Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

GreppGuitar

GreppGuitar spiller rock, med et snev av prog og 70-talls hardrock. Startet instrumentalt og ga ut albumet Live Out Your Dream i 2015. Nå lager vi nye låter med vokal.

Gnukk

Trondheimsbaserte GNUKK er fire gnukkelige karer som spiller gnukkerock på trøndersk, kanskje en slags modernisert trønder-rock..? Musikken er en variant av moderne rock med trøndersk tekst, med inspirasjon fra "De Fire Store" og selve livet. Gnukkisene er: Ola Rønningsbakk Eid (gitar og vokal), Bjørn Inge Hindenes (trommer), Petter Munch Grønlie (bass), Jonas Ulstad Skaug (gitar). Etter et par år i et trangt øvingslokale kom Gnukk i gang for alvor i starten av 2016. Siden den tid har de rukket å spille en god munnfull konserter, bl. a. på Buddy Scene i Drammen og en rekke scener her hjemme i Trondheim. Med en standard bandoppstilling med bass, trommer og to gitarer, har bandet et herlig "småseriøs-useriøsitet" image og er kjent for å ha god kontakt med publikum og mye glede.

Glass Club

Dannet i Oslo tidlig 2016 når tre bergensere var samlet i samme by for første gang på lenge.

Gete

Gete spiller norsk visepop. I musikken skildres inntrykk og livserfaringer fra storbyen på mandalsdialekt. Bandet består av Margrete Wilhelmsen på vokal og piano, André Førsund på slagverk, Jens Osberg på gitar og Eirik Gisnås på bass. Sammen preger de musikken med innslag av folketoner, blues og rock. Gete favner både det lystige og det melankolske i hverdagen.

Gaffoot

Gaffoot er et band som beveger seg i et landskap mellom bluegrass, folkrock, delta og indie. Brutal kassegitar og hamring på bensinkanner er sentralt i bandets opprørske lydbilde.

Gaffatape

Vi er ei punk rock gruppe med litt moderne og rytmisk preg, vi starta opp i september 2016 og fra da og til desmber lagde vi to sanger med en øving hver uke etter skoletid. Vi er alle veldig erfarne med scenelivet og med musikk til og være på en aldersgruppe på 16-18år. Frontman Bendik, er utrolig opptatt av god kjemi og er ikke redd for å terpe 1000 ganger for å få det bra. Sangene blir skrevet og sunget på trøndersk. Vi i bandet mener selv vi er noe eget og har veldig ambisiøse håp.

Godset

Bandet så dagens lys tidlig i 2014, selv om nøkkelpersoner hadde laget musikk sammen i 5-6 år allerede. Vi er Haugesunds eneste uavhengige gruppe innenfor hiphop/rap som vi kjenner til, men vi pleier ikke å kategorisere oss som hverken en rap eller hiphop gruppe vanligvis, da sjangeren ofta kan være veldig flytende og eksperimentell. Bandet har sammen laget mange låter, og gitt ut diverse mixtapes, mest kjent er mixtapen "Nattens Konger Volume 1" fra 2016. Ellers har vi de siste årene hatt diverse konserter og opptredener de siste årene. Vi er nå om dagen aktuelle med låten "Slør over virkeligheten" på Spotify. Bandet er en fast gruppe på 13 musikere (rappere, låtskrivere, musikere, og produsenter) i 20-årene som samarbeider om låter og kreative prosjekter. Vi møtes alle sammen minst 1 gang i uken for koordinering, øving, og kreativt arbeide.

Gangfart

Gangfart består nå av 4 unge musikere som møttes på folkehøgskolen Viken i 2015. I dag befinner de seg bla på Norges musikkhøgskole, NLA Høgskolen og UiO utøvende og pedagogiske linjer. De har en særegen energi og lekende tilstedeværelse på scenen som gir publikum en underholdende opplevelse av selvskrevene låter. I høst 2016 ga de ut sin første 4spors EP.

göttemia

Göttemia er et punkrockband fra Halden som har spilt nesten over alt siden 2002.

GURO

GURO

GURO er en ny, ung artist som lager soulmusikk ispedd elementer fra både pop, rock og blues, blant annet inspirert av soul-legenden Marvin Gaye og norske High Red. Hun formidler enkle men store temaer som kjærlighet og kjærlighetssorg på sin egen trønderdialekt. Å formidle soul på trøndersk er relativt nytt i norsk musikksammenheng, og som et friskt pust setter GURO dermed sitt naturlige og personlige preg på den velkjente sjangeren. Bandet ble startet høsten 2014 og har siden den gang jobbet med å finne sitt sound og sin groove. Dette har resultert i et tight soul-sound med duvende rytmer, myke gitarsoloer og en rå vokal!

Greinalaust

Vi er eit band fra Volda som består av fire studentar. Vi studerar musikk ved Volda VGS og her trivast vi! Vi starta bandet tidlig 2014 og fann raskt ut av namnet Greinalaust, og sidan har vi har jobba saman med musikken. Vi spelar i all hovudsak funk, men vi har trekk frå diverse andre sjangrar. Bandet består av: Henrik Alfsvåg - Vokal Bendik Hustadnes - Slagverk Runar Finnøy - Gitar Sander Gjertsen - Bass

Grenseland

Grenseland

GRENSELAND (Thomas Nessheim og Roy Botten) lager ny, norsk musikk som befinner seg i grenselandet mellom pop, rock, folk og viser. Både Thomas og Roy er erfarne musikere som har kjent hverandre i 20 år. Thomas Nessheim (komponist, tekstforfatter, vokal, gitar, piano) kommer fra Son i Akershus og Roy Botten (tekstforfatter, komponist, munnspill, orgel, gitar, mandolin, perc.) bor på Frogner i Sørum (også Akershus).
De har begge lang fartstid fra flere ulike band og musikkonstellasjoner. Opp igjennom årene har de jobbet med egne musikkprosjekter og i perioder spilt sammen i ulike band; som blant annet The Blackbirds (1997/98) Rolling Thunder Norway (Dylan cover band).

Gold Celeste

Gold Celeste

Gold Celeste is a Norwegian psychedelic pop band blending an animated and vibrant sonic palate of refreshing guitars, nimble drums, frisky bass guitars, bursting organs, and earnest, lyrical vocals. Their expression draws inspiration from the crispy lo-fi sounds of their peers from the 60’s, the eccentrics and adventurers of the 70’s, the DIY indie-gazers and dissident hip-hoppers of the 80’s and 90’s, thus constituting an acutely contemporary and picturesque soundtrack, a tropical haven you can bring your culturally and socially alienated friends and families to. Golden times, celestial vibes!

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost