Medlemmer

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Botnbælgan

Vi spiller variert underholdning- og dansemusikk med hovedvekt på musikk fra 1950 - tallet og utover til i dag. Alt fra taffelmusikk under middager - arrangementer, til underholdning på pensjonist- og gamlehjem, samt til dansekvelder. Ønsker du variert dansemusikk for voksne, så har vi et bredt utvalg populærmusikk - fra noen år tilbake. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 97526455 - Asle Brinchmann

BIG WHEELS

5 musikkere som er glad i å formidle musikk. Partyband med høy partyfaktor. Spiller dansbar og sangbar partymusikk.

Briotrio

Briotrio er ein pianotrio som spelar eigenskriven moderne jazz, med base i Bergen. Vi starta opp januar 2015, og har spelt saman sidan.

Black Den

Bandet startet opp i juni 2016, og har siden spillt inn en EP som var egenfinansiert i April 2017. Debuten slippes i julen 2017. Med kun en bassist, trommis og frontkvinne i en trio, blir dette ett unikt lydbilde. Bandet innehaver ambisiøse medlemmer, som har investert i profesjonellt utstyr, øvingslokale, og studioinnspilling i Loco Studios/Oslo, med mål om å spille mye live frammover. Det er planer om å spille inn debut albumet 2018.

Bergill

BERGILL beveger seg elegant i et landskap som rommer både rytmiske utsveninger og vakre melodier. I krysningen mellom pop og jazz fører de musikken fra det arrangerte til det improviserte. De norske tekstene, skrevet av Åshild Bergill Hagen, fremmer en rå og ærlig side ved henne som tekstforfatter og vokalist.

Brakhage

Brakhage - Begynte å spille sammen på Norges Musikkhøgskole i 2017 da alle var studenter der. Gitartrioen henter inspirasjon fra afrobeat og surferock og kombinerer det med Arabisk inspirerte melodilinjer. Musikken har en nærmest filmatisk kvalitet og beveger seg innom det som kan minne om Angelo Badalamenti og Ennio Morricone sine klassiske filmer. De har frem til nå oppholdt seg på undergrunn scenen i Oslo og har gjort flere huskonserter og konserter på øvingslokaler rundt om i Oslo.

Billy Meier

Billy Meier drar deg med på en intergalaktisk reise fylt med energiske og sprudlende grooves, fripartier, riff og melodier. Fra det sårbare nære til det humoristisk distanserte. Jazz, spacerock, impro, hiphop, roots og psykedeliaen du hører, er en hyllest til den sveitsiske ufo-teoretikeren Eduardo Albert «Billy» Meiers liv og utflukter. Henriette Eilertsen – fløyte, synth, Hans P. Kjorstad – fele, Sander Eriksen Nordahl – gitar, Martin Morland – bass, Ivar Myrset Asheim – trommer

Bouzouki Blues Experiment

Bouzouki Blues Experiment er en trio som startet opp internt på Norges Musikkhøgskole høsten 2015. Musikken er fritt improvisert med referanser fra europeisk friimprivasjon, jazzrock og støymusikk. Bandet består av Ingvald Andre Vassbø - trommer Håkon Bjørgo - Kontrabass Markus Dvergastein - Gitar / støy

Baia Wolf

Baia Wolf er en brannfarlig trio bestående av Vidar Melby på vokal og gitar, Jørgen Haugland på bass, og Thea Hernæs på trommer! Med en obskur og uhøgtidlig blanding av NeoGrunge, JazzRock og PostPunk, har de etter bare 1 år gjort seg kjent for å gjøre folk både sjarmert og sjøsyke. Lydbildet defineres av hver enkelt musikers ærlige og utstrålende karakter, frekke harmonier, sårbar vokal, driftig bass og lyrisk trommespill.

Baby Heartless

Baby Heartless er i eit band som starta i 2012. Etter litt lokale konserter og ei rekke utbytningar av medlemmar blei dei til den line-upen me kjenner til idag først i slutten av 2014. Bandet flyr for tida rundt i landet med sin herlige rock n' roll. Fengande refreng, melodiøse riff og skrikande gitarsoloer! Har dei siste åra fått eit godt rykte på seg for å vere eit fyrverkeri av eit live band som leverer fullt rockeshow kvar gong dei entrar scena! I løpet av dei to siste åra har dei kome ut med ein musikkvideo til den følsomme balladen "Can't Deny" som kom i fjor høst, fått oppmerksomhet frå blad som Metal Hammer Norway, Helvete Magazine, spelt ei rekke konserter innen og utenbys og blitt spelt av på både NRKP1 og NRKP3 med deiras to nyaste singlar. Når det kjem til musikken kan det høyrast eit lite hint andre sjangrar som country, pop, metal til tider, men det er lettast å kategorisera musikken som Rock. Eller.. Rock N' Roll. Enkelt og greit.

Bear Claw Alliance

Ta en salig blanding av hardcore, metal, gospel, funk, prog, kristenrock, tab extra og ingeniørvitenskaplig lyrikk. Spe i spor av nøtter, gluten, aspartam og acesulfam k. Stekes øverst i mikrobølgeovnen på 69 grader i 3.1415 minutter. Det som skjer videre vil sjokkere deg. https://open.spotify.com/artist/40dHixPyKgkq4XsRE6z6Ej

Bangkok Lingo

BANGKOK LINGO er en fersk jazzkvintett bestående av fem "unge lovende". Kvintetten spiller energisk musikk med sterke impulser fra 60-talls jazzen, samt den gryende frijazz-scenen i Europa. Andre stikkord er rått, kompromissløst og ekte. Inspirert av eksotisk musikk fra andre verdensdeler blander musikken svingende riff, energisk frijazz og fengende melodier i et rått og ufiltrert landskap. Medlemmer: Lyder Øverås Røed på trompet, Lauritz Skeidsvoll på saksofon, Olav Imerslund på kontrabass, Henrik Håland på trommer, Ivar Myrset Aasheim på perkusjon.

Break a Bad Habit

Break a Bad Habit er musikk for de lange tankereisene: Med en krysning av amerikansk fjellmusikk og ørkenblues har de skapt sin egen klangverden. Med finstemte harmonier i et lavmælt register triller det fram melodiske perler i et usminket akustisk pop-univers

Behind the Canvas

FREDRIK SVABØ gitar THEA EMILIE WANG vokal LYDER ØVERÅS RØED trompet ANDREAS RUKAN bass OLA ØVERBY trommer

Beyond the sunshine

Progressive rock band intertwining elements of 60`s and 70`s classic rock, old school blues, and psychedelia, drawing much influence from the early days of metal and hard rock.

Baardsen

Baardsen er et Norskpråklig rockeband fra Stavanger/Oslo med låtskriveren Trond Helge Bårdsen i spissen. Siden slippet av det kritikerroste debutalbumet ”Skygger fra ei aen tid” fra 2015, som mottok gode kritikker bl.a fra Stavanger Aftenblad og var ”ukas album” på ”Norsk på spotify”, så har bandet med jevne mellomrom sluppet singler som har fått oppmerksomhet både fra nasjonal og lokal radio og på spillelister som ”NPS” og ”New Nordic indie”. Baardsen har også gjort flere turneer og har spilt konserter over store deler av Norge, bl.a under Bylarm i 2017. Her snakker vi om melodiøs indiepoprock på Stavangersk, men bandet låter også ofte som en hybrid av prog og viser, med skeive taktarter, riffete musikalske krumspring, men allikevel med tekster i fokus. Fokuset på gode tekster gjorde bl.a at Trond Helge Bårdsen mottok støtte fra det Norske tekstforfatterfondet våren 2017. Høsten 2017 og våren 2018 så kommer bandet med flere singler som blir å finne på bandets andre full-lengder ”Sopp under fasaden”. Albumet slippes høsten 2018.

Bassment

Vi er et band fra Nedre Eiker i Buskerud, vår musikk har hovedsaklig røtter i Bluesrock, gjerne fra 1960 -og 70-tallet. vi jobber for tiden med å skrive materiell til en LP med mål om å spille inn denne i løpet av 2018. vi spiller også live.

Bendik

Sterke kontraster har alltid fulgt Silje Halstensen siden hun begynte å gå under navnet Bendik. Det er en jente med en gutts navn. Det er såre tekster i mektig innpakning. Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester.

Black Magic

Oslobasert rockeband.

Bygderamp

startet i 2016. spiller en blanding av gammelrock og country

Beharie

Med en far fra Jamaica, fant de karibiske rytmene veien fra stuehøytalerne og inn i Beharies blod. Han fikk tidlig sans for de afroamerikanske-legendene, men ble med årene inspirert av elementer han møtte i popmusikken. Soundet i dag forener soul med popsjangeren, og gir, i møtet mellom de urbane røttene og kløktige melodilinjer, et unikt lydbilde. Med sin bærende, men samtidig myke stemme, har Beharie og hans låtmateriale en særegen tilstedeværelse som fanger deg fra første tone. Bandet består av: Christian Beharie - Vokal Henrik Langerød - Trommer Fredrik Svabø - Gitar Lars Kirkeby - Bass Bård Kristian Kylland - Keys

brenn.

Etter en rekke musikalske prosjekter startet vokalist Edvard Smith og trommis Rémy Malchère (Pikekyss) høsten 2016 produsent-duoen brenn. Inspirert av 60/70-tallets rå og støyende gitarer, og nåtidens stadig økende behov for stimuli, leverer brenn. en modernisert utgave av garasjerock på norsk. Mens produksjonene henter mye fra indie-verden og refrengene er umiddelbart catchy, er energien og råheten fra sjangeren fortsatt intakt. Duoen hadde høsten 2017 kun offentliggjort to singler, men spilte på tross av det i fullsatte konsertlokaler i Trondheim, Lillehammer og Oslo under debut-turnéen med vennebandet HJELP. Låta “Lillestrøm” ble anbefalt av NRK P3’s Urørt, og “P I C C A S S O” oppnådde over 15.000 avspillinger i løpet av den første måneden på Spotify. Samtidig har de blitt valgt ut til Musikknettverk Østlandet’s talentprogram for unge musikere, MØST Wanted, og får i den sammenheng mentorhjelp av Åsmund Lande (Oslo Ess) og Anngunn Sørli (Hito Promo, Big Day Records). Over nyttår slipper de singelen “Custom Girl”, én av fire låter som til sammen vil utgjøre en EP i spilleliste-format, à la Karpe Diems “Heisann Montebello”. Prosjektet er produsert i samarbeid med Jonas Rohde-Moe (Disaster In The Universe, Pelicat). De første to singlene,“Custom Girl” og “Juli” slippes 12. januar og 9. mars gjennom labelet High Ten. Live har brenn. med seg fullt band, og kan sammenlignes med nasjonale og internasjonale artister som FIDLAR, Mac Demarco og Death By Unga Bunga, der humor og spontanitet står sentralt i deres konsert-filosofi. Fremover skal bandet blant annet varme opp for Oslo Ess, og planlegger turné høsten 2018.

Bye Victoria

Bye Victoria er et band med utspring i Norges musikkhøgskole og består av musikere som er aktive i oslos jazz- og alternativ-miljø. For tiden jobber de med å spille inn sin første plate. Om de ennå ikke har så mye lyd ute på nettet, så har de desto mer konserterfaring. Bye Victoria har spilt Oslo rundt: på Mono, Mir, So, Verkstedet, Victoria jazzscene, Sentralen, Norges musikkhøgskole, Serendip, Kongsberg jazzfestival, Festival i svingen, samt vært på fengselsturné i samarbeid med musikkhøgskolen. Her snakker vi den gode gamle oppskriften med trommer, el-bass, el-gitar og vokal. I kombinasjon med noen brutalt fantastiske låter, så kan vi love en konsertopplevelse av de sjeldne. Naturlige musikalske referanser er Wolf Alice, Portishead og PJ Harvey.

BARK

Bark er en kvartett som oppstod på Norges Musikkhøgskole høsten 2016. Vi skriver egen musikk som vi liker godt selv. Uten å avsløre alt for mye, vil vi beskrive musikken vår som melodisk- og nordisk-inspirert jazz som er lett å like. Adrian Barstad Andresen - Trompet og bukkehorn Bjørn Helge Gammelsæter - Piano Erlend Tredal - Bass Sindre Bakkåker - Trommer

Bosak & Quattro

Bandet spiller såre, morsomme og absurde viser om alt fra verdensrom, sydenturer og trikkelinjer.

BIRGITTA ALIDA

BIRGITTA ALIDA er et prosjekt bestående av Birgitta Alida Hole på vokal (Lumikide, Strange Hellos og LOVELOVELOVE), Even Kjelby på gitar (Great News, Strange Hellos), Nora Lovise Tårnesvik Sæterbø på tangenter (Living, John Olav Nilssen og Nordsjøen), Pablo Tellez på bass (Young Dreams, Sigurd Lamark, Marinius) og Cato Lyngholm på trommer (John Olav Nilsen og Nordsjøen). BIRGITTA ALIDA spiller melankolsk popmusikk med referanser fra klassisk, ambient, rock og til 70-tallets nostalgiske pop. Det røffe og upolerte kombineres med vakre vokalharmonier, melankolske melodier og tar med lytteren inn i et særegent og stemningsfullt univers. BIRGITTA ALIDAs melodier går rett på sak, men overrasker lytteren med intrikate detaljer og svever både høyt og lavt. Med en dynamisk vokal som veksler mellom det sarte og lavmælte til det mer intense og eksplosive, utfordrer Hole egne vokalferdigheter, noe som gjør det lekent og levende. Inspirasjonskilder: Melodys Echochamber, The Beatles, Judee Sill, Bob Dylan, Joan Baez, Beach Boys, Kate Bush og Joni Michell.

Bobleplast/El Ichi

De tre startet opp våren 2017 med et ønske om å skape ett dansevennlig og fengende musikalsk utrykk med masse show, kult visuelt utrykk og energi. De skriver musikk sammen, og skal ut å spille sine første konserter til sommeren 2017. Musikken er inspirert av brit-pop, hipster indié og ikke minst groove basert musikk, rock, soul og jazz. Tekstene er på engelsk og norsk, og stiller seg samfunnskritisk og humoristisk til temaer som tvangstanker, selvmord, singelliv, utradisjonelt samfunn og politisk korrekthet. Bandet opptrer alltid i treningsshorts, singlet og støvler med masse energi og ett rått liveshow. REF: The Whitest Boy Alive, Louis The Child, The Smiths Live - voc, synth, eff., Eirik - synths, Christer - trommmer

Blood Forest Family

Blood Forest Family er et sekspersons band som startet opp i Tromsø, men etter hvert har beveget seg til Oslo, Stavanger og Kabelvåg. De spiller melodiøs indiepop med kalde overtoner og varme undertoner, og psykideliske elementer.De har vært aktive i flere år med spillejobber på blant annet Riddu Riddu, Festspillene i nord- Norge, Landmark og Hålogaland Teater. De har nettopp sluppet sin første EP.

Beyond Mara

eyond Mara heter bandet, og ble dannet på Buskerud FHS, av fem gutter hvor alle er spredt utover flere steder i landet. Alle møttes på folkehøgskole med vidt forskjellig musikalske bakgrunner, det første de ble enige om var at de ikke skulle binde seg til én sjanger. Dette førte til eksperimentering og miksing innen flere metal-sjangre. Det er med det ikke så lett å sette en navn for musikken deres ennå, men metall er det i hvert fall. Beyond Mara er ennå i "startfase", og holder for øyeblikket på og spille inn sin første EP. Thy Art Is Murder, Periphery og Gojira er noen av bandene Beyond Mara tar inspirasjon fra. Bandet jobber konstant med nytt materiale, produksjoner og er nå veldig klare for å komme seg ut å spille.

Blame The Forsaken

Blame The Forsaken

Blame The Forsaken er et band som er satt sammen av to band, Cryptic Age og Shocha. Tidligere har noen medlemmer fra begge banda spilt sammen i andre band. Grunnen til at vi slår oss sammen nå er fordi at alle er samla i Bergen og gjør det lettere å ha faste band øvinger.

BloodRedThrone

BloodRedThrone er et av Kristiansands største metal band og Norges ledende band i death metal sjangeren. Grunnlegger og gitarist, Daniel ”Død” Olaisen er fremdeles igjen i bandet som har gitt ut 8 studio album siden starten i 1998. Bandet er signert på engelske Candlelight Records og har totalt sett solgt nærmere 100.000 album. Bandet har flere ganger turnert i Skandinavia, Europa, Sør og Nord Amerika som headlinere, men også vært support for blant annet Dimmu Borgir, Enslaved, Suffocation og Cryptopsy. Bandet har spilt på en rekke internasjonale festivaler, deriblant Wacken, Hellfest og Brutal Assault. Monument of Death - 2001 Affiliated With The Suffering - 2003 A Taste For Blood MCD - 2004 Altered Genesis - 2005 Come Death - 2007 Souls of Damnation - 2009 Brutalitarian Regime – 2011 BloodRedThrone – 2013 Union of Flesh and Machine - 2016 Daniel ”Død” Olaisen – gitar Ivan ”Meathook” Gujic – gitar Freddy Bolsø – trommer Ole Bent Madsen – bass Yngve «Bolt» Christiansen - vokal

Benedikt & Friends

Benedikt & Friends

Benedikt & Friends startet som et prosjekt av og med Hans Olav Settem og Othalie Husøy i 2013. Da vi hadde skrevet en del låter og spilt inn demoer av disse ble prosjektet utvidet med hele 5 nye bandmedlemmer på instrumenter som banjo, trekkspill, trombone og sither. Frem til sommeren 2014 holdt vi oss ganske under radaren, men sammen med produsent Digory Smallz (Canada) gikk vi da i studio (Subsonic Society, Oslo) for å spille inn 2 låter. Den ene av disse skal vi gi ut i løpet av våren 2015 på indie-labelet Koke Plate. Sommeren 2015 planlegger vi å spille inn en EP eller et album med samme produsent i Norge eller Canada.

Boogie Nights Band

Boogie Nights startet i 2011 med et ønske om å levere 70-talls Disco og Funk til folket. Etter diverse personellendringer, har vi nå en stabil besetning med spredt bakgrunn både musikalsk og geografisk (Sør- og Nord Trøndelag, så vel som Nigeria og Mexico). Fellesprosjektet er fortsatt å feire den musikken som virkelig får dansegulvet til å bevege seg og vi leverer tette sett med tre kvinnelige vokalister og solid backing.

Below The Sun

Below The Sun

Below The Sun (tidligere Totem) er et Rock Band med store drømmer og medlemmer fra Røyken, Svelvik, Moss, Drammen og Lier. Det hele startet i kjelleren på Røyken Vidregående Steinerskole den 29. September 2011. En koselig sammenkomst med et par kompiser: trommis Vladimir Diaz Nelidov og gitarist, vokalist og låtskriver Renè Gunnerud Vandli. Bare for å Jamme litt... Etter at de fant en felles interesse og glede av å høre og spille tung riff drevet musikk som Fu Manchu, High on Fire, Sleep og Queens of the Stone Age, ble fundamentet for gitar og tromme jam sesjon satt i gang, og låter ble kjapt skrevet. Etter en periode på jakt etter og utskifting av bass og andre gitar, ble Martin Miguel Busvold med som solo gitarist og Herman Tveitan Djupvik som bassist. Ikke minst, legger Jonas Folvik Aune synth på våre låter og Jostein Vikan hjelper med vokal.

 

 

 

Bokassa

Bokassa

Powertrio som fusjonerer tunge stoner-riff med hardcore punkrock. Resultatet blir stonerpunk. Består av Jørn Kaarstad, vokal og gitar. Olav Dowkes, trommer. Bård Linga, bass.

Blåtime

Blåtime

Blåtime er hvor ekstase og melankoli møtes gjennom virkelighetsfjerne lydbilder og utopiske harmonier. "Wow. These guys came from out of nowhere (well, technically, Norway) to deliver one of my new favorite songs. Frenzied, yet elegant, and one hundred percent euphoric. I love it." - Lee Levin, Knox Road. "They are [...] off to a pretty good start with ‘Leave, Go’, which places itself neatly somewhere in between Scandinavian colleagues Efterklang and Sigur Rós and leave me wanting more." - Peter Krogholm, All Scandinavian

Bungalows Creek

Bungalows Creek

Bandet startades i Gøteborg av Janos Bihari Andersson ( vokal ), som sedan flyttade till Oslo. Dær kom han i kontakt med Fredrik Minge Johansen ( leadgitarr ) och efter många medlemsbyten stod slutligen line-upen klar med Aron Christian Aronsen ( rytmegitarr ), Thomas Minge Johansen ( bass ) och Mikkel Haabeth ( trommer ). Bungalows Creek spelar rock i dess enklaste men samtidligt mest direkta form. Vi spelar før att ha morro och før att publikum skall få bra låtar, feta melodier och en grym upplevelse. Vi vill skapa en magi runt musiken, och inspirera andra på samma måte som vi blivit inspirerade av våra egna førebilder. Som vi brukar sæga i Bc Bc for life.

Bendik Baksaas m/Band

Bendik Baksaas m/Band

Bendik Baksaas vokste opp som bandmusiker i Shimmering og Proviant Audios liveband. Gjennom tre år spilte han med disse gruppene på festivaler som Hove, Øya, Slottsfjell, Kongsberg Jazzfestival og by:Larm, samt scener som John Dee og Rockefeller. Som soloartist har Baksaas spilt som liveremixer på Serendip jazzfestival, gjort remixer av Shimmering og Jitney, og blitt spilt på NRK P3 både med sin "I Hear Music" og remixer av Shimmerings "Theres Alot Going On Under Water" og "As If Two Flowers". Live har han med seg et lite men knallhardt stjernelag bestående av JONAS BARSTEN JOHNSEN (www.jonasbj.com) på trommer og DAVID ALEKSANDER SJØLIE på el-gitar. Baksaas selv spiller laptop med diverse midikontrollere og effekter.

Billy the Fox

Billy the Fox

Billy the Fox er et lite pop-orkester som startet sent 2009. Lydbildet har blitt satt opp mot artister som Tame Impala, Sondre Lerche, Motorpsycho, og har blitt sagt å ha et klart snev av de britiske bandene Franz Ferdinand, Blur, Arctic Monkeys og The Wombats. Bandet består av August Tekrø, Even Tekrø(Sønnene til Ronni Le Tekrø) og Sondre Fredrikstad som begynte å spille sammen i en alder av 14. Bandet tok ordentlig form når Fredrikstad rekrutterte Remi Ødegård på trommer og Eirik Brånen på vokal. Det nyeste medlemmet; Vetle Bjørnstad, spiller saksofon, klarinett, perkusjon og er en generell artigklomp på scenen. Bandet jobber hardt med å lage et interessant, god og teksurert lydbilde.

Bakhtinians

Bakhtinians

Inspirert av flere genrer, fra post-rock/punk til prog, jazz, ambient og alternativ musikk generelt, dyrker Bakhtinians et stemningsfullt og atmosfærisk uttrykk. Bandet ga ut sitt debutalbum ”Gentle Steps and Smiles” i 2015, og arbeider nå med album nummer to. Sjekk også ut hjemmesiden facebook.com/bakhtinians

Bon Scotch

Bon Scotch

Bon Scotch ble til under høyst tvilsomme omstendigheter mot slutten av ei kasse med whiskey. Tre av bandets medlemmer hadde lenge drøftet ideen om et coverband. Henholdsvis Alfgus Romeo, Drill Screwed og Brun Scotch. Dette fordi deres daverende bandprosjekter var såpass seriøse og tregtflytende at det kunne være godt med en liten avveksling. Så altså mot slutten av ei novembernatt i 2006 kom planene på bordet.  Ideen var å gjenskape det fantastiske 70 talls drivet og råheten som bare AC/DC kunne levere på den tiden. I og med at både Alfgus og Scotch hadde vært svorne AC/DC fans siden tenårene falt det seg mest naturlig å ta sats i den retningen. Tidenes kleineste coverband ble født!

Black Debbath

Black Debbath

Black Debbath er et norsk heavy metal/hard rock-band som er kjent for sine tunge riff og sine humoristiske og politiske tekster. Bandet ble startet i Oslo i 1999 med medlemmer fra band som Gartnerlosjen og Hurra Torpedo. Dagens besetning består av Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen.

BareLars&OlavBand

BareLars&OlavBand

BareLars&OlavBand er et band som spiller jazz/deathmetal/pop/rock/ect..(prog) og prøver å være så saklig så mulig ved da å være uaklig. Bandet er bygd opp på et konsept som da skal fremheve den råe && atletiske jazzen, blandet med prog/rock blandet så med bittebittelitt av det harde av det hardeste.

Blomst

Blomst

Bandet Blomst ble startet høsten 2010 på Trøndertun Folkehøgskole. Med badass jentevokal, fengende riff og mye på hjertet resulterer det i noe for seg selv.

Bada Byng Crew

Bada Byng Crew

Vinteren -07 møttes Roar Paulsberg, Stefan Spång og Mats Olin for å teste noen idéer. Innspillingsknappen ble slått på og resultatet den ettermiddagen ble fire instrumentale låter som senere skulle bli grunnlaget til B.B.C.-sanger som: ”Summer’s Gonna Come” og ”Turn The Other Cheek”. Ingrid Byng ble med og fullførte med tekster og melodi-linjer. Dermed var et egenkomponert repertoar på plass og planer om å dokumentere sangene ble realisert vinteren/våren -10. Resultatet ble den egenproduserte CD’en ”Trial and… error” som inneholder 6 studio-låter samt 1 live. Med Ingrid’s rustikke, sjelefulle, vokal, Mats unike, glittrende, gitarspill og den suggestive rytmekomboen Roar (bass) og Stefan (trommer), har B.B.C. klart å få et eget uttrykk som spenner over mange ulike musikksjangere. Likevel er soundet deres eget og kjennetegnes av stor musikalitet, gode tekster, fengene låter og det umisskjennlige groovet som kun B.B.C. kan levere.

Om bandorg

Meny høyre Mall Girl (foto: Fuksia)

BandOrg er en organisasjon for folk som spiller i band. Vi støtter med kunnskap og midler for å gjøre det enklere, kjekkere og bedre å spille i band.

Aktuelt

Meny høyre Pom Poko (foto: Kristin Slotterøy)

Hold deg oppdatert på hva BandOrg driver med og andre nyheter aktuelle for norske band.

Innmelding

Meny høyre Halie

Medlemskap koster kun 250 kroner pr band pr år (samme pris som for en billett og snop på kino!)

Penger

Meny høyre Foto: BandOrg

BandOrg fordeler flere millioner frifondkroner til egne medlemsband hvert år. Les om støtteordninger for band her.

Kurs

Meny høyre Foto: BandOrg

Kunnskap og kompetanse er viktig for utvikling og nyskaping. Vi tilbyr verksteder, kurs og mesterklasser.

Medlemmer

Meny høyre Sigrid (foto: Francesca Allen / Universal Music)

Vi har over 1200 fantastisk bra band på medlemslisten. Sjekk ut kremen av ny norsk musikk her.

Instrumentforsikring

Meny høyre Foto: BandOrg

Rolig, vi kan hjelpe deg. Kjøp instrumentforsikring fra kr 750 i året.

Kontakt

Meny høyre Tøfl (foto: Cato Romeo)

Har alt unntatt telex og faks. Gi lyd!

Sandvigå 7, NO-4007 Stavanger. Tlf: +47 51 84 66 57, E-post: bandorg@bandorg.no

Design by Ghost