Daniel Engen Productions

Som medlem i Bandorg har dere rabatt på både CD, backdrop og tskjorter hos Daniel Engen Productions 

Foto: Norsk Lydstudio

Norsk Lydstudio

Norsk Lydstudio tilbyr alle medlemmer av BandOrg et spesialtilbud på innspilling av EP, i tillegg til rabattert timespriser på innspilling og miksing av singeler og album.

Foto: Kulturfordel / Norsk musikkråd

Kulturfordel (musikklivets eget fordelsprogram)

Som medlem i BandOrg får bandet ditt nå tilgang til Norsk musikkråds fordelsprorgram via appen som heter "Kulturfordel".

Foto: Indigoboom

Digital distribusjon gjennom Indigoboom

Indigoboom er en norsk digital musikkdistributør for artister og band uten platekontrakt. Som medlem i BandOrg får dere 18 måneder digital distribusjon til prisen av 12 mnd.

Formstøpte ørepropper og In-ear monitorer fra Hantek Audio til medlemspris (nye priser fra august 2017!)

BandOrg samarbeider Hantek Audio som er produsent og distributør ASC Pro øprepropper og in-ear monitorer. Som medlem i BandOrg kan kjøpe formstøpte øreproppene og in-ear monitorer i verdensklasse til svært god pris.

Instrumentforsikring fra 750 kroner i året

Hvis bandet ditt er medlem i bandORG kan du kjøpe knallgod instrumentforsikring til en lav pris. Instrumentforsikringen koster fra 750 kroner i året og dekker transportable musikkinstrumenter og det utstyret du ellers spiller på for inntil 70 000 kroner. Hvis du vil forsikre utstyr for verdi over 70 000 så går selvfølgelig det også - da mot med et lite pristillegg.

Foto: Starkey Norge

Få god lyd på scenen med Tunz In-Ear monitorer fra Starkey (medlemstilbud)

Som medlem i bandORG får du nå en fantastisk bra medlemspris på en ny serie formstøpte in-ear monitorer fra Starkey. Tunz er spesielt tilpasset hver enkelt bruker, og gir en komfortabel og sikker tilpasning til øret. Lydkvaliteten er naturligvis eksepsjonell. Ha full kontroll på lydmiksen - uansett scene.

Foto: BandOrg

BandOrgs Frifondpenger 2018 (frist 1. mai 2018)

BandOrg gir tilskudd til innspilling, kjøp av utstyr, musikkvideo, turné og konserter i Norge m.m. Søkndsportalen for tildelingsrunde 1 (2018) åpner mars 2018. Fristen for å søke er 1. mai. 

Foto: BandOrg

Bruksanvisning for band - Håndbok om økonomi og drift

Som medlem i bandORG får du vår svært hendige bok om drift og økonomi for band. Lurer du feks hvordan du registrerer bandet i Brønnøysundregistrene? Er det hobby eller næring dere driver med?

Om bandorg

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Nyheter

Meny høyre Foto: Kim Erlandsen, P3

Hold deg oppdatert på hva som er nytt i BandOrg, hva banda våre driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Bendik Foto: Lasse Fløde

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)