Nyheter  Torsdag 26. september 2019

Verktøy for morgendagens headlinere

Bandorg ønsker at det skal bli lettere og bedre å spille i band og være artist i Norge. For å nå dette målet har vi laget en serie kunnskapsvideoer innenfor relevante tema som gir svar på ofte stilte spørsmål og inneholder mange supergode tips. Gjennom disse videoene skal vi gjøre viktig og relevant kunnskap og kompetanse mer tilgjengelig og allmenn.

Verktøy for morgendagens headlinere er en plattform for kunnskapsdeling og kompetanseheving for band og artister i Norge. I den første serien med videoer deler band og artister som f.eks Sløtface, Pom Poko og brenn. sine erfaringer og kunnskap om det å spille i band og være artist. BandOrg ønsker å gi band og artister tilgang på kunnskapsressurser uavhengig bosted, inntekt og ferdighetsnivå. Verktøy for morgendagens headlinere er videoer hvor band, artister og bransjefolk deler sin kunnskap for å gjøre det enklere og bedre for deg å spille i band.

Verktøy for morgendagens headlinere gir deg kunnskap om hvordan å få god lyd på scenen, om innspilling hjemme og i studio, hva som er viktig å tenke på når en skal spille konserter og reise på turné, og hva promotering er. Innholdet i videoene er basert på erfaringer, kunnskap og kompetanse til både kjente band og artister som blir morgendagens headlinere.

Kunnskapsvideoene våre finner du på Facebook, Instagram og YouTube. Her kan du også sjekke ut hva vi ellers holder på med, og se hva vi kan tilby bandet ditt. Videoene er tilgjengelige for alle enten du er medlem eller ikke. Vi ønsker å gi band og artister tilgang på kunnskapsressurser uavhengig bosted, inntekt og ferdighetsnivå. Vi elsker å holde kurs, seminarer og workshops rundt om i landet, og skal fortsette å formidle kunnskap på denne måten også.

Spill av video
Spill av video
Spill av video
Spill av video

Dette prosjektet er støttet av Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) og Musikkens studieforbund.