Digital distribusjon gjennom IndigoboomFoto: Indigoboom

Digital distribusjon gjennom Indigoboom

27.04.2017 BandOrg

Indigoboom er en norsk digital musikkdistributør for artister og band uten platekontrakt. Som medlem i BandOrg får dere 18 måneder digital distribusjon til prisen av 12 mnd.

Gjennom Indigoboom får dere musikken deres ut på Spotify, WIMP, iTunes og alle de andre digitale butikkene og streamingtjenestene - helt enkelt og veldig rimelig. Etter dere er registrert hos Indigoboom, dvs. lastet opp musikkfiler og coverbilde, så sørger Indigoboom for at musikken blir tilgjengelig der dere ønsker og ordner med utbetaling av royalties for salg. Hundrevis av Norske artister bruker allerede Indigoboom for å selge og streame musikken sin. Alt fra techno til countryartister, kjente stjerner til  hobbymusikanter. Alle får samme personlige oppmerksomhet og oppfølgingen. Indigoboom ble startet i 2005 av Lars Kilevold og David Gjester. Begge to har lang fartstid i musikkindustrien og med digitaldistribusjon. I september ble Jan Erik Haglund, manager til Lene Marlin, en del av teamet i Indigoboom. I tillegg jobber de sammen med Livecoach og artistutvikler Kenneth M Lewis der artistene ønsker det. Kenneth står bak mye norsk artistutvikling og eksport, blant annet Ida Maria, M2M, Span, Ina Wroldsen, Midnight Sons og Babel Fish.

Tilgjengelige og tilstede
Indigoboom er tilgjengelig på telefon, chat og mail for alle sine artister, og gir råd og veiledning om alt som har med temaet digitaldistribusjon å gjøre. 

Daglige salgs og strømmestatistikker
Som IndiGoBoom bruker får du daglig oppdaterte strømme og salgsrapporter fra de viktigste tjenestene. slik kan du se om konserter du har holdt eller spesielt populære tweets eller instagramkampanjer har løftet salget ditt. Du kan se alder og kjønn på lyttere og også hvor i verden de har hørt på deg. Alt sammen veldig nyttig info for den som jobber med å bygge fanbase. 

Medlemsfordel for BandOrg medlemmer
Hos IndigoBoom betaler man en lav årlig medlemsavgift for ubegrenset antall releaser og all nødvendig personlig oppfølging. Er du Bandorgmedlem får du i tillegg ditt første år forlenget med seks måneder helt gratis. Det blir rundt 20 kroner per måned eller mindre en en kaffekopp på Statoil for å selge all musikken din i alle kanaler over hele verden. Dyrt er det med andre ord ikke.

Les mer om Indigoboom og sjekk ut fordelen dere har som medlem i BandOrg: http://www.indigoboom.no/bandorg

 

 

Daniel Engen Productions

Som medlem i Bandorg har dere rabatt på både CD, backdrop og tskjorter hos Daniel Engen Productions 

Foto: Norsk Lydstudio

Norsk Lydstudio

Norsk Lydstudio tilbyr alle medlemmer av BandOrg et spesialtilbud på innspilling av EP, i tillegg til rabattert timespriser på innspilling og miksing av singeler og album.

Foto: Kulturfordel / Norsk musikkråd

Kulturfordel (musikklivets eget fordelsprogram)

Som medlem i BandOrg får bandet ditt nå tilgang til Norsk musikkråds fordelsprorgram via appen som heter "Kulturfordel".

Formstøpte ørepropper og In-ear monitorer fra Hantek Audio

Avtalen gir medlemmer av BandOrg 15% i rabbatt på alle in-ear monitorer fra ACS og formstøpte ørepropper av typen ACS Pro med valgfritt filter.

Instrumentforsikring fra 750 kroner i året

Hvis bandet ditt er medlem i bandORG kan du kjøpe knallgod instrumentforsikring til en lav pris. Instrumentforsikringen koster fra 750 kroner i året og dekker transportable musikkinstrumenter og det utstyret du ellers spiller på for inntil 70 000 kroner. Hvis du vil forsikre utstyr for verdi over 70 000 så går selvfølgelig det også - da mot med et lite pristillegg.

Foto: Starkey Norge

Få god lyd på scenen med Tunz In-Ear monitorer fra Starkey (medlemstilbud)

Som medlem i bandORG får du nå en fantastisk bra medlemspris på en ny serie formstøpte in-ear monitorer fra Starkey. Tunz er spesielt tilpasset hver enkelt bruker, og gir en komfortabel og sikker tilpasning til øret. Lydkvaliteten er naturligvis eksepsjonell. Ha full kontroll på lydmiksen - uansett scene.

Foto: BandOrg

BandOrgs Frifondpenger (neste søknadsfrist 1. september 2019)

Som medlem av BandOrg kan bandet ditt søke om opptil 50 000 kroner i pengestøtte. Bli medlem nå og søk innen 1. september! 

Foto: BandOrg

Bruksanvisning for band - Håndbok om økonomi og drift

Som medlem i bandORG får du vår svært hendige bok om drift og økonomi for band. Lurer du feks hvordan du registrerer bandet i Brønnøysundregistrene? Er det hobby eller næring dere driver med?

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost