Bruksanvisning for band og artister

Gratis seminar om økonomi, drift og juss for band og artister

Bandorg Bruksanvisning For Band Cover

Har dere fått tilbud om artistavtale og synes det er vanskelig å tolke kontrakten? Hva er egentlig en platekontrakt? Hvem har opphavsrett til musikken deres? Er bandvirksomheten deres hobby eller næringsvirksomhet? Seminaret er basert på BandOrgs håndbok om samme tema, men vil gå mer i dybden på populære tema enn hva boken tillater. Deltakerne får innføring i relevante foretaksformer for band, merverdiavgift, skatt og relevant kontraktsjuss. Det blir samtidig anledning til å stille egne spørsmål og dele erfaringer.

Innhold

Seminaret varer 1,5 time. Undervisningen vil den første timen være delt mellom to instruktører, som vil henholdsvis gi foredrag i økonomi og juss. Etter den første timen åpnes det opp for 30 minutter Q & A. Deltakerne får anledning til å melde inn spørsmål før kurset via påmeldingskjemaet. Disse spørsmålene, i tillegg til spørsmål fra salen, blir behandlet i en spørsmål/svar-sekvens på slutten av seminaret. Deltakerne får hver sin kopi av BandOrgs håndbok. Dersom kursholdere tillater det vil eventuelle slides brukt på seminarene deles med deltakerne etter endt seminar.

Om foredragsholderne

Olle Kronvall er utdannet økonom med entreprenørskap som fagfelt, og har tidligere drevet artistmanagement. Kronvall jobber nå som oppstarts– og vekstspesialist i DNB hvor han hjelper gründere, mange av disse er artister og musikere.

Aki Johannes Viitala er utdannet advokat og omtalt av Finansavisen som Norges yngste partner (2019). Han har unik erfaring som advokat og musiker, hvor Viitala har vært på alle sider av forhandlingsbordet.

Steder og datoer

Datoene og steder for 2020 annonseres fortløpende.

Påmeldig

Det koster ingenting for å delta, men du må melde deg på for å sikre plass. Deltakere på dette seminaret får gratis eksemplar av BandOrgs håndbok om samme tema.

Meld interesse for å delta på "Bruksanvisning for band"

Ved å sette deg på denne listen vil du få info om kursdatoer og plasstilgjengelighet, og muligheten til å melde deg på seminaret før alle andre. Det vil være stor interesse for å delta på disse seminarene og kapasiteten vil stedvis være begrenset. OBS! Dette er ikke en påmelding, og du forplikter deg heller ikke økonomisk ved å stå på listen.

I hvilken by vil du delta på kurs?