Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Vermin Theory

Vermin Theory er en Metalcore power-trio som hente elementer fra sjangre som hiphop, reggae, funk og mer. Med sine melodiske riff, hardtslående trommer og hjerteskjærende hyl får de en hver venue til å riste.

Violent Colours

Violent Colours er en jazz-rock kvintett fra Oslo-området. Medlemmenes bakgrunn fra metal- og jazzscenen i Oslo, gjør dem til et litt annerledes band. Fra groovy discorytmer, til rare progrock partier til pompøse pophooks tar Violent Colours publikum med på en musikalsk reise for en hver person. En Violent Colours-konsert kan beskrives med fire ord. Blod, svette, tårer og saksofon.

Vilde Bolstad

Da Vilde møtte Bjørn-Even skjedde det noe magisk. Det var som om pianospillet hans ble til ord på den korte veien mellom fingrene hans og ørene hennes. Et samarbeid ble uunngåelig. Nå kan du høre resultatet: et knippe unikt nydelige låter som varmer fra innsiden og ut. Tom Waits, Norah Jones og Dolly Parton er naturlige referanser. På trommer har de med seg Knærten Simonsen, og på kontrabass Martin Morland.

Veronica Arabella Band

Vi er et Oslobassert band som tar utgangspunkt i Veronica Krogh sine tekster og melodier.

VIAN

VIAN (Nordisk Pop) er et kristiansandbasert band frontet av vokalist og låtskriver Elisabet Mjanger og produsent og bassist Vegard Kummen, sammen med gitarist Kristofer Spangen og trommis Tobias Øymo Solbakk. Bandmedlemmenes ulike bakgrunner skaper et uttrykk som henter inspirasjon fra mange forskjellige sjangre, og ved å blande det organiske med det elektroniske skaper VIAN et originalt og kreativt uttrykk. ANNET: "Kristiansandsbandets kjølige, distinkt nordisk-lydende pop klarer kunststykket å høres skjør og storslått ut på én og samme tid. Singelen 'Heilt Te Du Dør', for eksempel, fanger lyden av desperasjon badet i nordlys." - Konsertanmeldelse, FVN (Roy Søbstad) "En tiltalende melodi omfavner deg mykt og behagelig. Kristiansand-gruppa VIANs nye singel er lett dandert, pasjonert og intens, med et øre for drama" - Deichman musikk blogg "Ulidelig vakkert fra Kristiansand-baserte VIAN. Vokalist (og låtskriver) Elisabet Mjanger stjeler showet med sin insisterende, brutalt glassklare stemme og budskap. Hvis du forblir uberørt etter å ha hørt denne: oppsøk lege." - NPS Music 'Heilt Te Du Dør' var ukas singel hos NPS Music og ble lagt til i '40 låter du ikke vil gå glipp av fra 2016'. Anbefalt av P3 Urørt.

VÅG

VÅG er et folk rock/pop band med sterk tilknyttning til americana- og folkbevegelsen fra 60- 70 tallet satt inn i en moderne drakt.

Vaaje

Inspirert av country sjangeren skriver Guro Vaaje Haugen folkelige tekster med såre undertoner som ender med å gå inn under singer-songwriter-tradisjonen. Vaaje består av fem unge musikere som møtte hverandre mens de studerte i Oslo.

Vrakfeber

Me spelar rock. Versågod.

Vicinity

Vicinity er et Trondheimsbasert progmetalband. Har tidligere gitt ut ett album (Awakening, 2013) og en EP (Diffusion of Innovation, 2008), og er snart aktuelle med nytt album.

Verdensrommet

Verdensrommet

Verdensrommet ble startet da Andreas Høvset og Vetle Junker i 2012 begynte å lage musikk sammen på gutterommet i Skien. Diverse retninger ble utprøvd, og guttene endte opp med to låter, ‘Sidelengs’ og ‘Nytt’, som ble plukket opp av Matias Tellez og Emilio Sanhueza, og dermed gitt ut på Nabovarsel Bergen. Singlene høstet god kritikk, og ble bl.a. valgt ut på Drowned in Sounds ‘årets singler’-liste i 2012. I løpet av året og det som fulgte fikk bandet med seg Martin Gowland på gitar, Jarand Stavland Groven på bass og Lars Berntsen på trommer, og rundt om i landet, med konserter på by:Larm, Slottsfjell, Hovefestivalen, Blå og Landmark som høydepunkter. I 2014 spilte de inn sitt første album, som ble gitt ut høsten 2015. Det selvtitulerte debutalbumet ble skrevet, spilt inn og produsert av bandet selv, og gjestes av bl.a. Verk, Chris Holm og Lars Vaular. ‘Verdensrommet’ ble svært godt mottatt av bl.a. Morgenbladet og Klassekampen, og bandet fulgte opp slippet med en norgesturné, med konserter i bl.a. Oslo, Bergen, Trondheim, Skien og Volda. Musikken har blitt beskrevet som en blanding av indie, hip hop og jazz, og det er tydelig at eksperimentering med lydbilder og teksturer står sentralt for Verdensrommet når man setter på musikken.

vanvidd

vanvidd er et folkemetal band fra arendal, som ble startet av william moltemyr og kjetil emil i 2012

Valerious

Valerious

Stemningen er melankolsk, dypt forankret i hjertet av Trondheim. Musikken tør å utforske det såre, men også de store spørsmålene. Det er drømmer og håp; minner og opplevelser; det er livet og en øl på Familien. Valerious er å leve i øyeblikket og nyte livet til det fulle, med vissheten om at morgendagen snart demrer. Bandet ble startet av låtskriver Simon Klevstuen og består ellers av Martin Jarl Velsin, Marius Hytten, Alexander Tveit Lundemo og Håkon Kvam.

VEISLAKT

VEISLAKT

Veislakt ble startet som et oneman-prosjekt. Hvor René Undem spilte inn en EP som ble gitt ut 7. Mars 2014. Utover dette så ble lillebroren, Fredrik og kompiser med for å backe dette opp live. Etter En vellykket release-konsert og flere bookete spillinger på småfestivaler i Rogaland, så det ble det avgjort at det skulle fortsette videre som et band.

Verdensrommet

Verdensrommet

Verdensrommet er navnet på samarbeidet mellom Andreas Høvset og Vetle Vik Gundersen. Siden oppstarten i 2012 har vi spilt på Slottsfjell, Hove, Månefestivalen, Sørveiv, og spilt en rekke klubbkonserter rundt om kring i Norge.

viseMenn

viseMenn

viseMenn er et norsk alternativ rock band som spiller atmosfærisk og sjelfull dreamrock. Siden oppstarten i 2001 har bandet vært frontet av grunnlegger og gitarist Lars Olav Mangelrød og låtskriver, bassist og vokalist Helge Corneliussen. Karakteristisk for bandet er deres varierte låtmateriale, sjelfulle melodier og virtuos gitarspilling. Lydmessig ligger de et sted mellom U2, Sigur Ros, Coldplay, Mogwai og Radiohead.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost