Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Feedback

Feedback har eksistert i 25 år,men vi hadde en lang pause,og startet opp igjen for 3 år siden.Vi skriver all musikken vår selv.Hittil har vi bare spilt på arr.i regi av Vestnes musikkverksted. Ambisjonene er vel å få litt spillejobber,og få spille inn noen låter i studio.

Fabian Noir

Fabian Kjeldsberg begynte sin utøvende musikalske karriere på soverommet sommeren 2016 hvor han skrev og produserte 3 låter. Dette nyskapte soundet vekte interesse i musikkmiljøet i Oslo og ett snaut år etter første låt kom ble bandet Fabian Noir stiftet i påsken 2017. Etter små utskiftninger gjennom sommeren fant bandet en svært god synergi, hvorav første gig kom raskt på Oslo-festivalen Under The Bridge i juli samme år, og bandet arrangerte sammen med MESH, utestedets første rockekonsert i bakgården. Med et nytt, sterkt og intenst fokus på øving og utvikling jobbet bandet fram sin første selvproduserte singel i begynnelsen av november 2017. Da fant bandet virkelig styrke i hverandre og jobbet heretter målrettet sammen. Fokuset skiftet noe fra spillejobber og promotering til å virkeliggjøre innspilling av plate. Med dette i mente sikter bandet seg inn mot en aktiv festivalsommer 2019.

Firefight

Vi er et band fra Bergen som spiller i sjangeren "alternativ metal". Bandet består av fem personer: trommis, bassist, vokalist, og to gitarister

FourXchill

Vi er 4 ungdommer som for tiden går på vidergående Musikkgymnas. Det er ett felles mål å kunne leve av musikken, noe som brakte oss sammen om å danne FourXchill. Sammen har vi ett mål om å kunne treffe publikum med våre låter, som er satt sammen av fire musikere med alle forskjellige sjangre. Musikken er uttryksfull og ærlig, noe som vi prøver å formidle gjennom instrumenter som tromme, gitar og piano/synth og vokal.

Filthgrave

Vi er et black/death metal band fra Oslo. Vi startet opp i 2016 og slapp nylig vår først demo på kassett via Snake Oil Kassettforalg. Vi består av: A - Vokal B - Bass C - Trommer F - Gitar

Fritzls Døtre

Pønk/kjønnsrock(könsrock)-band fra Oslo. Startet opp i 2008 og har holdt det gående siden. En og annen konsert i ny og ne har det også blitt. Bandet har tidligere operert under navn som Catostrofe, Oslo Accidents og Oslo Axe. Startet som et sideprosjekt til boogie-punk-rock'n'roll-bandet Tom Ølboks som Chriss og Cato spilte i på den tiden.

Fieh

Høsten 2014 samlet Sofie en gjeng venner på Gjøvik videregående med mål for øye å forme et liveband for å spille låtene hun hadde produsert i Garageband og Logic. Med en hybrid av soul, jazz, hiphop og funk begynte de å opptre på scener lokalt på Gjøvik og Lillehammer, og ganske snart også i Oslo. Medlemmene i bandet begynte etterhvert på høyere musikkutdanning, hvorpå flere musikere fra skolen etterhvert ble med i bandet. Fieh har spilt på Nattjazz, by:Larm, KlubbØya og ymse scener rundt om i Norge, og har etablert seg som et solid liveband. Debutalbumet, spilt inn hos Christian Engfelt i Studio Paradiso, er straks ferdig.

Falling Behind

Vi er et band fra Lørenskog som skriver egne låter, spiller så mange konserter som mulig og driver å tar opp demoer. Vi har hatt en del bytting av medlemmer som har satt oss litt tilbake, men det hindrer oss ikke i å skrive låter.

Fear Theories

Fear Theories startet høsten 2010 og har siden den tid vært et band som har vært aktive på konsert fronten. I løpet av 7 år har bandet b.la. Spilt festivaler som Karmøygeddon Metal Festival (2013 og 2017), Norway Rock Festival 2016, Transistor Metal Festival 2017. Bandet har også spilt klubbkonserter i hele Norge for artister som The Carburetors (John Dee, Oslo), Dead Lord (Flytten, Haugesund), Humbucker (Kroa i Bø) for å nevne noen. Fear Theories første utgivelse en 5 spors EP med tittel "So it Begins" ble gitt ut i 2013 før første full lengde album "The Predator" ble utgitt våren 2016. Bandet jobber for øyeblikket med ny plate. Fear Theories er: Joakim Antonsen (bass) Andreas Tjsøvoll (Gitar og vokal) Ole Sønstabø (Gitar) Brage Nygaard (trommer)

Frances + Wolf

Francis Wolf er en Indie/Shoegaze trio fra Stavanger. Ved å ta elementer fra den brede sjangeren indie, skaper de et melodisk og energisk lydbilde som strekker seg fra vegger av gitarstøy til enkle fengende poplåter. Inspirert av indie og shoegaze band som Ride, Teenage Fanclub, Popface og Beachs Slang finner de sin egen sound. Bandet ble startet opp i begynnelsen av 2017 av Christian Gordon og Marius Ingebretsen fra tidligere Freak Minority som i kort tid etter dro med seg Kristoffer Lilledal på trommer.

Fennel

Fennel lager lange improviserte forløp med fokus på sakte utvikling og generell musikalsk dramaturgi. Lyden av bandet balanserer mellom det tonale og det bi-tonale, men kan også være kollektive lydteksturer. Sammensmeltning av lyder er et viktig stikkord for bandets samspill, enten det er tonehøyder eller rent lydlig materiale. Bandet består av: Michaela Antalova - slagverk Andreas Hoem Røysum - klarinett/gitar Cattis Janner - vokal Fredrik Rasten - gitar

Force

Punk/rock-band startet i desember 2016. Spilt inn demo i april 2017.

Furu

Furu er et band innenfor popsjangeren som pakker melankolse tekster inn i et organisk og elektronisk lydbilde. Bandet har base i Oslo, men alle medlemmene kommer fra forskjellige steder i landet. Vi satser hardt for å lykkes med musikken, og denne stå-på viljen kombinert med våre kunnskaper innenfor musikkteknologi, og erfaringer fra musikkbransjen gjør at vi er et band som kommer til å legges merke til i fremtiden. Det viktigste for oss er å lage musikk vi digger, i tilegg til å være et sterkt liveband som kan være med å pushe grensene.

Fretless Five

Oslobasert jazzkvintett. Henrik Lillehaug (gitar) Fredrik Svabø (gitar) Edvard Synnes (keyboards) Martin Ulltang (bass) Runar Netland (trommer)

Février

Février spiller drømmepop, og kommer fra Tromsø. De slapp sin selvtittulerte EP i 2016 og jobber nå med et nytt album.

Few Dollars More

Few Dollars More

Few Dollars More går i fotsporene til band som The Temperance Movement, Rival Sons og Blackberry Smoke, og er en intens blanding av fyrverkeri og groove. Bandet kom sammen høsten 2012, og ga allerede i mai 2013 ut sin første demo. I 2014 signerte de med Ghost Town Artist, og nå er debutalbumet ute.

Fervent Mind

Fervent Mind er et relativt ferskt, Oslo-basert band som oppstod høsten 2014. Med en god fot i progrocken utforsker bandet også elementer fra elektropop og støy, med en dæsj improvisasjon. Musikken beveger seg mellom rene klanger, tunge riff, vakre melodier og «skitne» lydlandskap. Sterke tekster står i fokus på lik høyde med det musikalske, og omhandler livets mange fenomener og utfordringer. Musikken og tekstene er komponert av bandleder og vokalist Live Sollid Schulerud, som har tatt inspirasjon fra blant annet Porcupine Tree, Susanne Sundfør, Massive Attack og Radiohead. Det at bandet består av studenter fra jazz/improvisasjonsstudiet på Norges Musikkhøgskole, alle med ulike bakgrunner, gjør at musikken får et friere, mindre polert preg selv om den er gjennomkomponert.

Féleth

Féleth

Med en kombinasjon av melodisk death- og thrash-metall, leverer Féleth heftige riff med brutal vokal fra Altas store mørke skoger. 

Flight of Imagination

Vi er i startfasen av en flott reise som vil følge oss gjennom våre liv. Vi er stolt av musikken vår som er 100 % DIY. Vi er fire gutter som bor sammen i et bokollektiv, og nyter musikken.

Fetterorkestret

Fetterorkestret

Fetterorkesteret, en samling av liksomslektninger, jobber iherdig for å bedre kulturforståelse mellom folkegrupper ved bruk av musikk. Bandet fronter klassiske høyskolemusikere med fremragende fingerferdighet og rockemusikere med energi. På toppen av dette forteller Igor skremmende historier som gjør at kløfta blir enda større. Igor bor i Skien, mens de øvrige fetterne bor i Oslo. Fetterorkestret besår av: Igor Dunderovic, Elvis de Medici, Mili & Sanjin O'Rucevic, Almir Meskovic, Daniel Lazar og Boris Iochev. FO 2014 hitlåt sitat: "Vi hører hjem i alle land, i alle land i alle land. Alle som spiller i band, hører hjem i alle land".

FOAMMM

FOAMMM oppstod sommeren 2013 da vokalist og gitarist Chiara Cavallari trengte en hobby og keramikkurs var uaktuelt. Hun samlet sine venner som er med å spille svevende og slækk, samt småpsykedelisk indierock. Etter oppstarten i 2013, har FOAMMM vært support for flere annerkjente band som The Cult Of Dom Keller (UK), Dumbo Gets Mad (IT) og Captured Tracks-bandet Holograms (S). De har spilt rundt på de fleste steder i Oslo, men driver fortiden og fokuserer på låtskriving. I 2015 har de planer om å både spille inn og gi ut deres debut-EP.

Fröder

Fröder

Fröder holder til på sin egen øy i kontrastenes land - et sted hvor det skjøre avslører det sterke, der det barnslige utfordrer det voksne og drømmer møter virkelighet. Mellom uventede vendinger og overraskende oppbygninger slynges du inn i en leken verden av vakre fraseringer og store, mørke tomrom. Formatet er euforiske, maksimalistiske poplåter side om side med kraftfulle, sårbare ballader –frontet av en eterisk stemme fylt av desperasjon og ærlighet. 21 år gamle Fröder fra Bergen slo gjennom med låta Stockholm Syndrome våren 2013 (i samarbeid med KISH og CLMD); en av årets aller største radiohits både i Norge og en rekke andre land.

Frostbitt

Frostbitt

Frostbitt er et band bestående av fire stykker som er påvirket av mye forskjellig musikk. Vi fokuserer på å lage tunge, groovy riff, men prøver å holde det melodisk. Hovedfokuset har vært å skape en annerledes stemning i musikken enn det vi har hørt tidligere.

folkE

folkE

folkE er et innovativt musikkprosjekt som blander norsk folkemusikk og elektronika, to former for dansemusikk fra hver sin tid. Gav i september 2012 ut EP-en "Hei" på Aspén.

Fairy

Fairy

Fairy is the phenomenon of something cute and innocent, but if you catch it, it will bite. This is the philosophy behind the band Fairy; they might look cute but on stage they have an immense energy, with their catchy melodic rock. 

Fatal Frequency

Fatal Frequency

Is it a plane? is it a bird? is it a centrifugal oscillating keyboard?! NO!!! It´s Fatal Frequency!! -Yes. They are Norwegian.

Flasham

Flasham

I kjelleren på Grünerløkkas feteste rockebar "Qadis", finner du et av skandinavias mest interessante nye rockeband. Med ambisjoner og stort hjerte samarbeider disse fire nordmennene og en svenske for å dra balls out rock til nye høyder! Med inspirasjon hentet hos alt fra Jeff Buckley til AC/DC, Tom Petty og Rival Sons, skaper de et sound som berører, og en live-opplevelse man sent glemmer. Dette er ungt, fresht, og helt klart verdt å sjekke ut! 

Forbidden Forest

Forbidden Forest

Raymond Smith and Paul Anders along with a couple of guys from Funeral and Koldbrann, creating Forbidden Forest. Smith has an essential role in the genre of Metal, both when it comes to performance and radio-shows. Anders is known to have a rich, musical background which adds color to the more traditional sound of Metal. The present crew has been together since late 2006, same year as the EP Enter was released. A new drummer and great guitar players from other bands added fresh inspiration, contributing to the unique sound of Forbidden Forest. On stage The band primarily plays their own work, bur puts in a few cover-songs from various artists. The band provides a total Metal-experience, from thrashy grooves and clean vocals to heavy riffs accompanied by deep growling. Experience shows that each and every listener finds great pleasure in Forbidden Forest!

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost