Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Karoline Amb med band

Karoline har gitt ut 5 album, og skaffer seg nå fast band, etter ca 10 år i bransjen! Bandet spiller låter i Electronica, Vise/rock-sjangeren, og har hovedbase i Tromsø og Hamar.

Kiss The Tattoo

Kiss The Tattoo spiller funk ala 2018. En hardtslående blanding av hylende gitarer, ildsinte synther og en melodiøs blåserekke. Bandet trekker inspirasjon fra de siste 40 årene med pop og funk og samler fete instrumentalpartier, øredøvende soloer og frekk vokal.

Kravstor

Kravstor er et Country/Rockband bestående av musikkstudenter ved Nord Universitet, Levanger, Trøndelag. Bandet har vært aktiv siden April 2016, og i November 2017 slapp bandet sin første singel. Medlemmer: Lars Dragland (vokal), Sindre Johnsgård Drogen (gitar), August Næss Jørgensen (gitar), Marius Eide Stjern (strenginstrumenter), Johan Flønes (bass) og Robin Barsleth Fahimi (slagverk)

Kodama Forest

Kodama Forest ble opprettet i januar 2016 i forbindelse med et skoleprosjekt. Den gangen arrangerte vi en konsert med musikk fra Studio Ghibli-filmene og møtte stort engasjement fra publikum. Etter endt prosjekt fortsatte vi å spille sammen, og har siden den gang opptrådt på blant annet tre filmpremierer i samarbeid med arthaus og to Desucon-arrangementer. Nå spiller vi først og fremst musikk fra film og spill, med fokus på Studio Ghibli.

Kinetic Brass Collective

Brassband er et internasjonalt fenomen med tradisjoner i alle verdensdeler, enten det er begravelser i New Orleans, samba i Rio, bryllup i Balkan, religiøse høytider i Mexico, gruvearbeidere i nord- England eller 17. mai her i Norge. Kinetic Brass Collective henter inspirasjon fra alle disse tradisjonene. Musikken til ensemblet kan beskrives som en blanding av tradisjoner fra New Orleans, Latin-Amerika og Europa, med mye musikalsk lek, improvisasjon og energi. Dette er musikk man kan danse til, marsjere i gatene til og som man kan nyte mens man sitter i en bar med et glass vin. Kinetic Brass Collective vokste i sin tid ut av jazzgruppen Lucky Novak. En periode eksisterte gruppen som en åpen workshop for blåsere og perkusjonister, før den ble solidifisert som et band med fast besetning i løpet av 2016-17. Kinetic Brass Collective består av Tim Lowerson (sopransax), Ole Bollom (altsax), Thor F. Sletten (tenorsax), Morten Møller (barytonsax), Even Tømte (trompet), Harald Wingård (trommer) og Jose Luis Garcia (perkusjon). Musikken er komponert av bandets medlemmer, og reflekterer det flerkulturelle miljøet som er ensemblet og byen vi lever i.

Kjellerbandet

Kjellerbandet ble opprettet i 1977 som et tilskudd til Bodega Band og S. Møller. Fra dag én har det utviklet til å bli et av de mest aktive og innflytelsesrike storbandene i Trondheim. Bandet legger vekt på å spille tradisjonell storbandjazz i tillegg til prosjektkonserter og andre arrengementer. Historien til Kjellerbandet omfatter alt fra turné i Finland, storbandfestivaler i Tsjekkia og Lillestrøm, og konsert i Olavshallen med Yngvar Numme. I senere tid har bandet arbeidet med artister som Jonas Kullhammar, Knut Riisnæs og Øyvind Brække. Bandet har også gjort en Buddy Rich Tribute og sluppet CD med Hermund Nygård, Håkon Mjåset Johansen og Tollef Østvang samt prosjekt med kanadiske Ingrid Jensen på Tronsheim Jazzfestival. Nå aktuelle med "Cassa Rossa", en hyllest av Studentersamfundet i Trondheim, av Sturla Hauge Nilsen.

Kanute

Kanute spiller fritt improvisert musikk. Siden oppstarten høsten 2016 har trioen spilt flere konserter i Stavanger, spilt i Oslo, Bergen og Trondheim, i tillegg til konserter på Sildajazz og Nattjazz. Våren 2017 vant de konkurransen Jazz i Sikte i regi av Vestnorsk jazzsenter, med jury under ledelse av Nils Henrik Asheim.

KRØNSH

KRØNSH - LYDEN AV ET NYTT ARKTISK NORD! I verdens nordligste urbane strøk, under nordlyset og endeløse solnedganger, finner vi gitarist Eirik Aune, synthist Esben Thomassen Andersen og trommeslager Thomas T. Andersen. KRØNSH eksperimenterer kreativt med musikk hver eneste dag og lar personlighet, hverdagslivet i Finnmark og inntrykk fra hele verden skape et nytt musikalsk uttrykk fra arktiske nord. Låtene er gjennomtenkte og musikken inneholder stadig nye innfallsvinkler. Eirik og Thomas skriver og produserer alle låtene i det kommende albumet. I påvente av album-slipp vil gruppa gi ut tre singler med tilhørende musikkvideoer hvor den første singelen har fått tittelen “RED LIPS”. Red Lips fikk urframføring hos Ruben Grand i NRK P3 og har nå bikket over 100.000 avspillinger på Spotify.

Kompass

Musikken har aner fra den amerikanske undergrunnsscenen, nærmere bestemt New Jersey-rocken. Over catchy gitarmelodier med tydelige hint til både punk og country har de lagt norske tekster om hverdagsliv og andre sorger. Debutsingelen deres ”Oktober” ble anbefalt på P3 Urørt i juli 2017 og bandet har planer om å slippe en EP på nyåret 2018.

KIAP

"The interaction within the trio is precise and dense. However, it also brings a lot of space, letting the authoritative statements from all three members to shine through the soundscape." (Olav Opsvik - Jazznytt). " Med utgangspunkt i Kongsberg, Åndalsnes og Tsjekkia har trioen KIAP kommet sammen og skapt noe de er helt aleine om. " (Tor Hammerø). "... at times the trio KIAP gave me associations with 1970s European avant-garde. Powerful, beautiful and with feeling." (Johan Hauknes). "..,the extraordinary performance by the musicians who somehow knows how to control the emotions of the audience…" (Jazz Filharmonia- Gliwice, Poland, Concert Review). “ … KIAP, thats amazing! I felt John Zorn in their music!” (Junya Hirano).

Kryp

Punkbandet Kryp ble etablert våren 2016 i Tromsø. Etter første konsert på musikkfest Tromsø 2016 har bandet spilt flere steder rundt om i byen, blant annet på Buktafestivalen, Driv og Rakettnatt. I 2017 kom Kryp på fjerdeplass på Rock mot Rus og var en av vinnerne av Bukta Battle.

Konradsen

Jenny Konradsen er en Oslobasert singer-songwriter som trekker inn laidbacke elektroniske beats i en urban og organisk sound. Artisten som originalt er fra Troms slapp demoen Dices sent i høst, som fort ble plukket opp som Ukens Urørt i NRK P3.

Kenneth & Haikerne

Kenneth & Haikerne ble startet mai 2016 og består av: Kenneth Johansen f. 1985 Vokal, gitar låt og tekstforfatter Trygve Olsen f. 1965 Gitar Eirik Danielsen f. 1992 Bass Thomas Sandstrand Skog f. 1997 Trommer Vi spiller egen musikk på Norsk i Pop/Rock sjanger. I år har vi investert i studioutstyr og begynner med demo-inspilling. Hadde 10-12 spillejobber i 2016 og vår musikk har så langt blitt meget godt mottatt. Noe som gir oss pågangsmot til å satse litt tyngre på musikken.

Kvameratene

5 karer som begynte i det små for 12 år siden, men som har ekspandert både musikalsk og antallsmessig. Spiller egne låter (hovedsakelig) og coverlåter både på norsk og engelsk. Kjennetegnes ved stor bruk av humor både i tekster og i framføringen.

Kvameratene

5 karer som begynte i det små for 12 år siden, men som har ekspandert både musikalsk og antallsmessig. Spiller egne låter (hovedsakelig) og coverlåter både på norsk og engelsk. Kjennetegnes ved stor bruk av humor både i tekster og i framføringen.

Kjemilie

Med sine nære og trøstende sanger, gir Kjemilie nytt liv til det enkle, det daglige og det hverdagslige. Det som bare er, som får lov til å bare være. Kjemilie inviterer sårbarheten inn i musikken, og inn i samspillet, der både det sarte og det sterke gis plass.

Kambodsja

Kambodsja ble dannet i 2002 og spiller en blanding av prog, hardcore, punk, metal og indierock. De har gitt ut en EP og fire album på blandt annet Norway Rat Records og Mas-Kina Recordings. De er kjent for energiske liveshows og intrikate musikalske vendinger.

Kåte Klør

Arbeidsledighet. Slitt gatekunst. EDM. Stavanger. I østrebydel, juli 2016, møtes tre menn i tyveårene. Resultatet ble Kåte Klør, som spiller garasjerock inspirert av 40-talls blues 70-tallets Detroit og 00-tallets garage-revival. Bandet har på kort tid opparbeidet seg et solid live-rykte, og bærer videre bluesens lidelse og garage-rockens intensitet på den eneste måten man kan forvente fra menn fra en industriby i nedgangstider; med energi, frustrasjon, og respekt for en seksti år lang musikalsk arv.

Kira J

Kira J ( Kirsten Odderstøl Jåsund )kommer fra Sørlandets hovedstad Kristiansand, og debuterte offentlig som 37 åring. De siste 5 årene har hun reist rundt med 2 akustiske konsept, og tolket gode gamle rock & pop-låter fra de siste 4 tiår. Kira er hennes første solo-prosjekt, hvor hun debuterer som låtskriver/ tekstforfatter. 2 singler er spilt inn, og skal gis ut i nær fremtid, og flere låter / EP er under planlegging. Vokal : Kirsten Odderstøl Jåsund Gitar / backing vokal: Tom Anders Klungland.

Kings of the Valley

Kings of the Valley er et band som spiller selvskrevne låter inspirert av 70-tallsrock, psykedelisk rock, såkalt gammelprog og Norsk undergrunnsrock.

Klevis

Klevis sine låter er groovebasert pop med frekke beats og fengende melodilinjer.

Kalandra

Kalandra

Hva skjer når du blander syv musikanter fra vidt forskjellige bakgrunner og nasjonaliteter? Svaret er Kalandra. Med en forførende miks av Folk, Alternativ Rock, Pop og en myriade av andre sjangere så stiller Kalandra lytteren på tåspissene og sender tankene inn i drømmeland. En verden fylt med eventyrlig lyrikk, eteriske lydbilder og hardtslående riff. Etter å ha tilbrakt fire år over sjøen i rockehovedstaden Liverpool har bandets tidligere utgivelser fått hyppigt med spilletid på radiokanaler som BBC Merseyside, FolkRadioUk, 7Waves og ble dessuten nominert i ”årest beste låt” kategorien av ”The Best of British”. Noe som resulterte i at låta ”Sell your Voice” ble spilt på 87 radiokanaler i 15 forskjellige land.

KaosKlovn

KaosKlovn

"Ut av røyken ramler en klovn som skal teste grenser og bryte hver norm. Profeten har sagt han skal ta verden med storm.» KaosKlovn presenterer et provoserende uttrykk og en schizofren gruppe av klovnekaos, hvor du kan vente deg tunge riff og beats, fandenivoldsk socarytmikk og balkanmelodier. Med band som Rage Against The Machine, Kaizers Orchestra og Nine Inch Nails i inspirasjonhatten, vil KaosKlovn gi deg et heftig liveshow fra den rykende ferske EP´en «Demonkonfrontasjon». 

Kid Astray

Kid Astray

Kid Astray skjøt fart da singelen The Mess ble ukas urørt i 2012, og ble listet på P3. Siden den gang de vi spilt rundt omkring i det ganske land (samt litt rundt om i Europa), og sluppet flere singler på radio. 16. mars 2015 slapp Kid Astray debutalbumet "Home Before the Dark".

Kristina Skyberg

Kristina Skyberg er en 22 år gammel vokalist og låtskriver fra Bergen. Musikken hennes utspiller seg i et landskap hvor singer/songwriter-sjangeren møter varm jazz, pop, vise og folketoner. Med seg har hun et band bestående av Magnus Mannes på bass, Linus Nobring på keys, Lisa Skyberg på backingvokal og Aleksander Næs på perkusjon/slagverk. Det siste året har de spilt på noen scener i Bergen, som blant annet Hulen, Madam Felle, Kvarteret og Garage. Karrierens høydepunkt var da de deltok på «Eggstokkfestivalen 2014» i Bergen, hvor de gikk til finalerunden, og hvor Skyberg stakk av med prisen for «beste vokalist».

Kristian Grostad

Kristian Grostad

Låtskriver og vokalist Kristian Grostad lager popmusikk med sjel og nerve inspirert av blant andre Thomas Dybdahl, Jeff Buckley, Bigbang og Coldplay. I løpet av høsten 2013 fikk kassegitaren nye venner i øvingsrommene på Høgskolen i Staffeldtsgate i hovedstaden. Vennskapene viste seg å bære frukter, og siden den gang har bandet skrevet, spilt og levd musikk sammen. Etter å ha innledet 2015 i studio, er Kristian og resten av bandet snart klar for å vise fram ny og spennende musikk.

Kayla's Finger

Kayla's Finger

Bandet ble stiftet på Trøndertun folkehøgskole høsten 2014 og består av Bogey Stefansdottir (vokal), Alex Skomakerstuen (gitar), Hugo Herrman (sax) og Ylva Brandtsegg (trommer). Musikken vår er kul.

Key-Shuh

Key-Shuh

Stavangerbasert band i sjangeren elektronisk/pop/rock. De 3 medlemmenes ulike musikkbakgrunn danner sammen et lydlandskap hvor samspillet mellom det organiske og elektroniske står i sentrum. Første smakebit fra deres neste EP er nå tilgjengelig online.

Karoline & The Bossa Jåssers

Karoline & The Bossa Jåssers

Bandet består at 5 medlemmer: Karoline Andreassen Tandberg på vokal, Magne Andreassen på bass, Ton Ola Rudi på gitar, Arnfinn Moen på trommer og Silje Ærø på piano. Vi har spilt sammen siden 2008 og spiller coverlåter, hovedsaklig bossa, samba, latin og jazz. Jobber prosjektbasert og har laget flere ulike konsepter som vi selger til festivaler og annet.

Kriminell Kunst

Kriminell Kunst

Kriminell Kunst e ei rap-gruppa fra Stavanger som består av Tore Pang og Wayne Jenzky. 16. mai 2011 slapp me EPen Haternes Hovedstad, som blei produsert av Anders Nilsen. Låten "Gjer Faen" blei fort ein favoritt på diverse radiokanaler og i slutten av mai blei an kåra te Ukas Urørt på P3. Dette e det di skreiv om sangen: "Hard Stavanger-hiphop med rå flow, internasjonalt produksjonsnivå og et skikkelig fengende refreng. Gjer Faen kommer til å stå igjen som en av årets beste, norske raplåter." Stian og Heidi fra Ståpå Film lagte dessuden ein DØDSFEDE musikkvideo så og gjorde at me fekk ein del hype. Itte Haternes EPen fortsatte me å jobba i studio og me slippe snart EP-en Kjøter 2.0

Keep Coming Back Band

Keep Coming Back Band

Keep Coming Back Band er et rockeband fra Oslo med røtter i norsk og internasjonal rockekultur. Vi synger på norsk og vi skriver musikken sjøl. Vi henter historier, erfaringer og inspirasjon fra våre egne liv.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost