Bygg Eurorack-moduler

Modulærsynth og Eurorack blir stadig mer populært. Aldri før har det vært så mange produsenter og så mange rare og fantasiske moduler som akkurat nå. Vi inviterer til byggeverksted med Terje Winther hvor du lærer om modulærsynth og Eurorack samtidig som du bygger to ulike moduler.

Modular Everyday_BandOrg

Modulærsynth og Eurorack blir stadig mer populært. Aldri før har det vært så mange produsenter og så mange rare og fantasiske moduler som akkurat nå. Vi inviterer til byggeverksted med Terje Winther hvor du som deltaker får bygge dine egne fantastiske Eurorackmoduler fra Befaco og fra Erica synths.

Befaco Rampage er en stor dobbel versjon av VC slew limiter med mange ekstra funksjoner. Trigging, delay, modulasjon, envelope, oscillering , forvrenging, filtrering, alt i en modul. Dette er Befacos tilnærming til en gammel oppfinnelse, nemlig Serge/Buchla rampgenerator.

Erica Synths Black Polivoks VCF v2 er en særdeles autentisk emulsjon av filteret i den berømte russiske synthen, Formanta Radio Factory Polivoks. Dette er et originalt filter med en meget interessant lyd.

Du får selvsagt modulene med deg hjem.

Kursdato og sted

NY DATO:
20. november kl. 19 på Notam (Tidspunkt for 21. november etter nærmere avtale).

Workshopen vil holdes i forbindelse med mekkeklubben etter "Det 14. analoge norske synthtreff" som avholdes på Notam den 20. november.

Hva må du ha med på kurset?

Verktøy

BandOrg stiller med loddestasjoner, men du trenger enkelte verktøy: nebbtang, avbitertang, et stjernejern og flattjern. Verktøy finner du på f.eks Kjell & Company, Clas Ohlson, Jula og Biltema.

Mat

Ta med mat og drikke. Dette kurset går over et par dager og timene flyr avgårde. Det finnes finnes alltid matbutikker, caféer og takeaway-sjapper i nærheten, men vi anbefaler likevel å ta med niste, drikke og snacks.

Om kursholder Terje Winther

Terje Winther er blant de i Norge som har mest kunnskap og best kompetanse på analoge synthesizere og modulærsynth. Denne kunnskapen er opparbeidet som aktiv musiker, og tidligere også synthreparatør. Han spiller i bandet WintherStormer, og arrangerer det årlige synthtreffet på Notam i Oslo.

Pris og påmelding

Deltakeravgiften er 2 000 kroner. Prisen inkluderer både undervisning og modulene du bygger. Du melder deg på via påmeldingsskjemaet nedenfor. Påmelding er økonomisk bindende. Vi har kapasitet til 6 deltakere på dette kurset. Påmeldingsfrist er frem til 3 dager før kursstart.

Påmelding til Bygg Eurorack-moduler

Vi har 6 plasser pr workshop og gir plass etter første-person-til-mølla-prinsippet. Påmelding er økonomisk bindende. Dersom du melder avbud og det ikke er mulig for oss å få tak i nye deltakere innen 1 uke før kursstart, vil du bli belastet for hele kursavgiften.

In English: This workshop is limited to 6 participants, and the registration follows a ´first come, first served´system. The registration fee is non-refundable.

Det er ikke et krav at du må spille i band for å delta. Helt ok om du er frilanser, komponist eller ikke jobber med musikk i det hele tatt. Dersom det blir stor pågang på dette kurset prioriterer vi imidlertid personer som spiller i et av våre medlemsband.

Vi trenger adressen kun til faktura. Alle personopplysninger slettes når faktura for kursavgift er betalt.

Dette kurset er støttet av KOMP