Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

MC Shy

Inspired by the heavy ups and downs of life is the positive-vibe-spreading, energetic Namibian artist MC Shy. His collab with Geo Pardalos and Edlyz makes it a unique sound; Combining raw drums with a fusion of electronic elements of hiphop, Reggae and R&B a twist of African percussion. In 2013 he released the single: Oshiwa R'n'B. He is currently working on a new his first EP to be released in 2018.

MudRod

En konsert med MudRod skal føles som en emosjonell rockercoaster! Fra de tunge bluesinspirerte riffene til den lette køntrytwangen skal trangen til å trampe takta presse seg inn i ryggmargen. Aller helst mens du klamrer deg til noe godt å drikke og en god venn. Sjanger? -Gjørmerock! Ballade eller øs pøs Rock n’ Roll..Noen låter bare MÅ ut. Med en stor og voksende setliste som fort nærmer seg 20 kompromissløse låter, lover det godt for en solid kveld med mye energi. MudRod plasserer seg dypt i de Amerikanske sørstatene med en touch av det moderne California og 60/70-tallets Storbritania.. Bandet har allerede to singler ute på digitale medier, og er i disse dager på tur inn i studio for å hamre inn flere av låtene fra den etterhvert så velfylte setlista. Med gode tilbakemeldinger fra publikum og arrangører i sekken saler de opp og stormer videre.

Midnight Vandals

Midnight Vandals er et band bestående av 5 musikere med brei erfaring. Vi spiller musikk fra de fleste tiår med et rockepreg. Vi spiller alt mulig fra Hellbillies, Dumdum Boys, The Night Flight Orchestra, Bon Jovi, Volbeat, Stage Dolls, D-A-D, Åge & Sambandet, Gnarls Barkley, Lady Gaga, og vi drar til og med Markus og Martinius. Vi driver nå med å lage egne låter.

MADS

"MADS" er soloprosjektet til vokalist og låtskriver Mads Sølsnes Gjetmundsen. Med seg har han sitt faste band bestående av Iver Armand Tandsether (gitar), Kristian Haug (gitar), Andreas Rukan (bass) og Ola øverby (trommer). Med tekster på norsk og særdeles melodiske låter i en alternativ pop-rock verden, koser gutta seg med hva de liker aller best; Kjærligheten til vennskapet og musikken.

Mestizo

Mestizo band har existert både som trio o ensemble siden 2010. i har spilt i flere utesteder i byen og på Eras festivalen i Oslo. Musiken vi spiller er latinske basert fra fokjellig tradisjoenr og med en jazzy følelse arrangemenger og egne komponerte låter.

MayRahKee

Gjennom ei sjelfull syntese av jazz og neo-soul utforskar vi kontrastane, så vel som fellesnemnarane ved dei to sjangrane. Den lyriske refleksjonen fungerer som klangbotn for ein varm og ærlig vokal, over elegante harmoniar.

Mokri

Mokri er en trio fra Oslo som spiller skranglete, plastisk støyrock, og består av Niklas Bystrøm Larssen (gitar /// synth), Andrea Barsnes Undset (trommer) og Eirik Ørevik Aadland (bass /// trompet). Bandet kombinerer elementer fra sjangere som psykedelisk rock og no-wave til et særegent uttrykk kjennetegnet av støyende melodiske lydlandskap, underbygget av repeterende og insisterende rytmer. Mokri ga i 2015 ut EPen «Echoes» under navnet SIGNAL/// på Handmade Records. Siden har bandet delt scene med band som Kikagaku Moyo, Preoccupations, Nothing og spilte nylig på klubbdagen under Øyafestivalen. Ny musikk ventes høsten 2017.

Matrjosjka

Matrjosjka er en kvartett med utspring fra jazzlinja i Trondheim. Det elektriske i rhodes og gitar møter det akustiske i saksofon og trommer i en spennende dynamikk. Bandet beveger seg i musikalske landskap som er åpent og lydhørt, noen ganger ettertenksomt, og noen ganger energisk. Cecilie Grundt, – tenorsaksofon, Ingrid Øygard Steinkopf – fender rhodes, Tore Hodneland – gitar, Åsmund Mattias Smidt – trommer

Mamarock

Mamarock er vokal med trøkk. Sterke basslinjer. Frekk synth. Kraftig trommetraktering. Lekent gitarspill. Inspirasjon fra funk, rock, soul og pop. Bandet har også repertoar med coverlåter og tar eventoppdrag. Ta kontakt på: mamarockn@gmail.com Vokal: Vilde Elen Skøld Paulsen Tangenter: Andreas Auby Gitar: Martin Talgø Gitar: Per Alexander Fossheim Johansen Bass: Gaute Lätt Furholt Trommer: Torje Antonsen

Marte Røyeng

Singer-songwriter og komponist oppvokst i havnebyen Horten. Med bandet sitt skaper hun et modent og melodisterkt poputtrykk. Ga ut EP'en "No One" i 2017, med tilhørende musikkvideotrilogi. Pop med bittersøt tvetydighet, som er inviterende og hemmelighetsfull på samme tid.

MIR

Band på 4 musikere. Spiller og lager hiphop/soul-musikk.

Mia Berg

Mia Berg er en artist/låtskriver som gjennom et organisk lydlandskap presenterer melodiøs og varm popmusikk. Fengende melodier, drivende gitarriff og pulserende lyder pakker inn en klar og varm vokal som formidler undrende og optimistiske tekster i et stort og stemningsfullt lydbilde

Malin Sallstedt Tiny Orchestra

Malin Sallstedt skriver sanger rett fra hjertet. Hun har røtter i jazzens univers men blomstrer som singer/songwriter. Hennes varme og genuine tonespråk trer frem i fargerike klanger og sårbare melodier. Ærlige og finurlige tekster som forteller noe om både hverdagslig styrke og menneskelig melankoli for deg som lytter. Låtskriveren henter inspirasjon fra sterke forbilder som Joni Mitchell, Feist, Ane Brun og Mariam Wallentin.  Soloprosjektet startet i Trondheim ved NTNU Institutt for musikk og låtskrivingen ble tatt videre til songwriter workshops på bland annet New York University og Rytmisk Musikkonservatorium i København. En drøm om å spille populærmusikk med cello, var starten til ’Tiny Orchestra’ og med seg har hun spirende musikere fra det unge miljøet i Trondheim.  Trioen skaper et unikt sound med kombinasjonen av akustisk gitar, cello og kontrabass toppet med fin, rik og svevende stemmebruk. De ærlige tekstene formidles i en lyrisk dialog mellom vokal og cello med fokus på samspill og improvisasjon. Formatet er Tiny, men lydbildet føles likevel stort og ikke minst, veldig uttrykksfull.  I oktober skal debutplaten spilles inn, og vil bli gitt ut våren 2018. Malin Sallstedt – vokal/gitar & komposisjoner Astri Hoffmann-Tollaas – cello Morten Berger Stai – bass

Merethe JM

Merethe JM er en 25 år gammel komponist og låtskriver fra Trondheim som stort sett opererer i et popbasert landskap med keltiske undertoner. Hun har i de siste årene gjort seg godt bemerket for sine samfunnskritiske låter med ofte brutalt ærlige tekster, og ikke minst for sin klokkeklare stemme og mektige scenetilstedeværelse. Etter uteksamineringen fra vokallinja ved Trøndertun og slippet av låta Homeless i 2015 har hun opparbeidet seg et bredt publikum og kan skilte med meritter som blant annet juryjoker i Bandwagon Norge, en semifinaleplass i prestisjefylte The International Songwriting Competition og Sparebank 1 SMNs kulturtalentstipend. Hun jobber nå med videre utgivelser og ryktene sier man kan forvente store ting fra denne jenta i framtiden.

Molton Moon

Molton Moon er et relativt ferskt band fra Bergen med én fot plassert i et moderne indiepop-landskap, og én annen plantet i skandinavisk fusionjazz. Resultatet blir en sound som er preget av både fengende popmelodier, eksperimentelle lydlandskap og innbydende gitarriff.

Maria Honning

Vi er et norsk popband som startet opp da vi gikk på Høgskolen i Staffeldtsgate i 2013/2014. Vi har hatt litt ulike sammensetninger av folk siden vi startet. Vi begynte med å covre låter av ulike svenske og norske artister og siden har Maria (vokalist) begynt å skrive egne låter. Vi skriver norske poplåter om store ting med små ord. En dæsj alvor med et snev av humor med groove og catchy melodier.

Miman

Miman er et fritt improviserende band bestående av Hans Kjorstad, Andreas Røysum og Egil Kalman. Hver for seg sysler de med alt fra fra frijazz til folke-, samtids- og elektronisk musikk, og har latt seg i høre i band som Billy Meier, Boda Boda og Fennel, i tillegg til i samarbeid med folk som Håkon Thelin, Frode Haltli, Christian Wallumrød, Kresten Osgood, Frode Gjerstad, Axel Dörner og Tobias Delius. Som trio skaper de tre distinkte stemmene en organisk lyd hvor det tonale og det teksturelle smelter sammen med det akustiske og det elektriske; hvor stilarter og tidsaldre går i oppløsning. Besetning: Hans Kjorstad - Fele Andreas Røysum - Gitar / Klarinett Egil Kalman - Bass / Modulær Synthesizer

Magic Mirror

Magic Mirror er sideprosjektet til multiinstrumentalist Håkon Brunborg Kjenstad, kjent fra band som Panda Panda, Østfrost, Ludvig Moon og Fay Wildhagen. Nå har Magic Mirror blitt til et band, og med ødelagte mikrofoner, gamle radioer og båndopptakere lager de hypnotiserende, varm popmusikk. I samme gate som The Flaming Lips, Sparklehorse og Alex G er Magic Mirror musikk stappet med skimrende synther, vrengte trommer og skranglete gitarer. Debutsingelen look Into my eyes ble gitt ut på indielabelet furuberget, og en EP står for tur til høsten.

Mozambique

Mozambique spiller en blandning av elektronisk dansemusikk, afrobeat, hip-hop og funk. Jazzy blåsere, fete synther og en pulserende rytmeseksjon får deg til riste løs det lille ekstra. Bandet er inspirert av blant annet Fela Kuti, Anderson Paak, Louis Cole og D'angelo! Rastko Obradovic - Saxofon 
Lyder Øverås Røed - Trompet
 Ivan Blomqvist - Keys Kristian B. Jacobsen - Bass Henrik Lødøen - Trommer

Mirrored Maze

Mirrored Maze er en duo fra Trondheim som består av vokalist og bassist Rune Lium, og gitarist Stian Andre Solem Småli. Sjangeren er hard rock der du får høre to-stemte harmonigitarer og raske riff.

MARIE LØVÅS

Marie Løvås er sanger og låtskriver fra Sunnmøre, bosatt i Oslo. På klingende sunnmørsdialekt tar hun og bandet med lytteren inn i en egen dynamisk popverden med ærlige tekster i et svevende og klangfylt lydbilde.

Misty Coast

Misty Coast er duoprosjektet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust fra The Megaphonic Thrift. De spiller minimalistisk psychpop.

Mare's Tale

Spilt eget materiale og coverlåter i 4 år. Pop/folk/jazz.

Møblos

Møblos er et eksplosivt fuzz-rock band som ble startet på Trøndertun folkehøyskole høsten 2015. Møblos har utallige timer i øvingslokalet og et lite drøss spillejobber bak seg, blant annet på Trondheim Calling og Emergenza. Møblos deltok i 2015 på trøndersk mesterskap i rock. Bandet kom på en solid andreplass og ble publikumsfavoritter. Sjangermessig har de utviklet en stil som befinner seg midt i mellom tung stoner rock med innslag av psychedelia og classic hard-rock.

Marie Vangen Band

Marie Vangen er en ordnorsk sanger og komponist, som formidler knallsterke tekster med en særegen tilstedeværelse og sjarm, sammen med et stjernelag av musikere. Musikken er sjangeroverskridende og kjennetegnes av et varmt og melodisk uttrykk og en improvisasjonspreget tilnærming innenfor relativt stramme arrangementer. Bandet har gjort stor suksess i 2016 bl.a. på Festspillene i Nord-Norge, Varangerfestivalen, Sortland jazzfestival og diverse klubbjobber. Medlemmer: Marie Vangen, vokal; Roger Ludvigsen, gitarer; Ole Jørn Myklebust, trompet; Svein Schultz/Kjetil Dalland, bass; Erik Håkon Halvorsen, keys; Espen Høgmo, Trommer. Utgivelser: "First Four" (EP) juni 2016. Ny plate planlegges i 2017 med Jon Marius Aareskjold som produsent.

Missing Button

Missing Button er et ungt band som spiller egenproduserte sanger i sjangeren Rock/Pop/Folk. Bandets hovedinstrumenter er vokal, gitar, banjo, piano, bass og slagverk, men suppleres også av ukulele og mandolin. Tekstene skrives som regel på engelsk, og repertoaret inneholder både rolige sanger og sanger med mer fart. Bandet mener selv det derfor gjør det vanskelig å velge en spesifikk sjanger å låse seg til.

Missing Button

Band på fire medlemmer som spiller egenproduserte låter i sjangeren folk/rock. Instrumenter er gitar, bass, vokal, piano, banjo, trommer, ukulele og mandolin. Vi har vært i studio og spilt inn omlag 17-20 låter. Vi spiller både konsertform og på fest. Dog vi foretrekker førstnevnte. Vi

Monumetum

Monumetum

Monumentum er et stoner/doom band fra Fauske/Bodø Sindre Nicolaisen - Trommer Ørjan Olsen - Vokal og gitar Dan Storjord - Bass Bandet startet opp i 2010 under navnet Roadburn, og byttet navn i januar 2015.

Mowlith

Mowlith spiller moderne pop med vekt på groove og melodi. I musikken kan man finne melankolske til rene pop hooks. Mowlith er et band på fem stykk som studerer musikk på Westerdals Oslo Act/NISS.

Mechanical Heartbeat

Mechanical Heartbeat er ett Progressive-Metalcore band fra Bergen. Bandet spilte sine første konserter på Emergenza 2014. Bandet leverer ett live-show verdig sjangeren. Bandet består av to gitarer(Vegard Servoss og Fredrik Axelsen, vokal (Niklas Guldbrandsen), trommer (Martin Skadal og bass (Mats Kråkenes Husa). Bandet begynte som "The Final Statement" som ble startet av Fredrik Axelsen, Martin Skadal og Vegard Servoss, i seinere tid tok de inn Niklas Gulbrandsen og Mats Kråkenes Husa og byttet navn til "Mechanical Heartbeat" de lager musikk inspirert blandt annet av Gojira, Betraying the Martyrs, Mastodon, Devil Wears Prada, Architechts, Bring me the Horizon, Breakdown of Sanity og Chelsea Grin.

Margrete og Teskjeigubban

Margrete og Teskjeigubban skildrer livserfaringer og inntrykk gjennom nære og levende tekster. Sammen med elementer av undrende og eventyrlig folk-rock, melankolsk sårbarhet og fartsfylt bluegrass, skildrer våre sanger det hverdagslige så vel som det store og filosofiske i en jordnær tone. Resultatet blir populærmusikk med et unikt lydbilde, først og fremst representert ved tekster skrevet og fremført på Mandals-dialekt.

Mats Wawa

Vi er ett band/solo singer/songwriter prosjekt som lager psykedelisk melankolisk sutremusikk

Marie Sahba

Marie Sahba

"Marie Denise" er en trio bestående av Marie Denise Aune Sahba (vokal), Håkon Brunborg Kjenstad (gitar og vokal) og Ane Bjerkan (vokal og trommer) som spiller låter skrevet av Marie Denise Aune Sahba. Musikken er i grenselandet mellom pop og jazz med fokus på vokal, minimalisme og stemninger.

Magister Templi

Magister Templi

Trad. heavy metal/doom fra Oslo. Ga ut fullengderen "Lucifer Leviathan Logos" på Cruz del sur i 2013. 

MonkeyBoy

MonkeyBoy

Etablert: Spiller egne sanger og "Coverlåter" Gikk videre til fylkesuttaget i UKM i Spilt som oppvarmingsband for Blodsbrødre på Martins Spilt på kulturhusets utescene på lillestrømdagene 2013 Spilt på ungdomsscenen på Granittfestivalen høst 2013 Anmeldt her: http://skjerioslo.dittoslo.no/musikk/rockespirer-paa-granittrock#what:Musikk

Milde Moses

Milde Moses

Milde Moses! er en kvintett som spiller gamle negro spirituals i ny forkledning: energiske jazzlåter og skjøre ballader, alltid med vekt på tøffe arrangementer og god stemning. Bandet utførte en vellykket Norgesturné våren 2013 og består av Trond-Martin Tanke (trommer), Håkon Norby Bjørgo (kontrabass), August Kann (vokal), Kristoffer Dokka (saxofon) og Sigrid Aftret (saxofon), som møttes på jazzlinja ved Universitetet i Stavanger. Sammen henter de inspirasjon fra en av opphavskildene til den moderne, vestlige rytmiske musikken.

MOTORFINGER

MOTORFINGER

Startet opp i 2007 av Tommy og Jonas. Jon Anders, Andreas, og Morten hang så på. Vokalen ved oppstart styrte oss i retning av power-pop, men med ny vokalist, Maurice Adams, i 2009 så driftet vi over til Hard Rock/Grunge/Downtempo som passet resten av gjengen ganske bra. I 2011 gikk vi ut av øvingslokalet og fikk med oss noen kule gigs. I løpet av 2011 kommer MOTORFINGER med sin første EP.

Maaneskinn

Maaneskinn

Maaneskinn er et funky rockeband hvor spilleglede står i sentrum. Debutalbumet slippes mars 2011 - tekster på norsk og en frekk og funky twist på låtene. Med dyktige musikere fremstår Maaneskinn også live "tight som en katterumpe". Ta gjerne en titt på stjernehimmelen - du vil se at det er Maaneskinn der...

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost