Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Lâche

Lâche består av Tord, Jan, og Lars-Sverre, alle med fartstid i forskjellige band. Bandet er inspirert av band som Defeater, Bane, The Cure og fyller et vakuum i dagens hardcorescene, spesielt i Norge. Vi holder til i Trondheim, startet høsten 2016.

Lille Balkong

Lille Balkong er et band som startet opp ved Norges Musikkhøgskole våren 2015. Musikken er i grenselandet mellom moderne jazz og norsk popmusikk. Musikken har tidligere blitt beskrevet også som "indiejazz". Gjennom improvisasjonen former de låtene til en slags uforutsigbar pop med sterke melodier i bakhånd.

Les Casanovas

Les Casanovas startet på jazzlinjen i NTNU av Karl Hjalmar Nyberg, Henrik Lødøen ( fra Spillemannsnominerte Megalodon Collective ) sammen med Martin Lie Svendsen. Bandet utvidet til kvartett når Heida Mobeck fra Broenog Skrap ble med på tuba og elektronikk. Musikken beskrevs best som populær musikk med åpne rammer og pretantionsfritt sound med elektroniske elementer. https://soundcloud.com/user-430337010/sets/les-casanovas/s-Q7ED6 Karl Hjalmar Nyberg - Saxofon / Synth Heida Mobeck - Tuba / Elektronikk Martin Lie Svendsen / Kontrabas / Synth Henrik Lødøen - Trumset / trumpad

Line Up

Line Up Magnus Skaug - gitar Håvard Aufles - piano David Andersson - bass Frederik Villmow - trommer The Trondheim-based Quartet ‘Line Up’ plays the music of Lennie Tristano, Lee Konitz and Warne Marsh. Based on chord-progressions of standards, Line Up plays so-called “lines” that Tristano, Konitz and Marsh composed. Combined with interactive improvisations around those melodies and spontaneity in their playing. Line Up are four young musicians who are based in Trondheim, Norway and have played in this formation since 2016. They are active part of the jazzscene in Trondheim and can be heard in various musical settings.

Lamark

Lamark er frontfigur Sigurd Lamark og hans gode venner i livebandet Lamark. Lamark debuterte i 2014 med albumet "God nok grunn" og kommer i år med oppfølgeren "Byen".

Law of All

Law of All er et Alternative Rock band dannet i 2015 som består av Amir Yaakoubd (lead gitar / vokaler), Henric Lundgren (rytme gitar / vokaler) og sist men ikke minst Jens Loqvist (trommer). Prosjektet ble dannet med å skape noe nytt med en eksplosiv og fuzzy sound som hovedmål. Det at hvert medlem har forskjellige musikalske bakgrunner (Henric - Punk Rock ; Amir - Alternative Rock ; Jens - Black Metal) bidrar til å skape ett nytt og innoverende lydbilde, hvor hver sang er unik i sin egen stil. Band som Royal Blood, RATM, Jack White, QOTSA, Tool, Wand og mange andre kan sees på som innflytelser.

Lyse Netter

Lyse Netter er et fullblods Lofot-band med et moderne og tett sound med levende nordnorske tekster. Bandet lanseres våren 2017.

Lucky Malice

Lucky Malice leverer catchy og melodiøs punk, kompromissløs med sin energi og sitt rett-i-trynet utttrykk . På scenen får du se tre stolte, glade og fryktløse livsnytere som skrider fram som premisseleverandør av feministisk punk rock i Norge, anno 2017. Tekstene har ofte en feministisk vinkling, men kan også like gjerne handle om hvor fint det er å drikke øl med gode venner. Det synges både på engelsk og østfolddialekt. Lucky Malice har gitt ut plater på sitt eget plateselskap, Tonehjulet Kräftpest. To album, Homme Fatale, (2012) og den selvtitulerte Lucky Malice (2013), tre EPer, Young and Breastless (2008), Split Ep (2010) med Göttemia og Handicap (2016) med Danger!man. I 2017 kommer bandets tredje fullengder! Turnevirksomhet over flere år har ført bandet land og strand rundt i Spania og Tyskland. De har også spilt masse i Norge og Sverige. To europaturneer står på trappene i 2017. I februar 2013 ble de kåret til ukas Urørt med denne beskrivelsen: Lucky Malice lydlegger bakgårdsfesten du bare må dra på selv om du vet du kan våkne opp med skrubbsår. De rølpete Halden-jentene har den samme skitne sjarmen som sine byslektninger i Oslo Ess, bare med en mye mørkere undertone . Ikke ulikt grønsjen som herjet på 90-tallet, slår de sammen elementer fra punk og alternativ rock på en måte som i 2013 høres uforskammet frisk ut.

Lazy Queen

Lazy Queen spiller rock, høy rock. Sounden er bygd på en grunnmur av støyete garage rock med lag av melodiske gitarriff, feedback og shoegaze-teksturer. Kombinert med Henrik Søbergs levering og intensitet, til tider mørke tematikk og energiske tilstedeværelse på scenen gir de inntrykket av noe som kan falle fra hverandre hvert sekund. Bandet er frontet av Henrik Søberg som flyttet til New York for 5 år siden og Puerto Ricanske Reyson Morales. Henrik flyttet hjem til Oslo tidligere i år og har siden da ført bandet videre i hjemlandet. Den norske besetningen består av Jonas Røyeng fra Sauropod, Thomas Bottolfsen fra Cloud og Bendik Bergstig. Siden deres oppstart i 2013 har de spilt utallige konserter i New York på noen av byens mest populære lokaler, sluppet singler og sist en EP på et label fra Seattle, turnert i Puerto Rico og fått positiv pressedekning fra både nasjonale og intensjonal presse. Det jobbes for tiden på nytt materiale på en ny utgivelse som kommer en gang i løpet av 2017.

Liverum

Hei. Vi er Liverum. Vi har spilt i snart 2 år. Vi elsker det vi driver med. Vi var i studio i sommer. Og er nesten ferdig med vårt første album :) Vi er 4 gutter på alder mellom 16 og 25 år. Vi holder til i Oslo. Vi har 12 sanger. Og jobber kontinuelt med nytt materiale. Vi prøver å øve mye og ser alltid seriøst på vår musikk. takk for din oppmerksomhet.

Lusk

Rock band fra Molde, med stort repertoar av egenkomponerte låter med inspirasjon fra bla. SKA/punk/prog/latin og jazz.

Longfield & Super Skeleton

Longfield & Super Skeleton oppsto først som et studioprosjekt i tidlig 2015 etter Jarle Langåker, da under navnet "Longfield" trengte musikere til en konsert til støtte for soloalbumet "Villain". Etter den tid har bandet spilt inn en plate klar i eget studio, blitt anbefalt på Nrk Urørt og spilt noen konserter. Debutalbumet kommer tidlig 2016.

LÜT

LÜT

LÛT er et Tromsø band bestående av medlemmer mellom 16 og 18 år. Bandet spiller mørk og energisk hardcore krydret med rock og punk Bandet har til tross for sine korte levetid, spilt med P3-favoritter som Feskekrok og Ondt blod og kan også vise til seier under "Bukta talenter" og pallplass på Rock Mot Rus Med sitt kjempe-energiske liveshow og hardtslående men melodiøse låter, spås LÜT som et av nord-norges store hardcore-håp.

Luby´s Caféteria

Den nyoppstartede bergensbaserte kvartetten Luby's Caféteria spiller selvskrevet musikk med tekster på norsk. Hver låt er som en oppskrift, hvor blandingsforholdet mellom mange og få ingredienser, og sterk og svak temperatur spiller en viktig rolle for å skape en smakfull rett.

Lommerosk

Lommerosk

Lommerosk e en sammensveisa vennegjeng. Vi henge sammen konstant. Lommerosk kjeme til å holde på så lenge det kan holde på. Livet vårt e musikken og musikken e livet vårt. Og sist men ikkje minst.. VI E STOLT AV BYGDENE VÅRE!!

Ludvig Moon

Ludvig Moon

Ludvig Moon er utadvendt sjarm i musikalsk form. Drømmende og nært, storslått og smart indiepopnostalgi fremført på ektefølt og oppriktig vis, en perfekt blanding av skranglete, fengende og vakkert. Frontfigur og låtskriver Anders Magnor Killerud er inspirert av såpass forskjellige artister som The Smashing Pumpkins, Neutral Milk Hotel, Fleetwood Mac, Sufjan Stevens og The Magnetic Fields, og har et stort hjerte for storslagne, sjelfulle og ambiøse poplåter. Låter som "treffer noe i meg jeg ikke helt kan forklare", forteller Anders. Mens tekstene til Ludvig Moon ofte dreier rundt dagdrømming, flukt og smådystre tema, er musikken aldri sentimental eller mørk. På et særdeles uanstrengt vis lager Anders og gjengen han har rundt seg i Ludvig Moon, det han selv kaller "verdens beste band", poplåter fulle av håp, lys og varme som virker kjente og kjære, men samtidig så annerledes og enestående. 

Lumikide

Lumikide

Lumikide er band bestående av Birgitta Alida Hole (vokal og synth), Martin Tonne (gitar) og Axel Skalstad (trommer). Vi spiller melankolsk pop med referanser til ambient og garasjerock, og musikken spenner fra det helt intime og minimalistiske til rocka space-partier. Alle medlemmene har bakgrunn i jazz og eksperimentell musikk, og utnytter bakgrunnen sin for å skape et organisk og levende lydbilde. Bandet ble kjent på jazzlinja ved Sund FHS og har siden de begynte å spille sammen i 2011 spilt konserter i Tromsø, Oslo, Bergen og Stavanger. Inspirasjonskilder som kan nevnes er band som Portishead, Sigur Ros, Mew og Beach House

Lisa Skoglund

Lisa Skoglund vokste opp mellom fjell og hav, langt mot nord der kontrastene er størst. Våren 2011 kom EP-en Circus Floor ut, og sommeren som fulgte ble fyllt med spilling på blant annet Bukta - og Kråkeslott festivalen. Det er trukket linjer til både Regina Spektor og Lykke Li, men Lisa Skoglund står også stødig i sitt helt eget særpreg. Oppriktige, velskrevne tekster underbygges av originale, melodiøse og tidvis intense arrangementer. For tiden bor Skoglund i Oslo, der hun har møtt bandet i sitt liv: Morten Bessesen(tangenter), Ole - Andre´ Sjøvoll (gitar), Jarle Skår Nor (bass) og Anders Fretheim (trommer). Resultatet av dette blir tilgjengelig utover våren 2012.

Línt

Línt

Línt spiller en slags post-rock, med elementer fra støyrock og andre sjangre. Bandet har eksistert en god stund, men har tilbrakt det siste halve året i øvingslokalet, og kommer nå tilbake med utvidet besetning og et nytt musikalsk uttrykk. Vi gleder oss til å dele dette med publikum!

Level & Tyson

Level & Tyson

Bandet ble formet av Richard Lorentz Johansen i 2010, og består idag av Richard Lorentz Johansen (vokal, gitar og fløyter), Gunvald Andreas Hagen (tangentinstrumenter, fløyter, perkusjon og vokal) Joakim Kristiansen (gitar), Namra Saleem (perkusjon, fløyter og vokal) og Sofie Søndervik Sæther (vokal, bass og fløyter).

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost