Bygg Eurorack med Terje Winther.

Modulærsynth og eurorack blir stadig mer populært. Aldri før har det vært så mange produsenter og så mange rare og fantasiske moduler som akkurat nå. Vi inviterer til byggeverksted med Terje Winther hvor du som deltaker får lage to fantastiske Eurorackmoduler fra Befaco og fra Erica synths.

Befaco Rampage er en stor dobbel versjon av VC slew limiter med mange ekstra funksjoner. Trigging, delay, modulasjon, envelope, oscillering , forvrenging, filtrering, alt i en modul. Dette er Befacos tilnærming til en gammel oppfinnelse, nemlig Serge/Buchla rampgenerator.

Erica Synths Black Polivoks VCF v2 er en særdeles autentisk emulsjon av filteret i den berømte russiske synthen, Formanta Radio Factory Polivoks. Dette er et originalt filter med en meget interessant lyd.

Kurset går over to dager.

Om kursholder Terje Winther

Terje Winther er blant de i Norge som har mest kunnskap og best kompetanse på analoge synthesizere og modulærsynth. Denne kunnskapen er opparbeidet som aktiv musiker, og tidligere også synthreparatør. Han spiller i bandet WintherStormer, og arrangerer det årlige synthtreffet på Notam i Oslo.

Kursdato og sted

Dato: 14.-15. november (kl. 10-17)

Sted: Notam. Sandakerveien 24D, bygg F3, 0473 Oslo

Hva må du ha med på kurset?

Verktøy

Til lodding trenger du en loddestasjon på ca 60 watt. Spissen bør ikke være for stor og vi anbefaler meiselform. Ta også med nebbtang, avbitertang, et stjernejern og flattjern. Loddeutstyr og verktøy finner du på f.eks Kjell & Company, Clas Ohlson, Jula og Biltema.

Mat

Ta med mat og drikke. Dette kurset går over et par dager og timene flyr avgårde. Det finnes finnes alltid matbutikker, caféer og takeaway-sjapper i nærheten, men vi anbefaler likevel å ta med niste, drikke og snacks.

Pris og påmelding

Deltakeravgiften er 3700 kroner (pr. person).

Meld interesse for å delta på "Bygg Eurorack med Terje Winther"

Ved å sette deg på denne listen vil du få info om kursdatoer og muligheten til å melde deg på workshopen før alle andre. Det er begrenset kapasitet på denne workshopen. OBS! Dette er ikke en påmelding, og du forplikter deg heller ikke økonomisk ved å stå på listen.


Det er ikke et krav at du må spille i band for å delta. Helt ok om du er frilanser, komponist eller ikke jobber med musikk i det hele tatt. Dersom det blir stor pågang på dette kurset prioriterer vi imidlertid personer som spiller i et av våre medlemsband.

I hvilken by vil du delta på kurs?