Bryt ned produksjonen!

BandOrg har gleden av å invitere til et lite dypdykk i musikkproduksjon med Erlend Mokkelbost. Mokkelbost vil bryte ned en ferdig produksjon til sine enkelte bestanddeler, og gjennom praktiske eksempler vise noe av det som gjør at en produksjon gnistrer og bringer glede til ørekanalene.

Mokkelbost

Erlend Mokkelbost har bidratt som produsent på en rekke anerkjente norske utgivelser.

NB! Kurset er fullbooket

Påmelding nederst på siden


Hva kan du forvente?
I dette kurset vil Mokkelbost ta utgangspunkt i en ferdigprodusert låt og lose deg gjennom hva som gjør at det låter bra. Ved å utforske enkeltspor og stems, skal dere analysere hva som gjør at de funker i den store helheten. Temaer er blant annet arrangering, EQ og justering av frekvenser, kompresjon, lyddesign, kreative arbeidsmetoder og mye mer.

Vårt mål er at du som deltaker skal forlate kurset inspirert, og litt klokere på musikkproduksjon.

Om kursholder

Erlend Mokkelbost er en produsent, musiker og låtskriver. Erlend har produsert album i godt over et tiår, og har bidratt på en rekke anerkjente utgivelser i et bredt spekter av sjangre. På CV'en kan vi finne band og artister som Honningbarna, Aiming For Enrike, No. 4, Billie Van og Jaa9 & Onkl P.

Hva må du kunne fra før?
Dette kurset er for deg som allerede vet litt om musikkproduksjon, og som er motivert for å videreutvikle evnene dine. Du trenger ikke å ha produsert musikk som er utgitt, men du må vite hvordan du navigerer og jobber i en DAW.

Dato og tidspunkt:
Lørdag 24. september, kl. 10–16

Sted:
Becco, Kristian Augusts gate 11, 0164 Oslo

Pris: 100 kroner for medlemmer. 200 kroner for ikke-medlemmer.

Det blir enkel servering og kaffe/te.

Påmelding i skjema under.
Kurset er fullt. Meld deg på dersom du ønsker å settes på venteliste.
Kurset har begrenset kapasitet, og vi vil prioritere påmelding til medlemmer i BandOrg under 26 år. Vi sender bekreftelse på mail om du får plass så snart som mulig.

Fornavn og etternavn

Dette kurset er støttet av KOMP