Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

The Steam Band

THE STEAM BAND The Steam Band består av 6 voksne karer, i hver sin beste alder! De har sin base i Fredrikstad. Bandet består av: Kim-Richard Finsdal - Lead vokal Flemming Andersen - gitar og vokal Odin Hansen - trommer og vokal Gunnar B.S Ingebrigtsen - keyboard og vokal Svein Jacobsen – bass og vokal Odd Johannessen – percussion, munnspill og vokal Bandet så dagens lys i 2012, men i november 2015 var siste bit på plass, og bandet fikk sin form slik det framstår i dag.. Bandet spiller en blanding av pop, rock og funk. Av sterke inspirasjonskilder kan nevnes blant annet Joe Bonamassa, ”Ten years after”, Delbert McClinton, Eric Clapton, Joe Cocker, Marius Müller. The Steam Band har klart å skape et eget ”sound”, ”Steam Music”, som også gjennomsyrer de coverlåtene de har. ”To steamify”, eller på godt norsk ”det å steamifisere”, er et begrep bandet ofte bruker hvis de selv skal beskrive hva de gjør med musikken. Bandet har en fin fordeling av coverlåter og eget materiale, og tilbakemeldingene på begge deler har vært svært gode. Musikken til The Steam Band “gir fot”, og det er ofte fullt på dansegulvet når det avholdes konsert. Kjemien innad i The Steam Band er upåklagelig, og felles musikksmak og lik visjon om musikkens veier videre, gjør at bandet stortrives med tingenes tilstand. Da bandet i sin tid startet sa de: ”Dette gjør vi for å ha det gøy, et tøft alternativ til ”strikkeklubb”... og vi tar gjerne på oss et gig i ny og ne dersom det skulle dukke opp”. I dag HAR de det GØY, musikken deres ER et tøft alternativ til ”strikkeklubb”, og ikke minst har det blitt flere gigs, i ny og ne… I perioden januar - mars 2014 bygde bandet et eget todelt studio/øvingslokale av høy standard inne i Velferdsbygget til Øra industrier AS. I dag er Steam Studio, som er lett tilgjengelig for gjester, skreddersydd for øving og lydopptak. “Vi er veldig stolte, og samtidig veldig ydmyke ovenfor det å ha et slikt flott lokale”, siteres stadig. Medlemmene i The Steam Band har flotte fasiliteter å jobbe fram sine produksjoner i, og for de tre som skriver og lager musikk, ligger alt til rette. Med et så godt utgangspunkt vil nok bandet fortsette i mange år med å kose seg med musikken..!

The Astronomies

The Astronomies er en duo fra Halden som spiller høy alternativ punk rock. Magnus Kallar spiller gitar og synger mens Amalie Lund spiller trommer til å blåse av deg hodet. Med musikk som ligner band som Sonic Youth, My Bloody Valentine og Mudhoney er The Astronomies et øredøvende band. De har foreløpig gitt ut en singel som ligger på Spotify, iTunes og andre streamingtjenester og etter hvert slippe enda mer musikk.

The Blarney Mongers

The Blarney Mongers består av fire musikere med genuin kjærlighet til irsk folkemusikk. Vi er opptatt av å formidle den tradisjonelle folkemusikken på sjangerens premisser, men likevel med vår egen vri. Drivende rytmer, fortryllende vakre melodier og den ekte irske sounden. Tidløse reels, jigs, airs og hornpipes veves sammen med sjelfulle viser fylt med alt fra melankoli til svart humor. Vi har et fleksibelt repertoar og kan spille både rene konsertarrangementer og på mer livlige tilstelninger.

The Golden Leaves

The Golden Leaves er et rockeband med base i Trondheim.

The Dark Nebula

Technical Death Metal fra Kristiansand.

The Muffles

80's, Disco og Funk er området vi trives best i. Med høyt musikalsk nivå, gjennomførte kostymer og koreografi, og god partyfaktor, er The Muffles festbandet som passer til alle typer fester, bryllup, bursdager og ellers hvor enn folk setter pris på god musikk.

Trond Kallevåg Hansen trio

Etter debutplaten «Se Meg En Annen Dag» ble sluppet våren 2017 har Trond Kallevåg Hansen Trio sin karriere skutt i været. Trond vant Statoil sin Sildajazz pris i 2017 hvor juryen brukte ord som «Trond Kallevåg Hansen er etter juryens mening en av de mest spennende og lovende unge musikerne på den norske jazzscenen, og en som vi kommer til å få mye glede av i årene som kommer.» Trioen har turnert rundt om i Norge og Europa og skapt seg en liten men solid fanskare med sin musikk. De har høstet en rekke gode anmeldelser for deres nyeste Album «Se Meg En Annen Dag», deriblant det anerkjente britiske musikkmagasinet The Wire som mente platen var av så høy kvalitet at det rettferdiggjorde bruken av norske kulturmidler. Trond komponerer all musikken til trioen og han har bevisst gått inn for å bruke referanser og inspirasjon fra sin egen oppvekst. Alt fra Angelo Badalamenti sine enkle og sviskete melodier i Twin Peaks til lyrikken fra den ikke fullt så kjente vestnorske eksentrikeren og visemusikeren Kenneth Sivertsen. Kombinasjonen av Tronds varme surferock-inspirerte gitarlyd og hans lyriske komposisjoner tar lytteren med på en vakker og gjenkjennelig musikalsk reise, og fanger lytteren med en nærmest filmatisk kvalitet. Melodier som kan minne om allsang fra familiære høytider over til stemningsfulle improviserte strekk som musikken til sene bilturer og halv-våkne drømmer fra baksetet. Trond Kallevåg Hansen Trio - "Se Meg En Annen Dag" Spotify: https://open.spotify.com/artist/7Dd9AFjlaTpjRLuG17C1t6 Tidal: https://tidal.com/album/73348108 Apple Music: https://geo.itunes.apple.com/us/album/se-meg-en-annen-dag/id1231454364?mt=1&app=music

Triple Trouble

Triple Trouble er et nyskapende cover-band. Framtidsambisjonene er å skrive egne låter, men foreløpig lager de elektroniske versjoner av kjente låter. Første EP er på vei.

Taking Names

Taking names er et hardslående Pop-Punk band fra Bergen, signert på Loyal Blood Records. Bandet har siden 2015 gitt fra seg et friskt pust av 90-talls inspirert pop-punk i tro stil med artister som Blink 182, Jimmy Eat World samtidig som moderne og varierte referanser fra ulike sjangere har gitt dem egenart nok til å stå på egne musikalske ben. Med en råskap og energi med seg på scenen som man skal lete lenge etter i den myke enden av rockeskalaen markerer Taking Names seg som et band det er verd å få med seg og følge med på. Med nytt navn og helt nytt materiale planlagt utgitt våren 2017 tar Taking Names steget ut og er klare for å sikte videre mot nye høyder både nasjonalt og internasjonalt.

The Creepers

The Creepers er et tungt progrockeband fra Rotnes i Nittedal. De fleste medlemmene har spilt sammen siden 2011, dagens besetning siden februar 2015. Bandet spiller kun egne låter. The Creepers har deltatt på UKM flere ganger, og gått videre til fylkesfinalen 3 ganger. Dessuten har de spilt på Bygderock i Nittedal noen ganger, og hatt et par spillejobber på Romerike. I 2016 fikk bandet "Nittedal kommunes påskjønning til ung aktiv kulturutøver".

Three

Gruppen "Three" som består av Lukas Zabulionis(sax), Astri Hoffmann Tollaas(cello) og Tore Hodneland(gitar), spiller egenkomponert musikk som henter inspirasjon fra både jazz, kammermusikk og rock. Den unike besetningen åpner opp for muligheter til å eksperimentere med nye klanger og utforske instrumentenes tekniske rekkevidder. "Three" som er det engleske ordet for tallet tre, har opp gjennom årene blitt brukt som et symbol for alt som er fullkomment og komplett. Gruppens kjerneverdi er å formidle en intim og komplett opplevelse som skal appelere til lytternes sanser.

Tempelheks

Tempelheks er et okkult dommedagsrock band fra Romerikes dype skoger. Basert på syttitallets tunge riff, eksperimenterer de med tradisjonelle, folke-aktige melodier og dystre vokaler. Gloheite gitarharmonier og en tung rytmeseksjon dytter ørkenvogna av gårde. Med sitt selvtitulerte debutalbum fra 2014 la Tempelheks grunnlaget for sin dommedagskult. Den siste plata "Serpents, Gods and Men" er en verdig oppfølger som bygger videre på tempelet.

The Modern Times

The Modern Times is a rock band consisting of five childhood friends from Tromsø, Norway, with Magnus Vold Jensen (vocals), Jon Breines Høiland (guitar), Isak Harbitz (drums), Jørgen Frydstad (guitar) and Terje Arntsen (bass).

Tre vikarer i ein trio

Tre vikarer i ein trio består av Robert Løkketangen fra Søndeled, Sebastian Aanonsen fra Risør og Torgeir Fiane fra Løddesøl. ​ Trioen spiller bluegrass, som er en musikksjanger med røtter i amerikansk folkemusikk. Med en varm, lystig og forrykende stemning, fremfører de med høy kvalitet og intensitet. Tre vikarer i ein trio har spilt sammen i omlag syv år og har bred erfaring fra ulike musikalske miljøer på Sørlandet. Ved siden av å skrive egen musikk trakterer musikerne flere forskjellige instrumenter, som gitar, dobro, kontrabass, mandolin og banjo. ​ Tre vikarer i ein trio spiller i alle slags arrangementer, fra bryllup og gebursdager til konferanser og konserter.

The Backup

The Backup er en trio som består av tre kjekke unge karer fra follo som spiller rock n roll uten noe bullshit. Bandet tar inspirasjon fra alle de tøffeste rockebandene ergo blir det bare produsert den tøffeste musikken. Bandet er Trym Hagestande (gitar,vokal) Linus Olhans (bass,koring) og Daniel Medhaug (trommer, batteri, slagverk, you name it, han kan det meste)

The Holy Mountain

The Holy Mountain is a band from Oslo which consists of accordion, synthesizers and drums and is influenced by artists such as John Carpenter, Philip Glass and Daft Punk. The style is a combination of psychedelic and cinematic aesthetics with minimalistic musical themes.

The Dry Spell

THE DRY SPELL er et Oslo basert band som spiller rock etter gammel, Amerikansk oppskrift med inspirasjon fra storheter som Tom Petty & The Heartbreakers og Bruce Springsteen. Med originale låter som omfavner temaer som rotløshet, engstelighet, bylivet, kjærlighet og lengsel speiler musikken like mye en kjøretur langs Route 66 som en regnfull dag langs gata på Manhattan.

The Reptilian Brain

Oslo-based band with a relatively dynamic spacious soundscape with a hint of folk and ambience. Impulses include London Grammar, Bon Iver and The Antlers.

The Reptilian Brain

Oslo-based band with a relatively dynamic spacious soundscape with a hint of folk and ambience. Impulses include London Grammar, Bon Iver and The Antlers.

The Subherbs

The Subherbs er et band som ble startet på Ål i Hallingdal nyttår 2014/2015, og består av Anders Folkedal Hajem (gitar/vokal), Andreas Tenold Bergo (bass/vokal) og Henrik Nytun (gitar/vokal). De første innspillingene fant sted i et rom på bussterminalen på Ål. Innpspillingene resulterte i demoalbumet "She, Her, Me and I", som ble gitt ut høsten 2015. Bandet flyttet seinere til Oslo, der albumet "Life is a Hobby" ble spilt inn i en stue på Tøyen.

The Feelgood Orchestra

The Feelgood Orchestra er et 9-manns eventband. Vi spiller musikk med hensikt om å få publikum til å danse og ha det gøy når de hører oss spille, og vi leverer en heftig sceneopptreden for å engasjere publikum til å gjøre nettopp dette. Vi har spilt sammen i 3 år og 1 måned, og øver sammen minimum en gang i uken og opptrer som regel mellom 1-3 ganger i måneden.

Treberg

Treberg er en trio fra Bergen som spiller originalskrevet musikk som er krydret med hver musikers særegne utrykk. Musikken er basert på selvskrevne komposisjoner med et melodisk, spontant og lekent utrykk. Trioformatet fører med seg en rekke muligheter som åpner opp for et sammensveiset samspill. Dette er et band med mennesker som klaffer godt sammen og som har det gøy når de spiller.

TEIP TRIO

TEIP TRIO Arne Bredesen - teip, gitar, Hiwatt Nicolas Leirtrø - teip, barytongitar, Hiwatt Jens Roberts - teip, klarinett, Hiwatt _____ / / / V.VII.MMXVII

TurboTape

Vi er et band som består av fire medlemmer. Vi har Ole Marius på gitar, Roy Kevin på trommer og sang, Kenneth på keyboard og Kjell-Tore på bass. Musikken vi spiller blir mer og mer egenprodusert. Den er innen for rock og poprock.

TurboTape

Vi er et band som består av fire medlemmer. Vi har Ole Marius på gitar, Roy Kevin på trommer og sang, Kenneth på keyboard og Kjell-Tore på bass. Musikken vi spiller blir mer og mer egenprodusert. Den er innen for rock og poprock.

Tobi's World

Tobi's World ble startet i Oslo januar 2017 og er et eksperimenterende rockorkester med skiftende medlemmer. Bandet fokuserer på ekspressiv performance og inkludering av mange forskjellige uttrykk.

Teardrown

Fra den lille sørlandsbygda Kvinesdal kommer TEARDROWN, et nytt og fremadstormende band. TEARDROWN spiller metall og er inspirert av band som Mnemic,insense og meshuggah . Det går i melodisk thrashmetal med fengende refreng, djent elementer og progressive partier. TEARDROWN har to album bak seg Approaching Failure", utgitt april 2010 og In denial" i 2014.. Et ferskt og rått innslag innen norsk metal,.energisk live band!! sjekk dem ut på facebook,youtube,spotify:) MEDLEMMER: Sveinung lervig - gitar,voc Tommy Narvestad - gitar,voc Frank Aamodt - bass Anders Haugland - trommer Sebastian Romeo - main.vokal https://www.youtube.com/watch?v=dKBOACr3IYc

The Dipers

Holdt på i minst 10år. Spilt med alt fra Stig van Eijk til Cock Sparrer, men liker best å spille alene. Medlemmene stammer fra tidligere band som: Tarmer, Toxic Death, Vestindien, MT SIX

Badass beats, vigorøs vokal, sexy synthesizer og avant-garde ananas.

The Late Band

The Late Band er et lite ensemble fra Balsfjord, noen mil sør for Tromsø. Bandets blandede grøt av identiteter har gjort The Late Band til et Blues-band med rocka, eksplosive, søte, uforutsigbare melodiøse assosiasjoner. Låtene er hovedsaklig preget av klassisk rock som Free, Led Zeppelin, men også blues/rock fra band som Tedeschi Trucks Band, Rival Sons. Nylig er de mye interessert i australske Matt Corby, med sin Ambient/neo-soul-aktige pop, noe som forvirrer og inspirerer, men nok om det. Bandets medlemmer består av: - Den konsekvente, kravstore komponisten Ari Bakkeli (gitar) - Den lekne og bråkete Isak Bakkeli (trommer) - Bondete (er det et ord?) Kjersti Pettersen (vokal) - Sist men ikke minst den standhaftige Johnny (bass), som må holde ut tvillingenes uutholdelige uenighet under komponeringen, og forstå hva det er de overhodet finner på. Vanligvis ender det opp med at Johnny havner i den virtuelle verdenen (telefonen sin), og kommer tilbake når han trengs.

The Wolves

The Wolves

The Wolves er et energisk hardcore/punk band fra Tromsø med en EP utgivelse (Straight Outta Krooklyn) og en Singel (A.D.A.R) bak seg. Står bak den lille radio-landplagen Let`s Skate This Town og har spilt på flere store festivaler rundt om i Norge. Deltok på Urørtfinale i 2014 og er nå klar med den nye EP`n "UNDERWORLD" til våren.

Tarsius

Tarsius

Tarsius er et band som spiller psykedellisk rock og tar ulike trekk fra forskjellige sjangre, slenger dem i en bolle, rører røra rundt og steker den i vaffeljern for så å levere et forhåpentligvis smaksrikt og fantastisk produkt. Tarsius er: vokalist Håkon Anthonsen, gitarist David Sandstrak Valvik, bassist Petter Solvik Dahle, keyboardist/pianist/synthist Bendik Savstad og trommeslager og perkusjonist Erlend Edvardsen.

Tone Rose Bratland

Tone Rose Bratland

Tone Rose Bratland was born and raised in Vinje, Telemark, where the traditional norwegian folk-music is still very much alive. Growing up, she was surrounded by talented and ambitious musicians, which gave nourishment and inspiration for her own dreams, creativity and talent to develop. Like her sister, Ingebjørg Bratland, she started her career early with ”kveding” (traditional folk-singing) and the flute. As early as the age of twelve she won the title as Norway’s best flute-player in one type of Norwegian flute called ”seljefløyte”. Though grateful for everything she had received from the Norwegian folk-music, Tone Rose now decided to change direction and develop her own style, moving more towards the pop-music-genre.

The Stapes

Vi er fire gutter som liker å spille rock. Spiller cover av gamle rockelåter og egne låter.

Tempel

Tempel er et band fra Vestfolds dype skoger, som består av tre brødre: Espen Gjermundrød (gitar), Inge Gjermundrød (bass/vokal) og Kjetil Gjermundrød (trommer). Musikken er sjangerhoppende som en yr gaselle, og skrider fra melodiøst og vakkert, til rått og brutalt! Alt pakket pent inn i et sjarmerende, krøllete papir.

The Age of Paranoia

The Age of Paranoia

Med barytongitaren som et bærende element spiller The Age of Paranoia instrumental og improbasert jazzrock. Med en aktiv effektbruk og nesten et skjult industrielt budskap (med små hint til dronemusikk), kan man trekke linjer til alt fra Motorpsycho til prosjekter Stian Westerhus har vært/er innblandet i.

THEIR

THEIR

THEIR er en trio bestående av trommer, bass og vokal/synth, som spiller pop med elementer fra indie og jazz. Musikken er tilgjengelig og følelsesladd samtidig som den stikker seg litt ut av mengden.

TONKA

TONKA

Tonka har gått i forbund for å lage minimalistisk tung rock. På sidelinja av alle trender, med et hav av inspirasjonskilder. Bandet holder til i Trondheim og medlemmene har tidligere spilt i en rekke undergrunnsband, som Funny Farm, Tad Pole, Morfars Hus, Temper og Scum de la Norvége. Tonka er en rutinert gjeng som til sammen har spilt flere hundre konserter i inn- og utland. Tonka er musikk for folk som liker «groovie hard core heavy rock» med aggressiv vokal en dæsj melodi.

Thank You, Yes Please

Thank You, Yes Please

Thank You, Yes Please er et Trondheimsband som spiller indiepop/rock med litt folk-inspirasjon. 

Tuesday Forgets

Tuesday Forgets

TUESDAY FORGETS er ett post-hardcore band fra Lillestrøm som brenner for live show og skriver musikk med hardtslående rytmer og fengende melodier.

Tellef Raabe Band

Tellef Raabe Band

www.tellefraabe.com

The W Likes

The W Likes

After 6 months of talking about it, rehearsals started in june 2011 as a three piece with Willy, Balbosj & Erik. Our livedebut came during Rocktober 2011 at Café Gravdahl.Stian joined the group in december. July 2012 we recorded demos for "Mountain Bird", "Put Him To Sleep" and "In a Mind" at Hamar Musikkverksted.September 1st. 2012 we played at Tangen Rockfestival. Our first concert as a 4-piece.In February 2013 we recorded "Into The Within" and "Lucky Bastards" at Silvertone Studio. Produced by Rune Jørgensen and The W Likes.April, we are back to the start as an trio.

The Real Passion

The Real Passion

Bandet ble startet for et knapt år siden, og har utspring i musikkmiljøet på Musikkloftet på Bårset. De har alerede gjort seg bemerket, blant annet på årets UKM, både lokalt og på fylkesmønstring, og har også fått vist seg fram på flere lokale arrangementer. Dette er ungdommer med ambisjoner som musikere, og det blir spennende å få følge dem framover.

THE SCUMBUGS

THE SCUMBUGS

Buzzfueled insect riot rock and roll! The Scumbugs are a stomping fly-faced 60s garage partyband with a wild and primitive mind-set. Straight forward fuzz, philichorda, scorching vocals, contagious tunes, and a lowbrow, explosive liveshow. The Scumbugs sound like a cocktail of no-hit protopunk and raunchy r’n’b of the mid-sixties, mixed with a dash of influence from later bands like: Dead Moon, Miracle Workers and Roky Erickson. Pour this cocktail into a cut in half plastic bottle with “The Mummies” written all over it, shake until your arms go numb - and you’ll have an idea of what kind of drinks The Scumbugs are serving. Since their start in 2011 they’ve shared stage with bands like: Los Explosivos (Mex), King Salami And The Cumberland three (UK), The Felines (DK), The Branded (SE) in different Norwegian garage clubs and weekenders.

Thea Stapnes

Thea Stapnes

Thea Stapnes har røtter i den klassiske singer/songwriter-tradisjonen, men er også en av dem som lar seg inspirere av tidens elektroniske dingser og mangfoldige muligheter. Svevende, stort, dystert, deilig, håpefullt, engasjerende og mektig. Bandet består av Stian Stapnes (trommer), Thomas Engebretsen (bass), Håkon Øyen (keys) og Thea Stapnes (Vokal/Keys).

The Twang-O-Matics

The Twang-O-Matics

They are WILD! They are LOUD! They are EXCITING! The Twang-O-Matics play the most frenzied, honkin' and reverbin' instrumentals the world has ever heard! The sound of crude lo-fi twangin' guitars, rumbling dog house bass and romping drums is an audio compass pointing towards sex, danger and pure excitement! The Twang-O-Matics will take you by the eardrums and never let go! Hailing from the frozen shores of Norway, the speaker shredding fury of the Twang-O-Matics is the perfect medicine for dark and cold winter nights. Their exotic sound will defrost every primitive soul who let their back bone slip to these insane party time bone busters!So... get your legs moving to the ass shakin' fretboard mojo of the Twang -O- Matics. This is music from the soul, brother!

The Fluxx

The Fluxx

Startet i 2008 som et studentband ved Lillestrøm VGS, da som Curtains Fall, senere Dolphin Street, nå the Fluxx. Jobber hardt og målrettet og er klare for å spille på Musexpo i Los Angeles våren 2012. Singelen "Take You Back" er utgitt i US, og er ute i Norge i mars 2012. Video til samme låt er også ute samtidig. Gjennomførte vinteren 2012 skoleturne på Nedre Romerike og i Oslo i anledning USA-tur. Ble en stor suksess. I tillegg har bandet arrangert egne konserter i Nannestad Kulturhus og i Lillestrøm Kultursenter.

Ted Glen Extended

Ted Glen Extended

Ted Glen Extended er et poporkester fra Hamar-området som, utover sin harde kjerne på fire mann, er veldig glade i å variere besetningen sin for å skape vidt forskjellige uttrykk. Sjangermessig henter de inspirasjon fra alt mellom Peter Tsjajkovskij, Joni Mitchell og Lady Gaga.

The Early Midlife Crisis

The Early Midlife Crisis

The Early Midlife Crisis er et band med voksne karer (?) som møtes minst en gang i uka for å spille rock/grønsj som gjerne kom ut på 90-tallet. Noen av oss har spilt i band i ungdommen, noen har aldri gjort det, men da det ble snakk om å starte band våren 2010 ble gjengen fort trommet sammen til faste øvingstider. Etter vår første suksessopptreden i 2010 skjedde ting fort. Mange låter skulle øves inn og ambisjonene vokste. Gjennom det siste halvannet året har vi spilt for smekkfullt ungdomshus, varmet opp for Postgirobygget foran 2000 publikummere, startet rockeklubb, vært i aviser, NRK radio og mye annet. Vi er et coverband. Det høres ikke så stilig ut, men legg til 6 spillesugne, middelaldrende menn som spiller tight og prøver å få utløp for alt de ikke fikk oppleve i bandverdenen som ungdom, låter du kjenner og en god porsjon sjel. Ja da har du oppskriften på en garantert god konsertopplevelse!

The CASHual Tennessee Studs - a Johnny Cash tribute band

The CASHual Tennessee Studs - a Johnny Cash tribute band

The CASHual Tennessee Studs (CTS) har som mål å gjøre sine konsertopptredener til en tro Cash-opplevelse fra glansdagene hans. De spiller sanger som Cash selv covret, og det gjør at repertoaret blir mer variert og underholdende for publikum. Musikken og showet er noe som fenger folk i alle aldre. Bandmedlemmene kler seg likt, og de snakker samme språk som originalen: “We’ve never heard Johnny Cash speak Norwegian, and for that reason we don’t do it either” -sitat av Mr. Not Johnny Cash.

The Knights

The Knights

The Knights ble dannet av fire kamerater i Januar 2009. Bandet spiller både coverlåter og egenkomponerte sanger. The Knights spiller både opp til dans på private fester, og arrangerer egne konserter. På repertuaret har bandet et variert utvalg av slagere fra 1960-tallet og frem til i dag. The Knights holder til i Hamar og består av 4 gutter på i alderen 19-21 år.

The Cumshots

The Cumshots

The Cumshots is a Death 'n' roll band from Norway. The band was formed in 1999 by Kristopher Schau and Ole Petter Andreassen. The band has released four albums, and are known for their violent live performances where members of the band have regularly suffered fractures and lacerations, as seen on the cover of Norwegian Jesus. One concert featured an on-stage sex act between two members of the 'eco porn' action group Fuckforforest.

The Considerate Lovers

The Considerate Lovers

De forener krefter fra Nick Cave & The Bad Seeds, The Gun Club, The Reigning Sound/The Oblivians, Ricochets og desperat årgangsgospel, og skviser det gjennom sitt eget rockfilter på en måte som gjør at det – på en kul måte - høres ut som de har eksistert i ti år allerede. The Considerate Lovers er ikke det nye et eller annet. Ei heller er de fantasiløse kopister. The Considerate Lovers er derimot et satans bra og potent rock'n'roll-band som vi vil høre mye fra de kommende årene. Garantert!” -Egon Holstad, Musikksjef i Nordlys & Bookingansvarlig Blårock Cafè

Tonic Breed

Tonic Breed

Tonic Breed er et heavy/thrashmetal-band fra Sarpsborg. Bandet har siden 2006 gitt ut to studioalbum. Albumet «Outsold» fra 2014 høstet gode kritikker fra plateanmeldere verden over. Samme år ble Tonic Breed kåret til et av Norges mest lovende band av Asbjørn Slettemark i P3 Pyro. I år signerte bandet for plateselskapet Rob Mules Records. «10/10. Album of the year 2014.» (The Metal Review)

Tributebandet Purple Heep

Tributebandet Purple Heep

Bandet har hentet alle sine låter fra Deep Purple og Uriah Heep, både fra de gode gamle utgivelsene som Machine Head, Burn, Demons and Wizards og nyere som Perfect Strangers fra 1984. Hovedtyngden av repertoaret er hentet fra 70 tallet. Dette var glansperioden til denne musikken. Både Deep Purple og Uriah Heep var aktive fra slutten av 1960 og spiller konserter over hele verden enda. Det finnes vel knapt en gitarist som ikke har spilt det kjente temaet fra Smoke On The Water. Mange husker nok de skrikende vokalutfoldelsene i Child In Time, og det sugende hammondorgelet i Lazy. Soldier Of Fortune og July Morning har blitt danset til i mange ti-år. I all denne musikken er det rikelig med rom for improvisasjoner både på gitar, orgel og trommer. Alt dette får du høre på Purple Heep sine konserter.

The Factory

The Factory

The Factory er det nyoppreiste bandet tidligere kjent som Battle of Jericho. The Factory er et ungt og friskt pust i Stavangers musikkmiljø og har til tross for sin unge alder allerede spilt lenge sammen. Oljehovedstaden har fått et band som er sultne på å vise at selv om byen har mye bra metal og hardrock, så finnes det band som spiller rock uten å ta på seg de svarte klærne og gro det lange headbanger-håret. Med inspirasjon fra band som Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Keane og Muse har de fire musikerne funnet sin egen sound og blander sammen hardtslående riff, eksklusive harmonier og fengende melodier. Mye trøkk og energi står på menyen når The Factory spiller live, og de kan se tilbake på konserter sammen med både The September When og Skambankt. Med full dedikasjon tar nå The Factory fart og sikter mot toppen av både norske og utlandske scener. For tiden jobber bandet med sin første EP utgivelse som vil være med dem under armen inn i 2013.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost