Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Petrikor

Et folkrock-band etablert på Hamar av syv musikkstudenter som studerte sammen. Nå er alle ferdig utdannet, mens noen videreutdanner seg jobber andre. Alle er fortsatt bosatt på Hamar. Vi har spilt sammen i 3 år og har så mange konserter som mulig, veldig mange låter og jobber jevnlig med nye innspillinger. Bandets navn Petrikor betyr Lukten etter Regnet og vi jobber på sosiale medier for å nå ut til folk. Vi har pr dags dato 2 låter ute på spotify og andre plattformer, men klør i fingrene etter å få ut mer.

Purple Heep

Tributeband som fremfører musikken til Deep Purple og Uriah Heep.

Pen Gutt

Pen Gutt er en artist som består av Håkon Stubberud som sanger og fronfigur, samt Erik Samkopf som er dj og basspiller og Markus Eide Anskau som spiller piano.

Poets

Poets er ett ungdoms-band fra Vadsø, Finnmark som blander elementer fra melankolsk rolig musikk, hardcore, pop-synther og diverse andre elementer i musikken deres. Forhåpentligvis slipper de ut noen nye sanger snart.

Plinth

Plinth er et ny oppstarta rockeband fra Askøy! Bandet spiller groovy Rock N' Roll med inspirasjon fra 70' tallet! Født for seint! Men skal groove i 2000- tallet! Bandet består av Sindre Fauskanger på gitar og keys, Stefan Anthony Mikalsen Roke på bass, Eirik J. Nilsen på trommer, og Markus Rocknrolla Nødtvedt på vokal og gitar! Bandet gikk også videre til finalen under Eggstockfestivalen 2017. Eggstock juryen om Plinth: Bandet låter veldig kult og setter sitt eget preg på en etablert sjanger. Godt å se at noen holder ved det skitne 70' tallsutrykket. Vel gjennomført.

Panzergeil

Fjoråret satte startskuddet for det fremadstormende Porsgrunns-bandet Panzergeil, med utgivelsen av den selvtitulerte EPen spilt inn hos, mikset og produsert av Christer Krogh (Grand Cafè) i Velvet Recording studio. Låtene «Ropes» og «Solarbed Crackhead» som bandet slapp som singler i forkant av utgivelsen ble begge anbefalt av P3 Urørt og fikk spilletid både på P3 og P13. Bandet ble der beskrevet som et kjærkomment gjensyn med rett fram rock som oser god stemning og vekker frem den ekte rockegleden. Musikken deres kan gi assosiasjoner til alt fra Turboneger og Kvelertak til Iggy Pop og Black Sabbath, men låter allikevel nytt og eget. Bak deres uskyldige ytre gjemmer det seg en råskap som kjapt kommer frem når første riffet går på scenen, og Panzergeil tvinger frem glis og bakoversveis både på klubb- og festivalscener. Selv om bandet startet opp først i 2016 har gutta gjort seg godt kjente i hjemtraktene med utspring fra sitt forrige prosjekt «Korrupte Konger» som var husband på den veletablerte Rockeklubben i Porsgrunn, og som bl.a. spilte support for Turboneger og Black Debbath da de gjestet lokale scener. «Jeg er jævla imponert over nivået på musikerne her. To steintøffe gitarister, en jævla tøff bassist, en helt ypperlig trommis, og en vokalist med utrolig tøft særpreg og et herlig driv. Jeg anbefaler lett denne EP-en til hvem som helst, for den holder ikke et kjedelig sekund i sin favn. Dette er 1000 sekunder, eller et drøyt kvarter, om du heller vil det, med fest» - Ole Morten Wilhelmsen

PK_ung lovsang

Bandet ble startet vinteren 2017, og består i hovedsak av ungdommer mellom 12-14 år. Vi har hatt jevnlig opptredener på ungdomsarrangement hver fredag, øver hver uke. Vi spiller for det meste pop/rock, men også en del synth basert musikk.

Petter Dalane Sextet

Trondheimsbasert band med komposisjoner av Petter Dalane hovedsaklig inspirert av Monk, Mingus og Sun Ra. Medlemmer: Petter Dalane - Piano Øyvind Mathisen - Trompet Christian Cuadra - Alt Sax Mona Krogstad - Tenor Sax Alexander Riris - Bass Ola Djupvik - Trommer

Pymlico

Pymlico

Pymlico er et instrumentalt band fra Oslo, Norge, ledet av låtskriver og trommeslager Arild Brøter. Bandet spiller musikk omtalt som en krysning av progressiv rock og fusion. Bandet består av: Stephan Hvinden - gitar Øyvind Brøter - keyboards Axel Toreg Reite - bass gitar / synth bass Arild Brøter - trommer / keyboards Marie Færevaag - saxofon / keyboards

Papa Sierra

Papa Sierra er et band startet opp i Trondheim vinteren 2013/2014. Låtene blander sjangrer som rock, swing og folkemusikk med tematikk som kald krig, spionasje og kjærlighet.

Panda Panda

Panda Panda

Panda Panda er en nyoppstarta støypopkvintett fra Trondheim. Med en salig blanding dronete gitarer, suggerende basslinjer og intense trommer spiller Panda Panda popmusikk som aldri står stille. Panda Panda startet opp i begynnelsen av 2015 og har siden det spilt for et fullsatt familien, varmet opp for Casa Murilo, anbefalt av urørt og blitt hyppig spilt på nrk P3.

Pelicat

Et resultat av hytteturer, kos og moro. Tre glade karer med fascinasjon for analogt utstyr og kanadisk sound.

Pikekyss

Pikekyss

Pikekyss, har tross sin unge alder, allerede etablert seg som norsk Indie-pops nye forførerske. Med deres ungdommelige lekenhet, inviterer Pikekyss lytteren til å ta på seg danseskoene og bli med inn i deres verden. Østlandet er lagt for deres føtter etter utallige konserter. De spilte to tettpakkede show på by:larm tidligere i år, og tilbakemeldingene var veldig gode. Danske politiken.dk mente det var det beste de så under by:larm, og Universitas skriver at «...de er rockere med et energinivå til tusen...». Et engasjert publikum fikk også oppleve Pikekyss under årets Øya Klubbdagen.

Påls Butikk

Påls Butikk

Med mange band og musikkprosjekter bak seg er prosjektet Påls butikk produktet av en plutselig og vedvarende gjenoppdagelse av musikalsk energi, en energi som Pål Price (gitar og bass) og Mats Larsen (vokal) først oppdaget sammen som tiåringer. Denne gjenoppdagelsen toppet seg i det første møtet med Henrik Holtens innsiktsfulle tromming på slutten av 2014. (Mats Larsen Tlf. 92613431 Epost: mats.larsen@paalsbutikk.com Hjemmeside: www.paalsbutikk.com Booking: booking@paalsbutikk.com Label: Prihola Records)

Pokal

Pokal

Pokal består av 5 medlemmer hvor alle er fra Loddefjord, de spiller en blanding av pop og rock med tekster på bergensk. med fengende melodier og allsangtendenser er dette et band som kan likes av både store og små!

Ponette

Ponette

Ponette er basert i Oslo og spiller melankolsk, kjølig og eksperimentell drømmepop. Musikken er inspirert av store følelser, og forøvrig band som Daughter, Jaga Jazzist og Dråpe.

Put your hands up for Neo Tokyo

Put your hands up for Neo Tokyo

Put your hands up for Neo Tokyo ble startet som en duo i 2009. Bandets første låt, the Blood of Brethren, ble nominert til årets urørt 2010. Siden den tid har bandet vokst til å inkludere seks personer, og lydbildet har skiftet mot noe mer organisk enn det har vært. Bandet har gitt ut digitale singler, og slipper sin debut-EP Breaking Through i slutten av 2013. Den gis ut på vinyl våren 2014.

Punch

Punch

Gutter og jenter, dette er PUNCH. En sexy og fengslende rockekvartett fra Florø som øser ut gitar-licks, riff, catchy vokal harmonier, pulserende trommer, råstødig bass og en hel haug med spilleglede. Fire unge herremenn som vet hva de vil og gir flat pedal.
På punchkonsert får du servert rockelåter på pur florødialekt. Med sine norskspråkelige tekster og sceneenergi, får du levert rock av særs høy kvalitet. Her er det intensitet og trøkk fra første akkord og du vet, et godstog i fart er vanskelig å holde igjen.
Bandet er stasjonert i Bergen og Florø. Kvartetten har eksistert siden høsten 2007, og har på desse fem årene opparbeidet seg et navn på dei lokale scenene i fylket. Punch har gitt ut to ”utgivelser” Den første ”Roadtrip”, som var en demo på tre sanger og EP'en "Lifeline". Dette er unge, sultne og samkjørte rockere, 346 kg med hardtslående vestlandsungdom som venter på å slå deg i trynet med en brostein! Enjoy your Punch!

Paynbird

Paynbird

Etablert høsten 2002 av Helge Erik Olaussen, Kjersti Olsen og Markus Scholz. Utga i 2005 fullspilleren “The Street of Seven Stars”. Kommer med ny utgivelse i 2012. Er å finne på Spotify, WiMP, iTunes og i en rekke andre kanaler.

Preprod

Preprod

Bandet ble opprettet i 2009 som et prosjekt og har spilt sammen siden den gang. Det har vært utskiftninger i besetningen gjennom årene, men de tre grunnleggerne av bandet spiller fortsatt. Bandet spiller alt fra rock til jazz, og har ofte med seg ekstra besetning på konserter og opptredener. De jobber for tiden med innspilling av egne låter, og også et utvidet samarbeid med blåsere og sangere.

Prolapz

Prolapz

Prolapz er tre karer fra Sørum og Oslo, som alle har lang fartstid innen rock og som har det voldsomt morro når vi spiller sammen! Vi spiller god gammal 70-talls hardrock både cover og eget låt materiale. Lydbildet er rock/hardrock!

Proffene

Proffene

STARTET I 1988 10 MEDLEMMER ;HERAV 8 MED UTVIKLINGSHEMMING GITT UT 4 FONOGRAM VÆRT PÅ NORSKTOPPEN (NR 2) SAMMEN MED SISSEL KYRKJEBØ HOLDER PÅ MED NY CD ARBEIDER FOR STØRRE FORSTÅELSE FOR UTVIKLINGSHEMMEDE I VÅRT SAMFUNNET

Poetica

Poetica

From the ashes of G.A.R.N. awoke Poetica - a gothic SID metal band from the Stavanger/Sandnes region of Norway. Fusing the retro sounds of 8 and 16 bit games with a gothic metal approach the band started in 2011, and decided on their bandname the following winter. Fronted by the gorgious Stine and the growling Chris the band are preparing their first gigs now in 2012.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost