nettsted for nyheter innen popkultur, og forholder seg daglig til promomateriell fra artister og plateselskaper fra både inn- og utland.

Kurssteder og datoer:

TBA

Påmelding:

Påmelding åpner straks datoer for dette seminaret er bekreftet for 2020.

Meld interesse for å delta på "Digital markedsføring og promotering for band og artister"

Ved å sette deg på denne listen vil du få info om kursdatoer og plasstilgjengelighet, og muligheten til å melde deg på seminaret før alle andre. Det vil være stor interesse for å delta på disse seminarene og kapasiteten vil stedvis være begrenset. OBS! Dette er ikke en påmelding, og du forplikter deg heller ikke økonomisk ved å stå på listen.

I hvilken by vil du delta på kurs?