Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Way Down The Rainbow

WDTR består av Diego på vokal, Jona på bass, James på keys, Peter på gitar og Jossi G bak trommesettet. Vi lager alt fra funkrock til grunge og har masse låter og planer vi vil gjennomføre!

WASTE A SAINT

WASTE A SAINT startet opp sent i 2015 Musikken består i utgangspunktet av tungrock, med en rød tråd til blues, samt et snev av pop og attituden til god gammal pønk. WASTE A SAINT består av: Bogey Stefansdottir - Vokal og Synth Ole Nogva - Bass og Synth Viktor Olsen Kristensen - Trommer Alexander Skomakerstuen - Gitar

Whip

Whip ble startet på gutterommet i Brønnøysund i 1998 av Jonny og Sturt. De spilte inn to demoer og flyttet til Oslo. Fra 2005 vokste Whip gjennom flere medlemsbytter til å bli et solid liveband. Mellom 2005 og 2008 ga bandet også ut en ny demo, to ep’er og en promo. Først i 2013 ga de ut sin første skive, «Digitus Impudicus». De ga nylig ut minialbumet "Repulsion And Disorder", og fullengderen "Contra Mundum" er på vei.

Wendra Hill For

Wendra Hill For består av Jo David Meyer Lysne (preparert gitar), Joel Ring (cello og bass), Tobias Pfeil (elgitar og vokal) og Jenny Berger Myhre (elektronikk og klarinett), og er et kreativt improviserende ensemble. Alle de involverte er unge skandinaviske musikere som bruker improvisasjon som komposisjon- og utforskningsmetode i sitt arbeid. Vi er bosatt i Norge, og har et aktivt virke her såvel som i resten av Europa. Gruppen har blandt annet turnert i Skandinavia og Japan og planlegger utgivelse av musikk for 2018.

Wilhelm's Midnight Madness

Wilhelm's Midnight Madness er en bukkett musikere som har sine røtter plantet i 70-tallet. Deres inspirasjon fra ulike sjangre resulterer i deilig groovy blues rock. De har vært aktive i litt over et år, og har rukket å spille en del rundt i Bergen by, blant annet som support for Orango og Atlanter. Stilmessig låter Wilhelm's Midnight Madness som en sval og frisk bris på en varm sommerdag; behagelig, avkjølende og forfriskende. Men bandet har også en mer skitten og grov side med musikk som pumper mot kroppen, og fremkaller spasmer i rockefoten. Mye her kan sammenlignes med en god rødvin som har godgjort seg i flere år, eller med en mørk mørk stout som metter godt i magen. Metalhammer 20.02.17, Orango @ Det Akademiske Kvarter: "Et av de nyere navnene som har kommet frem i den bergenske rockescenen er Wilhelm’s Midnight Madness (6/10), som til tross for kort fartstid har spilt en god del i byen allerede. En oppvarmingsjobb denne torsdagskvelden hadde de også fått til, og stilmessig passet de perfekt til jobben. Kvintetten disket opp groovy blues rock med føttene godt plantet i 70-tallet, og mens publikum sakte begynte å komme seg inn i Teglverket på Kvarteret, ble de møtt av et smått energisk band. Det høres at de ikke har holdt på alt for lenge, men kvaliteten er såpass god at disse kommer vi nok til å se og høre mye mer fra fremover." http://www.metalhammer.no/?p=8107

Windmills and Giants

Windmills and Giants er et Osloband som lager stemningsfull folk-rock og americana, blandet med mer moderne elementer. Bandet har spilt på mange scener i Oslo og Akershus, inkludert to turer til John Dee.

Wingsuits

Wingsuis er et indiepopband fra Trondheim bestående av 5 studenter i 22 til 24 års alderen. Vi har på kort tid (1,5 år) spilt flere konserter i hele Norge, og er snart streamet 400.000 ganger på Spotify.

WUNDERWAFFE

80-talls feel good punk pop.

We Came From The Woods

We Came From The Woods

WE CAME FROM THE WOODS er et norsk-engelsk band som spiller rock med postpunk-driv. Det musikalske uttrykket er inspirert av musikkgenre som post-punk, new wave, dark wave, cold wave, indie-rock, alternativ rock, atmosfærisk og elektronisk musikk, samt filmmusikk. Låtene blir til i en intuitiv og organisk prosess, og skrus sammen i et demokratisk fellesskap. Etter en tid i fullstendig isolasjon tok bandet det første steget ut av skogen i 2013 med demolåta "The Steps". Den genererte mye positiv oppmerksomhet, og bandet fikk raskt en tilhengerskare som forventer seg at det vil komme nye spennende saker fra skogen i tiden fremover.

Wolf on Fire

Wolf on Fire

Wolf on Fire er ett rockemonster fra Stavanger som alltid er klar til å servere hardtslående og skitten rock til folket! Bandet har på kort tid etablert seg som ett fett liveband og har fått gode tilbakemeldinger fra både publikum og arrangører i distriktet. Musikken blander riff og råskap, melankoli og melodi alt bundet sammen i ett slør av stoner rock. Tekstuniverset omfavner i stor grad det mørke basert på personlige erfaringer, desperasjoner, følelser og indre demoner. Wolf on Fire består av Christian Øvrevik (Gitar/Vokal), Jóakim Snær Sigurðarson (Bass), Thomas Helgeland (Gitar) og Arild Nådland (Trommer).

Wolfram

Wolfram

Wolfram er en trio som henter sin inspirasjon fra artister som Eric Dolphy, Albert Ayler og Ornette Coleman, men som også lar påvirkningen fra Jimi Hendrix og Velvet Underground skinne gjennom. Bandet er kjent for sin ekstreme tilstedeværelse og energiske utblåsninger som tar deg med på en musikalsk reise der en får servert et dønn ærlig musikalsk uttrykk. Besetning: Halvor Meling: Saksofon Fredrik Luhr Dietrichson: Kontrabass Jan Martin Gismervik: Trommer

Wasteland Rocks

Wasteland Rocks

WASTELAND ROCKS is a female fronted heavy metal band from Ålesund, Norway. Founded in 2004 the five members started out as a tribute band with the mission to serve their fans the «best heavy metal of all ages».  This goal still lives on as they pursue recording their own music and on the 25th April 2011 they released their debut single «I Say Burn!» on iTunes and other major sites via TuneCore.

World At Large

World At Large

10 years after they first played together Jo tandrevold, Magnar Hansen and Leif Harald Flikkeid decided to form a band where heartfelt truths and a no nonsense attitude set the mood. World at large commits to making music the way it was meant to be, uncomplicated. With an honest approach and a 3 piece band World at large puts together tunes that might stick in the back of your mind, but in a good way. The band insists on sticking to the world and what's actually in it. Is that a good thing ? Who knows ? That's what you get anyway.....

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost