Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

JUNO

Fem musikere med ulik musikalsk bakgrunn skaper sammen et særegent sound, inspirert av både jazz, hip hop og improvisert musikk. Thea Ellingsen Grant, vokal Malin Dahl Ødegård, vokal Mona Krogstad, tenorsaksofon Georgia Wartel Collins, kontrabass Ingvald Andre Vassbø, trommer

JOHANNE

JOHANNE er et stemningsfullt melankolsk popband.

John Faxe

Kvartetten, John Faxe, består av tre ferske fjes og en ung veteran. Bandet ble stiftet våren 2016 og siden den gang har vi øvd mye og lenge. Vi spiller i utgangspunktet låter komponert av Børge-Are Halvorsen, men også en og annen standard har fått Faxe-behandling. Vi spiller ny og moderne storbyjazz med høy energi, spenstige melodier og rik rytmikk. JOHN FAXE er: Martin Gjerde - piano, Alexander Hoholm - kontrabass, Børge-Are Halvorsen - saksofoner, Henrik Håland - trommer.

Jazzkorpsensemblet

Jazzkorpsensemblet ble startet våren 2016 og har en utradisjonell besetning med bass, trommer og seks blåsere som sitt varemerke. Siden den gang har bandet blant annet opptrådt på Oslo Jazzfestival og Serendip-festivalen, og har planer om å spille inn sitt første album sommeren 2018.

Johannes Holtmon

Johannes Holtmon er en finurlig låtskriver og artist fra Trondheim. Musikalsk kan han beskrives som en slags indie-crooner, i et uttrykk som blander gaze-pop, bossa nova, og visemusikk.Som dyktig tekstforfatter tar Johannes ofte for seg fremmedgjorthet og likegyldighet i møte med forskjellige sider av livet: kjærlighet, politikk, ungdommelighet etc. Resultatet er både humoristisk og dyptloddende. Av forbilder kan nevnes Serge Gainsbourg, Harry Nilsson, Jens Lekman. Johannes opptrer med band, og har med seg gitarist Eirik Marinius Sandvik (Línt, Marinius), bassist Pablo Tellez (Young Dreams) og Gjert Hermansen (Trojka) på laget. Bandet har allerede saumfart de steder som er å spille på i Bergen, og kan i tillegg vise til opptredener i Oslo og Halden. For tiden jobber Johannes med sitt debutalbum, med Eirik Marinius som produsent.

Jonas Hibiki

Jonas Hibiki er soloprosjektet til Jonas Gripsrud Hjelmeland. Bandet består av Mathias Wang (trommer), Jone Kuven (bass/keys), Aksel Persen (gitar/bass). Jonas er en 19 år gammel låtskriver/artist fra Bergen. Han skriver musikk som varierer mellom alt fra upbeat pop/indie/rock til rolige jazzballader, men låtene kjennetegnes av enkle melodier og funky rytmer som binder sammen en svevende harmonikk. Tekstene handler ofte om klisjéer som oppvekst, kjærlighet og angst, men med et originalt og personlig språk. Tidligere har han spilt i bandet Soft Inc. som bl.a. har varmet opp for Jonas Alaska og spilt på Den Elleville Festen i 2015.

Jabba

Jabba

Jabba startet opp i Sørreisa rundt 2008. Siden har de spilt konserter rundt om i Norge og Europa.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost