Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

RettPå Party-Rock Coverband (RockEvent SA)

RettPå er et party-rock coverband som spiller de mest kjente norske og utenlandske rockeklassikere. Vi garanterer allsang og rockefot.

Radiojörn

Radiojörn er et ‘up and coming’ groove/doom metal-band bestående av fire gutter fra Flekkefjord, Stavanger og Oslo. Bandet har spilt sammen siden 2012, men fikk i 2017 to nye medlemmer. Gitarist og vokalist Martin Bakken og gitarist Axel Sunde er fra Flekkefjord, og startet bandet sammen på ungdomskolen. Etter at bandet gjennomgikk et sjangerbytte, slippes nå de seks første låtene innen en ny, relativt udefinerbar metal-sjanger. Bandet byr nå på mer trøkk en noen gang før, og er klare for å ta publikum med storm! Det nye materiale som ble spilt inn i Kristiansand i august 2017, slippes fra starten av 2018, som fem singler og til slutt en plate.

Ringo Moon

Ringo Moon er et Tromsøbasert band med medlemmer fra rundt omkring i Troms. Bandet henter inspirasjon fra rock, jazz og funk og musikken deres er fylt med spenstige instrumentalpartier, lekne basslinjer, rytmiske finesser og unødvendig akkordbruk.

Radio Luxemburg

RL er en rocketrio pluss vokal. bandet speller norsk musikk med elementer fra funk,punk,blues og metalll. bandet sin første skive "fem flate" havnet på strømmetjenester oktober 2017, måneder etter bandets første øving. Radio er med andre ord en produktiv gjeng fra østfold som speller så mye de de kan når de kan.

Rolig Razzia

Rolig Razzia er fem unge karer som leverer noe de selv kaller ”psykoselig” post-punk på norsk. Til tross for et melankolsk tekstunivers som tar et oppgjør med den oppvoksende generasjons jag etter det perfekte Bandet ble til under en jam på Trøndertun folkehøgskole allerede en av de første ukene i skoleåret. Veien fra tilfeldig jam til et samspilt band med ambisjoner og planer var kort, og allerede etter halvannen måned som band holdt de sin første ordentlige konsert i kjelleren på internatet på Trøndertun i god gammel dags DIY punk-ånd. En Rolig Razzia-konsert er et godt eksempel på hva som skjer når kreativiteten får fritt spillerom. Med alt fra enerverende post-punk med fengende riff, til det intense psykedeliske, kommer overraskelsene på rekke og rad.

Radiate Worship

Radiate is a worship team from Bergen, Norway. They released their first self-titled album in 2009, with both self-written songs and a few covers. With several songwriters aspiring from their own community, this led to a second, entirely self-written worship album, @You Alone, in 2011. Radiate aspires to uncover new ground in their style of music, and write songs that utilize musical elements that might not be too common in typical worship music. This led to a more electronic focused EP, entitled Released EP, published in 2013. Guitarist of the Norwegian avant-garde metal band Shining, Håkon Sagen, and previous drummer of @Hillsong and @Hillsong United, Rolf Wam Fjell, helped producing the EP. Seeing how external producers helped uncover a much broader perspective in their music, they teamed up with guitarist and producer, Tore Kulleseid, for their newest album, @Resonance, in 2016. Resonance came to life over the course of two years, and a few of the songs were written and arranged together with @David Andre Østby and Thomas Wilhelmsen, as well as spoken words together with Rob Ricotta. Resonance was made with the vision and intent of creating a worship album for both Christians and non-Christians, as well as passing their worship on to the next generation. Resonance has a clear electronical vibe and contains a wide range of worship, in both Norwegian and English.

RISE ABOVE

RISE ABOVE, nominert til GAFFA-prisen for "Årets norske nykommer", tøyer grensene innen hardcore punk. Beskrevet som "et forfriskende adrenalinrush fra start til slutt", fikk debut EP-en, "Sounds of Liberation", sikret dem tittelen UKAS URØRT på NRK P3. "Et voldsomt, men samtidig lidenskapelig førstemøte med et meningsfullt og svært lovende band.” I September slipper de ny musikk. De var å se på Slottsfjell 2017, og Øyafestivalen 2016 til strålende omtaler, deriblant 9/10 fra Musikknyheter.no. “RISE ABOVE spiller forbanna bra hardcore, enkelt og greit.” “Kompromissløst og rett i trynet.” “Det er forfriskende å se et så ferskt og så godt hardcore-band, når hardcore-sjangeren i Norge ikke har fått inn ungt blod på mange år.”

Rekved

Rekved er et studentband fra Alta, som spiller nordnorsk viserock inspirert av fest, folk og damer, i arktisk natur!

RAS

RAS består av Siri Aarvik, Runa Husøy og Annelise Danielsen. Denne Oslobaserte Vestlandstrioen holder til i et landskap av melodiøs folk/rock, med innslag av elektronisk pop. Deres vakre og intense vokalharmonier farger tildels aggressive tekster på en finurlig måte. Deres uttrykk pakkes inn i en utradisjonell besetning, med bl.a. gitar, perkusjon, saksofon og mandolin.

Rathaus

Rathaus er et av de nyeste tilskuddene til den alternative popscenen i Trondheim. Medlemmer fra Panda Panda og Svankropp har smeltet sammen til en høyere enhet som lager eksentrisk popmusikk med innslag av elektronika, industriell musikk og no-wave.

Relling

Relling er en nyoppstartet kvartett med utspring fra Jazzlinja i Trondheim. I en verden av post-apokalyptiske synther og klanger, leker kvartetten på grensa mellom jazz, pop og rock. Kvartetten kombinerer rytmisk og tonal kompleksitet, med ærlige tekster og bærende melodier, skrevet av vokalist Harald Relling Nielsen. Overbevisende soloprestasjoner forenet i herlig samspill gjør dette bandet til en deilig konsertopplevelse. Relling gjorde sin debut-konsert i konsertserien Trondheim Jazzforum høsten 2017 for et fullsatt Moskus i Trondheim. Medlemmene av Relling er en aktiv del av Trondheims pop og jazz-scene, som medlemmer i The Fjords, Amanda Tenfjord, Front!Front og DRØM, m.fl. Relling er Harald Relling Nielsen (vokal og låtskriving), Vegard Lien Bjerkan (orgel og synth), Tore Hodneland (gitar) og Åsmund Mattias Smidt (trommer)

Reptilian

Death Metal from FUSA

Redwood

Redwood slenger deg tilbake for å føle atmosfæren på tidlig 70-talls tunge rockscene. Intense, soul-fylt vokal. Melodiske gitarer. Groovy trommer. Lyden er så viskøs som syltetøy.

Reckless Souls

RECKLESS SOULS er et hett rockeband lokalisert i Trondheim. Tungt inspirert av både gammel og moderne rock med fokus på å skape en god stemning og vrikking av rockefoten. Med et variert repertoar leverer bandet rock for enhver smak. Bandet kom til liv i 2013 via "Bandwagon" da de ble stemt frem som publikumsfavoritt i regionfinalen i Kristiansund og har siden spilt i Tromsø, Kristiansund, Trondheim og Oslo. I 2016 lanserte bandet deres debut EP, "For Better Days", den 12.februar 2016 til gode tilbakemeldinger og avspilling på radio i Trondheim (Radio Revolt). For å sitere musikkbloggen "Musikk fra Norge: "De fire låtene har en svak rød tråd, som EP tittelen antyder, i å se positivt på framtiden. Det bør bandet absolutt gjøre da de leverer ett bunnsolid førsteinntrykk i en gate der Big Bang har fått lov å berede grunnen alene i årevis. Nå har de fått en konkurrent, ihvertfall hvis Reckless Souls fortsetter i den gata de herjer i her." 2017 blir nok et aktivt år for bandet, da arbeidet med deres første fullengder allerede er i gang og med ny gitarist på laget satser bandet på nye høyder!

Rust

Rust begynte å spille sammen høsten 2015, og har spilt rundt i Oslo på steder som Schous plass, Blitz, Uhørt, Maksitaksi og Chateau Neuf. Gruppa består av Marianne Larssen på bass, Veronica Krogh på vokal, Lars Gøsta Nilsson på gitar og Tobias Paulsen på trommer. Musikken er en postmoderne miks med elementer fra sjangere som rock, punk, new wave, ska, post-punk, grunge, garage, pop og indie. Kontakt: bandrust@gmail.com

Revolt V

Band på 5 fra Norges største og vakreste by, Molde, midt i hjerte av Romsdal. Vi spiller en interessant kombo av alt vi føler for. Det ender i mye Indie rock med litt innflytelse av Punk fra sang til sang. Vi har musikk ute på alle de store strømmetjenestene og trives med det. Hvis du er på utkikk etter nyskapende musikk med en scene opptreden fylt med energi er det bare å slå på tråden!

Robes House

Vi er en gruppe med 4 medlemmer som lager musikk sammen. Vi jobber med vår første utgivelse under eget plateselskap som skal slippes i løpet av 2017. Andreas har studert ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA). Alle oss andre studerer på Westerdals Oslo ACT (Populærmusikk). Fordelingen vår i bandet varierer litt, men stort sett er det meg (Herman) som står for miksingen av musikken samt vokal. Vi er gode på å fordele ansvar utover hele bandet. Sjangerne vi lager musikk innenfor er litt uklar, men Rnb og Hip Hop er våre største inspirasjoner.

RUKAN

RUKAN består av musikere innenfor jazz/folkemusikk-sjangeren, og musikken vil dermed bli påvirket av dette. Det er tekster på norsk, og musikken har som mål å underbygge dette. Det er fokus på melodier og stemninger i musikken der elementer fra både jazz, rock og RnB er representert. Medlemmer i bandet er, Ola Øverby, Iver Armand Tandsether, Jørgen Kasbo, Ruben Gilje, og Andreas Rukan.

Ronny Aagren and his Blues Gumbo

I likhet med matretten Gumbo, er dette bandet en sammensetning av elementer etter egen smak og gane. Med et hint av Mississippi Delta, New Orleans, Texas og Lillestrøm for å få den rette Gumbo- smaken. Ronny Aagren begynte sin musikk karriere tidlig på 80-tallet, og har turnert i inn- og utland i forskjellige band i snart 30 år. Han har spilt med band og artister som Larsens Last Chance, The Harmophones, Get Rhythm, Billy C. Farlow, Little Andrew og Solid Comfort. Han er også med på flere plateutgivelser som bla. All That Blues From Norway, SOLID COMFORT - Live og Little Andrew - Loadstone (nominert til årets beste bluesplate på Spellemannsprisen 2010). Inspirert av de tidlige Deltablues-artistene, samt BB King, Howlin' Wolf, The Fabulous Thunderbirds, Ry Cooder og mange fler, har han med årene skapt et eget distinkt uttrykk når det gjelder sitt gitar- og slideguitarspill. Som låtskriver og komponist står han også bak det meste av bandets låter. Det har lenge vært spekulert i når Ronny kom til å starte sitt eget band, som nå har blitt et faktum. Han er nå i gang med å turnere under navnet Ronny Aagren & His Blues Gumbo. Bandet består av: Ronny Aagren: vokal og gitarer Alexander André Johnsen: piano og orgel Roar Paulsberg: bass Ole-Christian Rydland: trommer

Resirkulert

Resirkulert er et ungt Tromsø-basert pop-rockband fra Storfjord bestående av Emil på vokal og gitar, Johan på gitar og koring, Knut på bass og Isak på trommer. Isak er siste skudd på stammen og tok over trommene etter at Edvard la trommestikkene på hylla høsten 2016.

Raising Insanity

Raising Insanity

Bandet ble dannet av tidligere Saints in Sin medlemmer Arild Nådland, Kristian Kristiansen og Marius Steffensen i februar 2014 da de ønsket å utforske en mer melodisk tilnærming til metal. Også tidligere Stormtrooper vokalist Vidar Henriksen ble med på bass kort tid etter. Raising Insanity ble etterlatt uten en vokalist, til Kenny Lee (tidligere MANFY / IUMENTA) ble med i bandet i februar 2015. Marius forlot bandet og pensjonerte våren 2015 for å fokusere mer på utdanning og familie. For å fylle hans sko, kom unge Alexander Lancaster fra bandet From Prison To President. I sommeren 2015, besluttet bandet seg til å eksperimentere med en annen vokalist som Alexander anbefalte. JC Roalkvam som har spilt sammen med Alexander From Prison To President ble med i bandet, og gjorde Raising Insanity til et 6-manns band. Raising Insanity startet innspillingen av sitt første album i desember 2014, men ble da bare ferdig med det instrumentale (da bandet var uten vokalist). Bandet gikk tilbake i studio sommeren 2015 for å fortsette innspillingen med vokal på låtene og den 31. oktober 2015 ble albumet utgitt digitalt (Spotify, iTunes, Play Store etc). Heavymetal.no anmeldte debut albumet: http://heavymetal.no/blog/posts/raising-insanity-s-t I juli 2016 bestemte "co-founder" Kristian seg for å forlate RI-familien for å følge andre drømmer og Oli, også med fortid i FPTP, nølte ikke og ble raskt erstatteren hans. Bandet er også godt i gang med sitt første full-length album hvor den første singelen, Silver Line, ble sluppet digitalt den 19. august. Alle medlemmer har flere års erfaring fra andre band: Saints In Sin (Marius, Kristian, Arild) Stormtrooper (Vidar) From Prison To President (JC, Alexander, Oli) IUMENTA (Kenny, Arild)

Roy & Rypejegerne

Roy & Rypejegerne

Startet opp i 1989 og fikk kultstatus i visse deler av Akershus. Norgesturne i 1992 og mini-CD produsert av Bugge Wesseltoft. De norske tekstene fikk i begynnelsen et kledelig lo-fi punkeuttrykk, men bandet utviklet dette i en mer progaktig retning med utskifting av medlemmer før oppløsningen i 1993. Har spilt et par sporadiske gjenforeningskonserter de siste 10 årene, før bandet med alle de originale gitaristene bestemte seg for å komme sammen igjen i 2015 for å spille inn en plate og holde noen konserter.

Radioclowns

Radioclowns

We are a Norwegian rock band formed in Oslo, in October 2008. We have played a lot of gigs in different places. Our biggest performances have been at Sentrum Scene, John Dee, Scene Grefsenkollen, Norges Varemesse, Granittrock 2013 and at Rommen Scene as warmup band for Kvelertak. One of our biggest experiences were when we came to the semifinal in a music competition called "Bandwagon". We also entered and won a competition called "Kampen om Sætra 2013". Here are some comments said by the jury at the Bandwagon competition; Eirik Myhr (musiker), Louise W. Prestgaard (daglig leder og bookingsjef i Miniøya) og Henning Poulsen (redaktør i musikkmagasinet Panorama) – "Til slutt kom vi frem til at den flest av oss var mest begeistret for er en låt som har en ekte sårhet og en nerve som stiger i løpet av låten, med fantastiske prestasjoner i hele bandet" - Eirik Myhr fra scenen. - "Vi tror på det og vi får frysninger". - "Dette er et band vi tror vil komme langt".

Red Mountains

Red Mountains

Red Mountains fra Trondheim spiller passe seig, drømmende stoner rock med røtter i 60-tallets psykedelila og 70-tallets tungrock

Robert Vendetta

Robert Vendetta tidligere gitt ut tre dobbeltsingler på Ghost Town Artist med bandet The Moonlight Stiffs. Nå har han redefinert seg som artist – med cubanske rytmer fra perkusjonist Eduardo Rodriguez (Margaret Berger, Hovedøen Social Club), og bassist Alejandro Gispert, samt en afrikansk touch fra trommeslager Teddy Bello fra Kamerun, har han skapt ROCKAETON. Hva er Rockaeton? En blanding av rock’n’roll, funk og country ikledd en crooners eleganse og en latinos rytmesans. Musikk som passer Roberts særegne stemme og rå sceneshow, og gir ham frihet til å skape både magi på dansegulvet og såre øyeblikk du kjenner langt inn i sjelen. Hvor kan jeg finne Robert Vendetta band? En Ep kommer i løpet av året, også på Ghost Town artist. Imens kan du finne kommende konsert på www.robertvendetta.com.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost