Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Nadia Warholm

Nadia Warholm er en ung, ny artist, som komponerer låter som blander pop med utradisjonelle vendinger. Etter årevis med låtskriving er hun endelig klar for å presentere musikken sin. Bli med inn i en verden av drivende musikk med elementer fra jazz, fete akkorder, tunge beats og gyngende bass. Hun er så heldig å med seg et band bestående av Håkon Kvam, Eirik Myhre Lauvås, Einar Fuglerud Kjensmo og ikke minst Kristoffer Hylland Skogheim.

NorthKid

Bandet NorthKid ble dannet i samarbeid mellom den legendariske produsenten Kåre Vestrheim og et lite rockeband fra Finnmark kalt Approaching Pluto. De bestemte seg for å satse på en popmusikk som skulle få folk til å danse og synge med. Målgruppen er omtrent 18 år gamle jenter, og man spiller på mye i boybandsjangeren, selv om bandet liker og se på seg selv som rockestjerner. De har ofte blitt beskrevet for en guilty pleasure.

Naga Siren

Naga Siren er et hardcore-kollektiv med medlemmer fra Despereaux, ieathearattacks, Oberst & Himmelhøyt. Bandet spiller rask og fengende hardcore med sterke influenser fra punk/post-hardcore outfits som Underoath, Alexisonfire, Sigh & Explode mm. Låtene leveres energipakket, presist og kort med en knivskarp vokal over det hele. Mai 2017 kom første livstegn i form av en EP, som har fått god kritikk på diverse p3 kanaler og utenlandske medier som idiotEQ.com og TheRevivalMusic. Allerede i Oktober kommer den første av tre singler planlagt før utgivelsen av debutalbumet "Swallows Tornados" februar 2018.

New Age Disco Boys

Bandet New Age Disco Boys er basert i Bergen Kommune med fem medlemmer som alle er bosatt i Bergen. Bandet ble startet oktober 2015 av Markus Slåttvik og Andri Szarvas, og har nå med seg Knut Andre Bjerke på bass, Didrik von Hanno Kjersem på trommer og Morten Revheim på vokal. Didrik von Hanno Kjersem er også trommeslager i bandet Romskip ved siden av New Age Disco Boys. Bandet har siden oppstart spilt rundt 19 konserter i Bergen på scener som Garage, Hulen, Teglverket, USF Verftet og fler. Samt gitt ut singel med tidligere vokalist David Do Dai. Bandet planlegger utgivelse av sitt første album "Smile for the Camera" i løpet av første eller andre kvartal 2018. Arbeidet med albumet startet i februar 2017 etter at Produsent Arve Ohnstad Stigen tok kontakt med ønske om et samarbeid, albumet ble spilt inn i Duper Studio sommeren 2017 og blir masteret av Iver Sandøy.

New Age Disco Boys

Bandet New Age Disco Boys er basert i Bergen Kommune med fem medlemmer som alle er bosatt i Bergen. Bandet ble startet oktober 2015 av Markus Slåttvik og Andri Szarvas, og har nå med seg Knut Andre Bjerke på bass, Didrik von Hanno Kjersem på trommer og Morten Revheim på vokal. Didrik von Hanno Kjersem er også trommeslager i bandet Romskip ved siden av New Age Disco Boys. Bandet har siden oppstart spilt rundt 18 konserter i Bergen på scener som Garage, Hulen, Teglverket, USF Verftet og fler. Samt gitt ut singel med tidligere vokalist David Do Dai. Og skal gi ut sitt første album "Smile for the Camera" i løpet av første kvartal 2018.

Nicolay Leganger

Norsk Viserock og ballader.

Nylenda

Med analoge synther, orgel, trommemaskiner, bass og gitar spiller nylenda dansbar, leken elektronisk musikk med inspirasjon fra 60/70-talls psykedelia, krautrock og indie.

No Mind State

No Mind State spiller Pop-Grunge. Bandet gir alltid alt på scenen, og har spilt på steder som Rockefeller, John Dee, Vanguard, og festivaler som Slottsfjell. De liker jævlig godt å spille musikk.

Northquake

Norsk rockeband med medlemmer fra Finnmark, Troms og Oslo.

Nature & Pizza

Hei, vi er et indierock-band fra Tromsø

Nations of the Soul

Nations of the Soul

Indie folk band fra Bergen.

Neoplasma

Neoplasma

Neoplasma er et metal band med opphav i Os, Hordaland. Bandet består av 5 medlemmer med et genuint engasjement for blytung hardtslående musikk. Bandet er kjent for sine liveshow, dets særegne musikk og en vokal som skiller seg ut i mengden!

nising

nising

Melodiøs og rastløs laptopfolk med sammensatte lydbilder.

New Canvas

New Canvas

New Canvas gives you something else. Their music is dead honest with big variety.New Canvas will give you jamming riffs, cool solos,melodic piano mixed with a unique vocal experience.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost